cerven87 Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Tyto s Etou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Pořád stejný:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 V 11. 11. 2020 v 8:46, Žigi napsal: Pořád stejný:) To jsou coopry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 45 minutami, cavar21 napsal: To jsou coopry? Jsou, typ ano, cifr šedej/střibrnej ne černej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 6 minutami, Žigi napsal: Jsou, typ ano, cifr šedej/střibrnej ne černej. Miluju intertsellar. Zvažoval jsem Murphy, ale zjistil jse, že ty hodinky chci jenom k lásce k tomu filmu ne kvuli tomu, že by se mi líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 1 minutou, cavar21 napsal: Miluju intertsellar. Zvažoval jsem Murphy, ale zjistil jse, že ty hodinky chci jenom k lásce k tomu filmu ne kvuli tomu, že by se mi líbily. Já tyhle mám strašně rád film nefilm. Za tu cenu jsou vcelku unikátní. Jsou krásný a mají neskutečnou rezervu. Špatně se fotí, ale věř, že na ruce by jsi byl spokojený:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavar21 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 před 1 minutou, Žigi napsal: Já tyhle mám strašně rád film nefilm. Za tu cenu jsou vcelku unikátní. Jsou krásný a mají neskutečnou rezervu. Špatně se fotí, ale věř, že na ruce by jsi byl spokojený:) Budu se na ně muset někam skočit podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 V 7. 10. 2020 v 19:54, MBender1 napsal: Nemůžu se na ně přestat dívat Byl jsem na tom stejně. Pár týdnů jsem se na ně chodil dívat do krabičky, protože se ukázalo, že na moji ruku jsou příliš velké. Pak mi na nich začala vadit i datumka s posunutou 15kou a šly do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 V 14. 11. 2020 v 19:59, LuBart napsal: Byl jsem na tom stejně. Pár týdnů jsem se na ně chodil dívat do krabičky, protože se ukázalo, že na moji ruku jsou příliš velké. Pak mi na nich začala vadit i datumka s posunutou 15kou a šly do světa. Je fakt, že jsou o něco větší, ale já taky zrovna nejsem nejmenší , takže mi sedí... jo s tou datumovkou je to taková zvláštní anomálie, ale nemůžu říct, že by mi to nějak vadilo, teda zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Zase digitalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Tak jsem na ně nasadil NATO a není to vůbec špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Dnes Jazzmaster Viewmatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikitan Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 V 22. 11. 2020 v 9:34, Bigglee napsal: Docela mě zaujala ta mapa - to je náhoda? V Brignoles se tak dvakrát do roka pohybuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 To je jen náhoda :) tuhle mapu jsem našel ve sklepě domu, co jsme si se ženou koupily, normálně spíš výletuju po ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 S dárečky od rodinky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Vánoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 (upraveno) Pekna klasika ty X-Windy. Ja se po delsi dobe tez hlasim do klubu.. to je pohodlicko! Upraveno 3. ledna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se