orol Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Pánové, prosím o radu.Potřebuji sundat pásek (takový ten natahovací) z hodinek.Problém je v tom, že ta "trubička", co je v ní stěžejka, je od nožky k nožce.Není jak se dostat ke stěžejce a vyndat ji.Nožky jsou plné, žádná díra skrz.Tak prosím o rady, jak co nejšetrněji dát pásek dolů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Vrazit tam čepel nože a vycvaknout stěžejku...
Liqid Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Pilník nebo flexa, tah je předpokládám na vyhození?
Karlos Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Bohužel jedině destruktivně - koncovku ofafrně "rozrolovat". Nebo pokud tah zahránit nepotřebuješ, tak rozříznout/rozstřihnout, třeba i se stěžejkou.
Seamaster Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 pocitam ze roztec bude cca 18mm, takze vyzvetsovany az beda, takze mezera pro zasun noze nedejboze sroubovak je v realu 00 prd.ja osobne bych to cvaknul, nebo rozpertloval, kazdopadne radeji vzdy obetuju radej remen, nez pouzdro dojebat nejakym pacenim.
orol Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Jo, je to 18mm a místo na šroubováček/nůž je opravdu nula nic. Zkusím tu flexu? Děkuj za tipy.
Radimk Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Není tam na pravé straně otvor na použití nástroje? Něco tam vidím, zkus použít nějakou jehlu-trn- bodec, třeba zapadne do drážky na sťtěžejce, zasuneš kolíček a vycvakneš to.
Xenomorfus Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Ja to resil tak, ze sem dremelkou vybrousil na jedne strane male vybrani, zasunul tam prebrousenou jehlu do placata a vycvakl.
horal Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Chytit do dvou kleští a prohnout... co?edit: a až pak tedy ty štípačky Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem horal
orol Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Tak jsem zkusil pásek "odrolovat" a ono to šlo Jen tak šroubovákem. Pěkně od prostředku ke kraji.Jak tam byla škvírka, stěžejka neměla šanci a byla moje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Hezky pěkně, to je nějaký špiónský páasek, tolik nápisů..
thubalek Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Mám úplně stejný problém u gumového pásku u PRIM SPORT 78 (MPM). Ti humoristi asi nepočítali s nedestruktivní výměnou tahu. Ono by to určitě šlo štípačkami nebo jemnějšíma kombinačkama. Jednou, když jsem podobnou chybu udělal svojí blbostí (použil jsem stěžejku delší, než se mělo), tak v podstatě stačilo Leathermanem prohnout tu stěžejku a dostal jsem ji pryč. Ale zničila se. Nebyli jste někdo náhodou úspěšní u toho PRIMU nějak nedestruktivně? Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Gumovej pasek na mpm jde trochu odhrnout a pak vycvaknout, neposkodis ho. Nebo ne tolik, abys ho ponicil. Mel jsem je a parkrat to vyzkousel, nozikem to slo pomerne lehce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se