AdaMoss Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dam to i sem:-)) To mě pobavilo :-D. BTW co ten update Subů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Navic ta gmt cenovka me mile prekvapuje. Pokud to bude fakt cca 200k, tak to je krute levny. Nebo ta cena z hodinkee je bez dph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ja na webu RLX vidim 8.550,- ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Tak jeste pro poradek inovovana OP 39 s lumi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jubilee nepůjde přehodit za klasiku? Asi aby byl na první pohled znatelný rozdíl mezi WG a SS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Zajímavost ohledně lunety nových pepsin, aneb, překvápko pod UV světlem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Přesně tohle video jsem sem zrovna přišel postovat...Díky Jak jsem rád, že jsem se mýlil ) Tohle je totiž opravdu velká paráda.Everose verze mě tahají za srdce zcela obdobně. Jsem zvědavý, jak to dopadne s "klasickými" černými GMT, zda-li příští rok dostanou nějaký facelift. Nicméně v nabídce stále zůstávají, nepřibyla ani korunka pod 6kou a Rolex si úpravy na nových Pepsi + Jubilee cení na 800 EUR. Určitě jinak stojí za připomenutí, že rezerva bude nově krásných 70 hodin a je tu i "Chronergy" escapement. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 OP 39 mi prijde jako povedeny krok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Toto je bomba na toto som dlho cakal.........uz som aj ja na cakacke ale neviem ci sa toho niekedy dozijem... tie pepsi su top...rovnako som sa dal napisat na waiting list ale ako teraz preluskavam rozne fora, zacinam uvazovat ci sa skor nedostanem k 116500LN Daytonam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 dostanes Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Vedle nových GMT mi tedy ty stávající přijdou, minimálně tady na fóru, trochu mrtvý. Zejména fakt, že cena je stejná, ale strojek o level víš ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Já bych byl v klidu. Rolex prej chystá novinku pod názvem "Daytony do každé rodiny", má jít o změnu přístupu k zákazníkovi, už na něho nebude srat, butiky budou plný skladovek, když už se něco vyprodá, čekačka max měsíc atd...představí to prej ale až na dalším Baselu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Já bych byl v klidu. Rolex prej chystá novinku pod názvem "Daytony do každé rodiny", má jít o změnu přístupu k zákazníkovi, už na něho nebude srat, butiky budou plný skladovek, když už se něco vyprodá, čekačka max měsíc atd...představí to prej ale až na dalším Baselu Mas pravdu. Mam stejnou informaci primo od zdroje! Ve fabrice uz montujou z 80% jenom Daytony a prodejce budou zasobovat od leta tohoto roku, aby se co nejdriv nasytil trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Ako tie pepsiny su fajne ale co poviete na bikolory gmtcka. Podla obrazkov mi pridu prudko nositelne Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Určitě jinak stojí za připomenutí, že rezerva bude nově krásných 70 hodin a je tu i "Chronergy" escapement. Ten strojek vypadá výživně, taky vidím kuličkový ložisko na uložení rotoru, což samozřejmě není žádnej hi-tech objev, když už to prej dělá i Prim. Ale trn rotoru stávajících Rolex strojků byla jedna z mála součástek (ne-li jediná), která trpěla opotřebením a dovedla ve strojku udělat docela brajgl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Jsem zvědavý, jak to dopadne s "klasickými" černými GMT, zda-li příští rok dostanou nějaký facelift. Nicméně v nabídce stále zůstávají, nepřibyla ani korunka pod 6kou a Rolex si úpravy na nových Pepsi + Jubilee cení na 800 EUR.Spíše bych porovnával BLNR s novými BLRO (u obou musí barvit lunetu), kde je rozdíl 8250 vs. 8550 EUR, tedy jen 300 EUR za nový strojek! Navíc, alespoň u DJ, je rozdíl Oyster vs. Jubilee 100 EUR, tedy cca 200 EUR rozdíl za nový strojek mi přijde sakramentsky málo... Opravdu jsem zvědav, kdy jej nacpou i do BLNR (nebo se dočkáme změny na borůvku? ) a modrých ocelových DJ36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 tie pepsi su top...rovnako som sa dal napisat na waiting list ale ako teraz preluskavam rozne fora, zacinam uvazovat ci sa skor nedostanem k 116500LN Daytonam Je to fakt az take zle? Na Daytony som sa chcel zapisat tiez hned po predstaveni ale odradila ma cakacka cca rok, teraz mi u AD povedali 5 rokov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Tak jsem se take zapsal na pepsi waiting list, odpoledne mi ma zavolat kolik lidi je predemnou Upraveno 22. března 2018 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Ty černý OP39 vypadaj dost dobře. Na pepsi waiting list se, koukám, můžu v klidu taky napsat.. aspoň bude čim v hospodě machrovat, a přitom můžu bejt úplně klidnej:) Upraveno 22. března 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se