Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám návrh na založení nové sekce s názvem NOVÉ PŘÍRŮSTKY, ve které by pro každý nový přírůstek bylo nové vlákno. Funguje to tak na foru 3T a zdá se mi to o dost lepší než místní monstrvlákno Pochlubte se ... Jednak se v něm nedá pořádně hledat a také se v něm špatně reaguje na přírůstky, než se k tomu člověk dostane, je tam spousta jiných hodinek a názorů. Původní vlákno pak nějak zarchivovat, nebo že by ho někdo pilný rozdělil na jednotlivé přírůstky :)?

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Mám návrh na založení nové sekce s názvem NOVÉ PŘÍRŮSTKY, ve které by pro každý nový přírůstek bylo nové vlákno. Funguje to tak na foru 3T a zdá se mi to o dost lepší než místní monstrvlákno Pochlubte se ... Jednak se v něm nedá pořádně hledat a také se v něm špatně reaguje na přírůstky, než se k tomu člověk dostane, je tam spousta jiných hodinek a názorů. Původní vlákno pak nějak zarchivovat, nebo že by ho někdo pilný rozdělil na jednotlivé přírůstky :) ?
:smile_anim:
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Dobrý nápad. :) Ještě by mohl každý doplnit základní specifikace hodinek, jako je velikost, kalibr, sklíčko, atd. Případně cenu a odkaz na prodejce.

Pro inspiraci moje nová Seika (zatím bez specifikací):

post-147-1205075824.jpg

post-147-1205075834.jpg

post-147-1205075847.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

jsem pro, ale musí být disciplína,

popis modelu . . . fotky . . . .zkušenosti

a né opětovné chválení a další plevelení, pak by to postrádalo smysl

Jo a nělo by to být už v popisu vlákna, aby nedocházelo k mílce

a nebo by to prostě moderator musel čistit.

nebo stavající vlákno pročistit, ale pochybuji , že by se moderátorum do toho chtělo(nedivil bych se)

Návštěvník YPO
Odesláno
nebo stavající vlákno pročistit, ale pochybuji , že by se moderátorum do toho chtělo(nedivil bych se)

klidně to pročistím - nechám pouze příspěvky s fotkama a ostatní smažu - tolik práce to zase nedá - tak co ? :)

Odesláno (upraveno)
klidně to pročistím - nechám pouze příspěvky s fotkama a ostatní smažu - tolik práce to zase nedá - tak co ? :)

yo yo yo, ja jsem vsema deseti pro. Kdyz ted resim koupi hodinek a hledam inspiraci, tohle vlakno by se hodilo, ale jak uz tu nekdo rekl, za chvili mi dojde trpelivost, je to neprehledny.. Jen je blby, ze v kategorii vseobecna diskuze je i spousta jinejch vlaken, tak se tam ty novinky pak budou ztracet. Spis by chtelo udelat dalsi subforum pod vseobecnou diskuzi (jako ty tri, Poradte atd.), kde by byly ciste tyhle vlakna s novymi prirustky

edit: Mam hlad a to se projevilo moji nesoustredenosti. Samozrejme to takhle uz navrhl Viktor, takze sorry za trapnej pokus o invenci :death:

Upraveno uživatelem JanBeles
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Proč bys to čistil? Ať tam je chválení a třeba i plevelení. Důležité bude, že popis hodinek a fotky budou na začátku vlákna, takže se každý podívá a rychle zorientuje. Pak tam může být cokoliv. Takhle něco hledat v "Pochlubte se novými přírůstky" je o infarkt.:)

Za sebe prohlašuji, že postupně nandám všechny modely, které mi prošly rukama a budu schopen dohledat nějaké obrázky a popisy.

EDIT: A nešlo by použít stávající téma "Recenze"?

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Za sebe prohlašuji, že postupně nandám všechny modely, které mi prošly rukama a budu schopen dohledat nějaké obrázky a popisy.
Taky to tam dodatečně dám ... I když v mém případě to nebude až tak složitý ... :)
Odesláno

nonápad je to vynikajcí doufám že se ujme bude to o dost přehlednější

kamil-použít vlákno recenze se mi nezdá měl by to být popis hodinek a málokdo se rozepíše tak aby se to dalo jako recenze chápat

Odesláno
EDIT: A nešlo by použít stávající téma "Recenze"?

Jasné, netreba nič zakladať. Už to len dostať do povedomia.

Hlavne zase nezakazujte prispievať do vlákna. Chválenie a rozplývanie sa nad novými hodinkami nieje plevelenie.Je to žiaduce, to je dokonca jeden z hlavných účelov vlákna, nechať sa pochváliť :).

Odesláno
nonápad je to vynikajcí doufám že se ujme bude to o dost přehlednější

kamil-použít vlákno recenze se mi nezdá měl by to být popis hodinek a málokdo se rozepíše tak aby se to dalo jako recenze chápat

Dve fotky a výkriky: som nadšený, nádhera. To je recenzia jak oči :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...