Hardslimer Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 To habadej:Zkousel jsem Tejona a zjistil, ze nejsem zase az takovy nadsenec. :-)Nepotrebuju tahat podkovy z metru a neustale hlidat ground balance.Ja potrebuji zapnout a jit. Sem tam zmacknout tlacitko, pohodove si pokosit lesik nebo pole. A dulezite je se taky nekdy zastavit, vse vypnout, sednout na parez, vytahnout placaku na osvezeni a nasavat okoli. V dnesni uspechane dobe - neskutecny relax! :-)
ewolucionar Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 To habadej:Zkousel jsem Tejona a zjistil, ze nejsem zase az takovy nadsenec. :-)Nepotrebuju tahat podkovy z metru a neustale hlidat ground balance.Ja potrebuji zapnout a jit. Sem tam zmacknout tlacitko, pohodove si pokosit lesik nebo pole. A dulezite je se taky nekdy zastavit, vse vypnout, sednout na parez, vytahnout placaku na osvezeni a nasavat okoli. V dnesni uspechane dobe - neskutecny relax! :-)pokial z troch vyjazdov nenarazis na 2miny a 1 letecku pumu.
habadej Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Já kopu max do 25 čísel. Nejlepší nálezy jsem měl mezi 10 - 20 cm. Nejlepšími nálezy myslím mince 13 až 20 století, to mě baví nejvíc. Hlouběji jsem chodil ze začátku, když jsem si představoval, že každej barevnej tón je hrnec Pražských grošů. Vždycky to byl bordel, kterej za ty puchejře nestál. Ten můj digitál Fisher je pro lenochy, jako jsem já. Automaticky se naladí, ukáže materiál, hloubku, vypípám si tvar a velikost a když se to sejde, jdu do toho. S tím základním analogem co mám, je to větší frajeřina, chce se to naučit rozeznávat a přiřadit barvu tónu, chce to prostě naposlouchat. Relax to je neskutečnej, už se docela těším, až se alespoň trochu oteplí a vyrazím.
Hardslimer Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Já kopu max do 25 čísel. Nejlepší nálezy jsem měl mezi 10 - 20 cm.Pravdu dis. Mam to tak stejne. ;-) pokial z troch vyjazdov nenarazis na 2miny a 1 letecku pumu.Kdo se boji - nesmi v Kravarich do lesa! :-)
eskimak Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Chalani, zaujimava tema, aj ked pre mna neznama. Naco je ten magnet na dlhom lane? Napadlo ma len roztocit to nad hlavou aby sa v perimetri 10m nepriblizil dalsi hladac lebo dostane do lebky... . Nie, fakt. Naco?
Hardslimer Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Kdyz ustupovali Nemci, tak se zbavovali vseho odhozenim do rek a rybniku.Takze je to takovy rybolov bez ryb. Upraveno 22. února 2018 uživatelem Hardslimer
eskimak Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Tak to by ma nenapadlo! Dik za vysvetlenie.
eskimak Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Wow! Parada, tak to som fakt netusil ze to takto ide. Vdaka.
Lobber Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Pěkný věci se s tím daji najít i ve studnách , nebo prostě v lesních malých tybničkach .. ale chce to prohodit jedno místo třeba 10x ... Já takto našel samopal a dýky. Bohužel v uděsném stavu. Ale než sem to protáhl tím nánosem bahna tak to trvalo. Ze začátku sem si i myslel ze tahám větev,ale nakonec toto :0)
Tom4 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Ten můj digitál Fisher je pro lenochy, jako jsem já. Automaticky se naladí, ukáže materiál, hloubku, vypípám si tvar a velikost a když se to sejde, jdu do toho.Můžeš prosím přiblížit typ aby si to lenoch jako já mohl pro inspiraci vyguglovat? díky
philiper Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Nazorna ukazka: Roky jsem běhal s detikem a toto vydím poprvé. Fakt dobré. Mám doma jeden obří XXXL neodym, 120mm průměr S tím bych mohl výtáhnout tank, né?
Tom4 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Tak možné to je . . . několik takových případů se stalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 (upraveno) nevytáhli ten tank někde v Bělorusku ?Těch tanků bylo více. Jako hodně pár je třeba zde: https://www.warhistoryonline.com/military-vehicle-news/must-read-images-of-tanks-pulled-from-russian-lakes-rivers-bogs-image-heavy.html/2 Upraveno 23. února 2018 uživatelem Tom4
habadej Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Můžeš prosím přiblížit typ aby si to lenoch jako já mohl pro inspiraci vyguglovat? díkyJe to Fisher Excel, ale mám ho asi deset let a už se nevyrábí, ale fisher vyrábí spoustu typů i pro lenochy. Nejlepší výběr má pan Diviš z detektory.cz. Ten můj stál tenkrát skoro dvacet, ale například tenhle je skoro za půlku a už je vybavenej líp: https://www.detektorkovu.cz/products/detektor-kovu-fisher-f22/.
Lobber Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Od čtvrtka mne čekají 3 dny volna ... Tak už uvažují nad trasou plnou zlatých prutů a bedny diamantu :0D
habadej Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Odesláno 27. února 2018 Obávám se, že zem bude na šutr, kopání bude vopruz.
Lobber Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Tady ( na Vysočině ) to není až tak hrozný ... Dá se v klidu kopat, i když bylo poslední dobou -10
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se