Bert Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 A jako vždy očekávám nejpozději do dvou dní prohlášení, že byl vlastně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Tak to se tentokrát určitě nestane, ale bude chtít zápas milénia nebo odvetu století, nebo tak něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Dobrej turnaj, akorát jsem nevěděl, že po půlnoci nejede metro, uber zapráskanej, tak jsem se prošel no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 7 hodinami, Bert napsal: A jako vždy očekávám nejpozději do dvou dní prohlášení, že byl vlastně lepší. Tentokrát se musím Karlosovi omluvit. Není to Karlosova práce, ale dvou pisálků. Zde: https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-vemola-schytal-pres-250-uderu-presto-drzel-nechapal-ani-jeho-premozitel-5042964#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Mimo jiné tohle: Byť jednoznačně prohrál a O2 arena pro něj zůstala zakletá, přesto legendárního Karlose Vémolu mnozí po strhující bitvě proti jeho pozdějšímu přemožiteli Willu Fleurymu považují za vítěze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Bol to veľmi pekný zápas, Karlos ukázal srdce bojovníka. Sláva Víťazovi, česť porazenému ako sa hovorí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Tak neděle ráno chlapci, doufám, že to bude dominantní vítězství! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 16. 1. 2025 v 10:38, shewcza napsal: Tak neděle ráno chlapci, doufám, že to bude dominantní vítězství! Jsem teda linej k tomu vstavat, ale i tak doufam, ze az se proberu, tak si s chuti prectu, ze to Jirinovi klaplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Tentokrát také vstávat nebudu, ale hned ráno si zápas pustím a budu doufat, že Jirka ho přetlačí. Nicméně osobně si myslím, že to nezvládne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Je to král Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Jak se mi MMA vůbec nelíbí, tak před Jiřím Procházkou smekám nejen jako před úspěšným sportovcem, ale i člověkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Strašný nervy se na to dívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Pěkná přestřelka. Líbilo se mi, že Jirka občas ukázal pěkně rychlý kopy, což zase trochu přidalo na jeho nečitelnosti. Osobně mi přišlo, že Hill byl na tom fyzicky celkem špatně na to že to byla tří kolová bitva a navíc se ve druhým kole skoro tři minuty přerušilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Přátelé, někde celý fight? Nic nemohu najít. Díky za odkaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Klobouček 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Práve som pozeral zostrih na youtube, riadny zápas to bol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Doporučuji shlédnout i zápas Meraba Dvalishviliho, to byla nádhera. Co se týče Jiřiny, tak bych mu ten titul strašně přál, ale s Alexem ho už nechci vidět zápasit. Ten borec je v polotěžké úplně odstřelenej, stačí mu minimálně úderů k tomu aby uštědřil soupeři maximální poškození. To jsou bomby jak od těžké váhy připadá mi. Chtěl bych vidět Pereira vs. Jones. Doufám, že se to stane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna (upraveno) Hlavne proc Jirka chce furt zapasit s Alexem? Uz od nej dostal dvakrat a to vzdycky jasne, takze nejakej dalsi zapas s nim, nic neresi (až na ego). At jde postupne, koho mu daji, toho at sestřelí jako Hilla a je to. Navic tyhle "titulový výzvy", to uz je jak u Vémoly Upraveno 21. ledna uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Ego, no.. a taky, proc by to mel chtit Pereira? Pokud mu da do drzky potreti, nic to neznamena. Pokud by nejak nesikovne uklouzl a Jirka se trefil, ma problem. A jako supr vykon, ale fakt si myslim ze by to i s timdle vykonem dopadlo s Pereirou stejne - dobry dobry, bum bum, najednou jedna presna a haji:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 1 hodinou, shewcza napsal: Doporučuji shlédnout i zápas Meraba Dvalishviliho, to byla nádhera. Co se týče Jiřiny, tak bych mu ten titul strašně přál, ale s Alexem ho už nechci vidět zápasit. Ten borec je v polotěžké úplně odstřelenej, stačí mu minimálně úderů k tomu aby uštědřil soupeři maximální poškození. To jsou bomby jak od těžké váhy připadá mi. Chtěl bych vidět Pereira vs. Jones. Doufám, že se to stane. Přesně, souhlas se vším. Zápas Dvalishviliho byl super, hlavně jak toho Nurmagomedova (ten asi vyhrál první dvě kola) utahal a na konci už si s ním víceméně hrál (na mě už to párkrát i trochu přeháněl). A u toho Procházky mi to přijde taky zbytečný, dát si třetí fight s Pereirou. Ten borec je prostě jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Já bych ho chtěl vidět s Ankalaevem a nebo Rountreem. To by byl masakr, který by ukázal Jiřího skutečné limity. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se