Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Bert napsal:

A jako vždy očekávám nejpozději do dvou dní prohlášení, že byl vlastně lepší.

Tentokrát se musím Karlosovi omluvit. Není to Karlosova práce, ale dvou pisálků.

Zde:

https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-vemola-schytal-pres-250-uderu-presto-drzel-nechapal-ani-jeho-premozitel-5042964#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Mimo jiné tohle:

Byť jednoznačně prohrál a O2 arena pro něj zůstala zakletá, přesto legendárního Karlose Vémolu mnozí po strhující bitvě proti jeho pozdějšímu přemožiteli Willu Fleurymu považují za vítěze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
V 16. 1. 2025 v 10:38, shewcza napsal:

Tak neděle ráno chlapci, doufám, že to bude dominantní vítězství! 

Jsem teda linej k tomu vstavat, ale i tak doufam, ze az se proberu, tak si s chuti prectu, ze to Jirinovi klaplo. 

Odkaz ke komentáři

Pěkná přestřelka. Líbilo se mi, že Jirka občas ukázal pěkně rychlý kopy, což zase trochu přidalo na jeho nečitelnosti. Osobně mi přišlo, že Hill byl na tom fyzicky celkem špatně na to že to byla tří kolová bitva a navíc se ve druhým kole skoro tři minuty přerušilo. 

Odkaz ke komentáři

Doporučuji shlédnout i zápas Meraba Dvalishviliho, to byla nádhera. Co se týče Jiřiny, tak bych mu ten titul strašně přál, ale s Alexem ho už nechci vidět zápasit. Ten borec je v polotěžké úplně odstřelenej, stačí mu minimálně úderů k tomu aby uštědřil soupeři maximální poškození. To jsou bomby jak od těžké váhy připadá mi. Chtěl bych vidět Pereira vs. Jones. Doufám, že se to stane.

Odkaz ke komentáři

Hlavne proc Jirka chce furt zapasit s Alexem? Uz od nej dostal dvakrat a to vzdycky jasne, takze nejakej dalsi zapas s nim, nic neresi (až na ego). At jde postupne, koho mu daji, toho at sestřelí jako Hilla a je to. Navic tyhle "titulový výzvy", to uz je jak u Vémoly 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Ego, no.. a taky, proc by to mel chtit Pereira? Pokud mu da do drzky potreti, nic to neznamena. Pokud by nejak nesikovne uklouzl a Jirka se trefil, ma problem. A jako supr vykon, ale fakt si myslim ze by to i s timdle vykonem dopadlo s Pereirou stejne - dobry dobry, bum bum, najednou jedna presna a haji:)

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, shewcza napsal:

Doporučuji shlédnout i zápas Meraba Dvalishviliho, to byla nádhera. Co se týče Jiřiny, tak bych mu ten titul strašně přál, ale s Alexem ho už nechci vidět zápasit. Ten borec je v polotěžké úplně odstřelenej, stačí mu minimálně úderů k tomu aby uštědřil soupeři maximální poškození. To jsou bomby jak od těžké váhy připadá mi. Chtěl bych vidět Pereira vs. Jones. Doufám, že se to stane.

Přesně, souhlas se vším.

Zápas Dvalishviliho byl super, hlavně jak toho Nurmagomedova (ten asi vyhrál první dvě kola) utahal a  na konci už si s ním víceméně hrál (na mě už to párkrát i trochu přeháněl).

A u toho Procházky mi to přijde taky zbytečný, dát si třetí fight s Pereirou. Ten borec je prostě jinde.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...