bandicoot Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Mach je fakt dobrej. Jak ho tam rozevlál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luban23 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 před 3 hodinami, PavelSch napsal: Jakmile to Conor neudělá v prvním kole, tak pak jde s výkonností dolů. Navíc tu nohu měl solidně rozkopanou, takže Dustin zaslouženě. Jinak Chandler i Mach super výkon. Přesně tak. A Mach je fakt borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Ach jo, tak jsem se těšil na Pudzianowski versus Bombardier. Nejnovější zprávy jsou, že B je v nemocnici. Nenastoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 To je ten Pudzianowski, co drive delal silovej nevimkolika boj (strong man) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 (upraveno) Ntvl Toho jsem strasne zral. Byla to hora svalu. Ale tomu uz musi bejt hrozne let, nebo ne ? Upraveno 21. března 2021 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Taky jsem se tesil a ten nahradnik stal za prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 před 44 minutami, honza71 napsal: Ntvl Toho jsem strasne zral. Byla to hora svalu. Ale tomu uz musi bejt hrozne let, nebo ne ? No, je mu o 6 let méně, než nám .... Ještě potřebuješ něco vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Narozen 7. února 1977, taky jsem se těšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 před 31 minutami, Bert napsal: No, je mu o 6 let méně, než nám .... Ještě potřebuješ něco vědět? Tak sorry no, jsem si chtel popovidat Mi bylo jasny, ze musi bejt starej, kdyz si ho pamatuju jeste z Bruselu, kde jsem byl 2006 az 2010. Uz by mohl mit rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 V rámci divácké přípravy na včerejší duel jsem s ním a o něm zkouknul kde co. Je to mazec! Myslím, že Vemolovi se o takové úrovni ani nezdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Vemola je vocas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Tak Pudzianowski je bezesporu excelentní strongman, ale jako fighter nic moc. Patří do kategorie Bob Sapp, Alexandru Lungu, Akebono, Hong Man Choi atd. Jedinej trochu lepší fighter, proti kterému stál byl Peter Graham a ten ho zhasnul.... Ale podívaná na horu svalů, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Si toho pásu dlouho neužil Karlíto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 15 minutami, shewcza napsal: Si toho pásu dlouho neužil Karlíto. To bude zase velkej příběh proč se to stalo .. Slušná ostuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Kdo vi, jestli vubec nastoupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Nějak to s ním jde z kopce. Lela ho prej cpe dortama (asi jako pomstu za to, že po ní chce pořád větší a větší poprsí), tak je pak asi těžký to shodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Ale houby. Zapomněl se cestou zastavit u Cartiera, tak měl na vážení plnej pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 41 minutami, Daredevill napsal: Ale houby. Zapomněl se cestou zastavit u Cartiera, tak měl na vážení plnej pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 před 2 hodinami, Ondra napsal: Nějak to s ním jde z kopce. Lela ho prej cpe dortama (asi jako pomstu za to, že po ní chce pořád větší a větší poprsí), tak je pak asi těžký to shodit... Lela ho měla umlátit kozama a byl by klid. Pokud srovnám jeho velkohubá prohlášení a jeho skutky, vychází mi z toho jako trapnej šášula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se