decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nechápu, co na tom nechápeš. Někdy se ti chce víc, někdy méně, někdy vůbec a pokud jsi ve vztahu, dlouhodobém, tak to řešíš pořád. Martarova poznámka je nejen ftipná, ale i trefná.Nezávidím ti tvé vztahy:-).
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Decebale, zcela bez ironie: chtěl bych žít ve světě, kde oba souložící cítí pokaždé naprosto stejnou vášeň a lásku k tomu druhému a jsou při tom stejně aktivní. Jestli v takovém světě žiješ, závidím.Já si ale opravdu nemyslím, že by se #metoo týkalo toho, že nějakou manželku bolela hlava:-).
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 dedecebal - věř mi, že jsem nad uvozovkami přemýšlel a stojím si za nimi. U zločinu jsou myslím jasné, protože z těch mužů dělá kampaň opravdu zločince bez soudu, navíc třeba po 20 letech a za něco, u čeho nikdo jiný nebyl a co zločin být mohl a nemusel, rozhodnout může jedině soud. I u nátlaku mi uvozovky sedí, protože ten může vypadat různě, od jisté formy návrhu či nabídky až po hrozbu, vydírání či určitou formu fyzického násilí. Mohlo jít o situaci spojenou s alkoholem nebo drogami, o sex na jednu noc, což je myslím i dnes běžná věc a v určitých kruzích ještě běžnější. Mohlo jít o návrh, který nemusel mít žádný hlubší podtext ani neobsahoval žádnou vyslovenou podmínku, nicméně chlápek, třeba známý herec, mohl mít zkušenost s tím, že ženy jsou k jeho návrhům přístupnější než kdyby to byl nějaký pan "Nikdo" a tak toho prostě využíval, holky si mohly naopak říct "proč ne, vyspím se s legendou, třeba mi to i pomůže, tak proč nespojit příjemné s užitečným". Ráno se probudily, vystřízlivěly a... Ono se v některých zemích může považovat za nátlak, když pozveš kamarádku na rande, ona odmítne, dál zůstanete přáteli a Ty to zkusíš po nějaké době znovu. Což je podle mne normální, nicméně jednoho krásného dne, za 20 let, se můžeš dozvědět, že jsi na ni dělal opakovaný nátlak spojený související se sexem. Nátlak bez uvozovek mi zní spíš radikálněji, ale ona ta forma může být opravdu různá, od absolutně nevinné až po hnusně agresivní... Zrovna nedávno jsem četl životopis jednoho amerického pilota z 2. světové války, který na svou budoucí manželku dělal "nátlak" snad rok, jezdil za ní, létal, chodil do školy s květinami, než mu dala šanci, možná i proto, že to už nebyl školní nekňuba, ale štíhlý, vysoký PILOT v uniformě. Tohle si dnes v Americe neumím vůbec představit, protože už by měl po soudu, byl by vyhozen z armády a k dotyčné by se nesměl přiblížit... Na druhou stranu věřím tomu, že většina lidí je normálních a s kampaní Me Too nesouhlasí, bohužel se zatím jedná o "mlčící většinu"...:-(.Díky za vysvětlení. Já si ale naopak myslím, že většina normálních lidi s kampaní souhlasí. Protože ten princip neni o mediálně vděčných kauzách. Je tady problém, o kterém se začalo mluvit a myslím, že ženy jsou rády. A dost mě baví tvá poznámka, že v určitých kruzích je sex na jednu noc "ještě běžnější". To je fakt legrační.
martar Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Díky za vysvětlení. Já si ale naopak myslím, že většina normálních lidi s kampaní souhlasí...Máš to nějak podložené? Předem díky ( ) A kdo jsou to vlastně normální lidé? Omlouvám se za neobratné použití Tvých oblíbených argumentačních nástrojů. Upraveno 19. března 2018 uživatelem martar
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Longu, nikdy nepíšu jen tak z principu, to za prvé. A pokud jsou podle tebe tohle i ty ostatní věci, které podle tebe byly v kursu, pouhé šaškárny, pak je asi veškerá debata zbytečná. Podle mě je odstraňování jakékoli diskriminace ve společnosti správné a chválihodné. Otroctví kdysi lidé taky považovali za normální, že?Chvályhodné, sorry, nejde mi to opravit přímo v postu.
long Odesláno 19. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Chvályhodné, sorry, nejde mi to opravit přímo v postu.Longu, nikdy nepíšu jen tak z principu, to za prvé. A pokud jsou podle tebe tohle i ty ostatní věci, které podle tebe byly v kursu, pouhé šaškárny, pak je asi veškerá debata zbytečná. Podle mě je odstraňování jakékoli diskriminace ve společnosti správné a chválihodné. Otroctví kdysi lidé taky považovali za normální, že? Ano konečně si v něčem rozumíme. Tedy alespoň v jedné věci :-)
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Máš to nějak podložené? Předem díky ( ) A kdo jsou to vlastně normální lidé? Omlouvám se za neobratné požití Tvých oblíbených argumentačních nástrojů.Nemusíš se omlouvat:-), já pouze odpovídal Ivanovi, který psal o tom, že většina lidí je normálních a s kampaní nesouhlasí. Takže se optej i jeho a já tedy použiju termín "většina lidí". Z mých zkušeností a i z průzkumů věřejného mínění vychází, že většina společnosti chápe diskriminaci jako zlo a je pro její odstraňování, lišit se možná mohou názory na použité nástroje, ale normální člověk mediální excesy nebere jako něco, podle čeho by měl posuzovat celou kampaň a její důvody.
Honza.manta Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Díky za vysvětlení. Já si ale naopak myslím, že většina normálních lidi s kampaní souhlasí. Protože ten princip neni o mediálně vděčných kauzách. Je tady problém, o kterém se začalo mluvit a myslím, že ženy jsou rády. A dost mě baví tvá poznámka, že v určitých kruzích je sex na jednu noc "ještě běžnější". To je fakt legrační. To bych rád tu většinu viděl. Je to pouze normální populistická mediální kampaň.
Conrad Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nemusíš se omlouvat:-), já pouze odpovídal Ivanovi, který psal o tom, že většina lidí je normálních a s kampaní nesouhlasí. Takže se optej i jeho a já tedy použiju termín "většina lidí". Z mých zkušeností a i z průzkumů věřejného mínění vychází, že většina společnosti chápe diskriminaci jako zlo a je pro její odstraňování, lišit se možná mohou názory na použité nástroje, ale normální člověk mediální excesy nebere jako něco, podle čeho by měl posuzovat celou kampaň a její důvody. Dříve jsem říkal aktivista, neziskovka, populista, dnes k tomu ještě dodávám gender Meetoo aktivista to bych považoval za větší urážku než kdyby mě někdo nazval p.č.a
decebal Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Dříve jsem říkal aktivista, neziskovka, populista, dnes k tomu ještě dodávám gender Meetoo aktivista to bych považoval za větší urážku než kdyby mě někdo nazval p.č.aMyslím, že se ti to nikdy nestane:-).
Bobisek Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nikdo nezpochybňuje, že i v rámci kampaně metoo došlo k řadě přešlapů, kdy si někdo chtěl prostě vyřídit účty. O takových případech je třeba mluvit a jednoznačně je odsoudit. Řada zde přispívajících ale zapadá do vzorce machistického Čecha, kterému připadá normální plácat/štípat sekretářky po zadku a sem tam jí pochválit kozy a zároveň tvrdit, že to ty holky chtějí. Proti podobnému chování jsou přece akorát ty hnusný ludry, co nikdy nezavadí o pořádného chlapa (srv. promluva pana "dokonalá erekce" Uzla, https://a2larm.cz/2018/03/kdyz-pravnici-mluvi-o-metoo/). Já určitě také jsem schopen se v hospodě s kámoši bavit o kvalitách kolegyně X, ale beru to jako věc, která do slušné společnosti nepatří, než abych to považoval za svou silnou stránku a veřejně se jí chlubil...
martar Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nemusíš se omlouvat:-), já pouze odpovídal Ivanovi, který psal o tom, že většina lidí je normálních a s kampaní nesouhlasí. Takže se optej i jeho a já tedy použiju termín "většina lidí". Z mých zkušeností a i z průzkumů věřejného mínění vychází, že většina společnosti chápe diskriminaci jako zlo a je pro její odstraňování, lišit se možná mohou názory na použité nástroje, ale normální člověk mediální excesy nebere jako něco, podle čeho by měl posuzovat celou kampaň a její důvody. Ok - sám se považuji za člověka nesnášejícího dvojí metr. A bezpráví nemám rád. Uvítám každé legislativní srovnání práv jednotlivců. Ale veškeré tyto žádoucí civilizační výdobytky končí tam, kde začíná biologie. A v procesu namlouvání u savců je vždycky jeden exemplář z páru aktivnější, je zkrátka iniciátorem zahájení reprodukčních aktivit. Tak to bylo, je a podle mne i bude až do doby, kdy se lidstvo vzdá tradičních sexuálních aktivit a bude vše řešit virtuálně a přes smluvně ošetřenou asistovanou reprodukci. A abych to odlehčil.. jistě jste už slyšeli o poddruhu šimpanzů zvaném bonobo. Na rozdíl od klasických dominantních, agresivních a teritoriálních šimpanzů tihle bonobové používají sex jako řešení všech problémů v tlupě, upevňují tím vnitroskupinovou vazbu. Zjednodušeně řečeno, místo Ahoj, Nazdar, Dobré ráno nebo Tebe jsem dlouho neviděl si rychle vrznou, bez ohledu na pohlaví protistrany. Prostě to berou jako příjemný sociální kontakt. Nechci domýšlet, co se bude dít, až #meetoo dorazí i k nim...
Ruiz.aw Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nezávidím ti tvé vztahy:-). Svět je velká rozkvetlá zahrada, kde se všichni milují a jsou na sebe hodní :-) Tvl by mě zajímalo, v jaké alternativní dimenzi žiješ.
instant Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 (upraveno) A abych to odlehčil.. jistě jste už slyšeli o poddruhu šimpanzů zvaném bonobo. Na rozdíl od klasických dominantních, agresivních a teritoriálních šimpanzů tihle bonobové používají sex jako řešení všech problémů v tlupě, upevňují tím vnitroskupinovou vazbu. Zjednodušeně řečeno, místo Ahoj, Nazdar, Dobré ráno nebo Tebe jsem dlouho neviděl si rychle vrznou, bez ohledu na pohlaví protistrany. Prostě to berou jako příjemný sociální kontakt. Nechci domýšlet, co se bude dít, až #meetoo dorazí i k nim... Je tiez nutne poznamenat, ze simpanzom bonobo hrozi vyhynutie.. a povedzme si uprimne, ze toto diskusne forum by vo verzii bonobo bola hodne nechutna zalezitost Upraveno 19. března 2018 uživatelem instant
Hasič Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Chlapci bacha znate to. D. to tu rozesere a dostanete ban. Nereagujte a myslete si co chcete. Hasič
Conrad Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 (upraveno) to mas zkade :-0 ?Ved to bola fikcia na politicky nekorektne vtipy Obávám se,že se mýlíš, pokud si vzpomínám na jeden z této doby.Radio Jerevan hlásilo-na všesvazové zemědělské výstavě vyhrál Ivan Ivanovič Ivanov žigulíka.Druhý den přineslo opravu.Nebylo to na zemědělské výstavě,ale na strojírenském veletrhu nebyl to Ivan Ivanovič Ivanov,ale Petr Petrovič Petrov, nebyl to žigulík ale kolo,a nevyhrál ho,ale bylo mu ukradenoVidíš v tom politiku? Upraveno 19. března 2018 uživatelem Conrad
Hasňa Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 ...Celá kampaň je podle mně uměle vytvořená a je to zcela stejná šaškárna jako když jsme přes dvaceti pěti lety poprvé přiletěl do USA.To byli v kursu černí nepůvodní obyvatelé USAZa dalších deset let byli v kursu rovné příležitosti na dobrou práci pro ženyNo a teď další kampaň.... Jasne. Takove pitome saskarny a umele vytvorene kampane, jako odstraneni rasove nerovnosti, nebo snaha o rovne prilezitosti zen a muzu, to muze podporovat jenom nejaky poblouzneny slunickarsky aktivista z neziskovky, ktera samozrejme jen parazituje na penezich nas vsech. Ja se asi poseru, hotove intelektualni vakuum.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Jasne. Takove pitome saskarny a umele vytvorene kampane, jako odstraneni rasove nerovnosti, nebo snaha o rovne prilezitosti zen a muzu, to muze podporovat jenom nejaky poblouzneny slunickarsky aktivista z neziskovky, ktera samozrejme jen parazituje na penezich nas vsech. Ja se asi poseru, hotove intelektualni vakuum. No jo Hasňo, když ono to ale trošku připomíná starej dobrej hon na čarodějnice. To bylo taky téma, který aktuálně rezonovalo tehdejší společností a kdo by ty čarodějnice přece mezi sebou chtěl...? Taky to bylo myšleno tehdy objektivně dobře. A mně se zdá, že dnešní feministky nejen, že by chtěly mít něco jako šulína ale taky aby ho každýmu, kdo nejde s nima, mohly ufiknout. Tak by se dotyčný stal vlastně polo-ženou a až by ho přešla zlost, moh by bojovat s nima. Ale už za toho správnýho šulína - přišitýho ale ne svýho. Upraveno 19. března 2018 uživatelem Zmizík
Hasňa Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nic se nemá přehánět a hon na čarodějnice to někdy skutečně připomínat může a proti tomu je třeba vystoupit. Pozitivní rasové zvýhodňování je taky zavrženíhodné, ale nic to neubírá na významu hnutí Kinga juniora. O.J. Simpson nedělá z Kinga šaška a ulítlou kampaň pomatených aktivistů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se