long Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 24 minutami, odjinud napsal: Banderu a Banderovce obhajujes ty Longu, kamilb a parnistroj tomu nasadil korunu srovnavanim toho smejda Bandery s Žižkou. Precti si posledni 2-3 stranky. A neverim, ze by UA chtela stavet svoji moderni historii na Banderovi, a to ani ted, za valky s Ruskem. I ty popleto. Na kom bude chtít stavět Ukrajina novodobou historii, nech na Ukrajincích a to my opravdu nevíme. Na kom a s kým ji ale opravdu stavět nebudou, ví celý svět i moje Anička. Nebude to Rusko i kdyby ho lidé jako ty malovali i stokrát na růžovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 1 minutou, odjinud napsal: A jasne, Stalin zabil dost mozna vic lidi, nez Hitler,... Takže oslavuješ Stalina ? Toho vraha? Jenom trochu,že ... protože nám "zatraceně pomohl" No, on ten nešťastný Bandera/vlastenec, taky sedl Hitlerovi na lep , že jak vlítne na Rusko ,osvobodí tím pádem Ukrajinu. Takže sis vlastně odpověděl. Ty nebudeš tak blbej. Nikoho nemusíš obhajovat , jen nevytrhávej věci z kontextu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Bandera kradl i krmítka. Od spasitele českého národa Žižky, bychom se přes fašistu Banderu, mohli přesunout třeba k Radolu Gajdovi. Pro hospodské historiky mám připravenu celou řadu podnětných témat. A co myslíte, byl T.G.M. synem Františka Josefa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Toho naseho Žižku bychom ale taky mohli rozebrat :-)... zastánce chudejch nebo krvelacnik, co uvrhl ceske království do zmaru a putek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 (upraveno) Tak jako jo, Bandera byl mensi zlo nez Banderovci ale zase aby z toho byl z obliga jako A. Hlinka z tzv. Hlinkovych gard, ktere po nem pojmenoval Tiso, to zase ne. Ad Zizka, zrovna jsem prelouskal jeho 700 strankovou biografii od Čorneje a samozrejme, ta doba byla hodne drsna. Tenkrat se holt tim, co dnes nazyvame valecne zlociny, chlubilo, aby se vydesilo siroke okoli. Fungovalo to, tak to delali. Pokud hodnotím spiritualni podklad husitstvi, tak je to samozrejme hodne obdobne jako katolictvi, tj. bez nejake zasadni nove pridane hodnoty. Z dnesniho pohledu lidi, co nevi, co je to prijimani podoboji, naprosta malichernost pro podobne hruzy. Pozitivne to vnimam jako vzpouru proti snaham ovladat ceske zeme ze strany cizincu, tj. Říma a Zikmunda, cizince narokujicim si cesky trun (zrejme de iure dle tehdejsiho prava opravnene). Vec ne nepodobna dnesni EU... Jinak podle vseho Zizka vetsinu zivota loupil a ke sklonku zivota v ramci husitske revoluce hledal vykoupeni duse nasazenim sveho zivota v bojich za pravdu bozi. Na prachy v te dobe podle vseho nebyl. Upraveno 2. března 2023 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 49 minutami, azeppelin napsal: Bandera kradl i krmítka. Od spasitele českého národa Žižky, bychom se přes fašistu Banderu, mohli přesunout třeba k Radolu Gajdovi. Pro hospodské historiky mám připravenu celou řadu podnětných témat. A co myslíte, byl T.G.M. synem Františka Josefa? To si tady už děláte úplně prdel ne? Žižka spasitel českého národa? No tak to už chápu vaši adoraci fašistických banderovců... Chudák Odjinud, jedinej tady s vámi všemi zkouší diskutovat, leč marně. Pánové, pokud radíte někomu aby si nastudoval historii, tak to udělejte nejdříve sami. To co tady prezentujete, není historie, ale propaganda. Pokud neěkdo věří Starým pověstem českým od Jiráska, jako relevantnímu historickému zdroji, tak mu není pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 1 minutou, M10 napsal: To si tady už děláte úplně prdel ne? Žižka spasitel českého národa? No tak to už chápu vaši adoraci fašistických banderovců... Chudák Odjinud, jedinej tady s vámi všemi zkouší diskutovat, leč marně. Pánové, pokud radíte někomu aby si nastudoval historii, tak to udělejte nejdříve sami. To co tady prezentujete, není historie, ale propaganda. Pokud neěkdo věří Starým pověstem českým od Jiráska, jako relevantnímu historickému zdroji, tak mu není pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 (upraveno) @M10 Z azeppelinova příspěvku čpí ironie na sto honů, nejsi unavenej? Upraveno 2. března 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 10 hodinami, long napsal: Na kom bude chtít stavět Ukrajina novodobou historii, nech na Ukrajincích a to my opravdu nevíme. Na kom a s kým ji ale opravdu stavět nebudou, ví celý svět i moje Anička. Hezký pes. Ještě se jí zeptej, jestli teda při budování té historie bude (nebo už rovnou je) Plzeňsko součástí Ukrajiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 3 hodinami, Triskell napsal: Hezký pes. Ještě se jí zeptej, jestli teda při budování té historie bude (nebo už rovnou je) Plzeňsko součástí Ukrajiny. Mě popravdě ta Plzeň nezajímá Jen mi Vadí , když tady někdo tleská poválečnému Sovětskému svazu včetně Stalina, či současnému Rusku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicmoc Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 7 hodinami, Triskell napsal: Hezký pes. Ještě se jí zeptej, jestli teda při budování té historie bude (nebo už rovnou je) Plzeňsko součástí Ukrajiny. No připadá mě že už je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cin Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Myslím že jsem Žižku zmínil já, tak se k tomu hlásím. Ne pro jeho srovnávání s Banderou, ale jako našinci vnímatelný příklad, že jsou lidé, kteří jsou za určitých okolností považováni za symboly boje za národ. Zkusme se zeptat pár lidí kolem, koho z reálných osob v historii považují za nejvýznamnější zastánce národní myšlenky Čechů. Žižkovo jméno určitě párkrát padne. Víme, že je to nesmysl, ale nejsme tu zrovna reprezentativní vzorek společnosti. Politika se též proto často vede symboly a ne smysluplnými tezemi. No, a mezi Ukrajinci prostě bude zmiňován Bandera. U nás máme Žižkova náměstí, jinde mají náměstí Napoleonova, náměstí Hernana Corteze nebo náměstí Hannibalova atd., což o ne/násilnosti těch osob nijak objektivně nevypovídá. Vidíme, jak společnost dělí Koněv - symbol vítězného boje proti nacismu I normalizační okupace současně. Symbol. Churchillovi v Praze už několikrát zrudly ruce, sochy co stály desítky let padají v Evropě i v zámoří, když se k symbolice národní přidružuje nepřijatelná symbolika nějakého násilí. Taky "Masaryk dal střílet do dělníků, Havel umožnil bombardování Jugoslávie, Karel IV. toleroval protižidovské pogromy, Matka Tereza úmyslně nechala nemocné trpět..." (co jsem si tak za poslední dobu rychle vzpomněl...) Symboly podrobujeme tvrdé kritice, asi ve snaze být objektivní. Můžeme si to dovolit, už/ještě (nehodící se škrtni) je nepotřebujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Tak neco tematickeho pro odlehceni. Poslankyni Lucii Potuckove se pri zdrimnuti ve snemovne obtiskly na celo jeji hodinky Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 A ten obtisk tam prý má už dvě hodiny Ja jen doufám, ze nenosí starý brajtle, ty čtyři ďolíčky by jí mohly vydržet i nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Ja to cetl a prohlizel fotogalerii, ale co to bylo jsem nenasel Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Tohle mě taky pobavilo https://www.novinky.cz/clanek/domaci-senior-vaclav-v-prispevku-poslankyne-ods-haji-snizeni-duchodu-je-z-fotobanky-40424653#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Tak omezovat zvanirnu nebo neomezovat... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Demokracie je nejhorší způsob vlády na světě. Mimo těch ostatních způsobů.“ - Winston Churchill. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 před 14 minutami, Conrad napsal: Demokracie je nejhorší způsob vlády na světě. Mimo těch ostatních způsobů.“ - Winston Churchill. To je stará pravda, do slova demokracie se vejde spousta špíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gibon Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Nevýhoda demokracie je v tom, že dva dementi přehlasují jednoho génia. A géniů je v populaci méně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se