Conrad Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) před 19 minutami, safi napsal: A to by se mělo zavést i u nás. Nejsi produktivním členem společnosti, tak nemáš volební právo. Co pak s korespondenční volbou ? Když jsi sice produktivním členem, ale jiné společnosti. Upraveno 22. září uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Já myslím, že kdyby se na to vyhlásilo referendum, že to projde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Úvahy o podobný selekci jsou krokem k tomu, aby se někdo za čas zamýšlel, jak se těch "nepotřebnejch" lidí zbavit, všechno už tady bylo... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září A to by se mělo zavést i u nás. Nejsi produktivním členem společnosti, tak nemáš volební právo. A nevydělávaš +100tczk tak se do toho vůbec neser ty ubožáku.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září A proč by měl celoživotní příjemce dávek, který nikdy nepracoval a tedy společnosti nic nepřinesl o těchto dávkách ve volbách spolurozhodovat? Proč by o nich měl spolurozhodovat 22x trestaný recidivista? 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 14 minutami, JR_2010 napsal: Úvahy o podobný selekci jsou krokem k tomu, aby se někdo za čas zamýšlel, jak se těch "nepotřebnejch" lidí zbavit, všechno už tady bylo... Chápu Tvou určitou nadsázku a s trochou Té své konstatuji: zatím to vypadá, že se společnost ubírá úplně jiným směrem .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Každej extrém stojí za prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 25 minutami, Nick06 napsal: A nevydělávaš +100tczk tak se do toho vůbec neser ty ubožáku. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Ale tohle je z Tvé strany hrubé nepochopení. Nešlo o to, co Ty vyděláváš, ale o to, že platíš daně. Tedy přispíváš na chod společnosti. Nechce se mi ani věřit, že jsi zaměnil příjem a daň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 34 minutami, elloco napsal: A proč by měl celoživotní příjemce dávek, který nikdy nepracoval a tedy společnosti nic nepřinesl o těchto dávkách ve volbách spolurozhodovat? Proč by o nich měl spolurozhodovat 22x trestaný recidivista? Ale on přece nerozhoduje o oněch dávkách, on jen rozhoduje o těch, kteří o nich budou rozhodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 51 minutami, Nick06 napsal: A nevydělávaš +100tczk tak se do toho vůbec neser ty ubožáku. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk před 8 minutami, JR_2010 napsal: Ale on přece nerozhoduje o oněch dávkách, on jen rozhoduje o těch, kteří o nich budou rozhodovat. Ach. Jak v příkrém rozporu je míra demence komentáře @Nick06 a právní logiky v poznámce @JR_2010. Inu trápí mne to, že se na Chronomagu vyskytují jedinci chytří, a bohužel, i jedinci zjevně myšlenkově nedostačiví. Konec konců, jakožto v každé debatě ja pak hlas těch méně chytrých slyšet více. Mám přátelský návrh: hele, nechtěl bys @Nick06 chvíli držet hubu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Čunek: „Babiš mohl být rok na dovolené, protože ta vláda to udělá za něj." Tohle fakt tesat do kamene. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 3 minutami, Bert napsal: Čunek: „Babiš mohl být rok na dovolené, protože ta vláda to udělá za něj." Tohle fakt tesat do kamene. Tady máš protiklad „Jsme součástí stran a koalic, které uspěly, a budeme usilovat o to, abychom mohli navázat na to, že jsme ve většině krajů v České republice ve vedení, budeme určitě chtít v tomto pokračovat. My budeme dělat vše pro to, abychom byli ve vedení krajů,“ řekla na tiskové konferenci Pekarová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Mě zase dostal Vondráček v debatě na Primě, kde pronesl, jak je překvapenej, že se dostal do zastupitelstva ve Zlínským kraji a teď si musí promyslet, jak s tím vlastně naloží...počítám, že Havlíček bude mít podobný dilema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Tomu se přece odborně říká: utpět vítězství Tihle dva šašci, to je ještě v poho, ale vzpomeň si, jak vyděšeně se v roce 2009 tvářil Jirka Paroubek, když omylem sestřelil vládu.... Poznámka pro neznalé: Paroubek nesestřelil v roce 2009 vládu ČSSD, ale vládu Mirka Topolánka (ODS). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 55 minutami, JR_2010 napsal: Mě zase dostal Vondráček v debatě na Primě, kde pronesl, jak je překvapenej, že se dostal do zastupitelstva ve Zlínským kraji a teď si musí promyslet, jak s tím vlastně naloží...počítám, že Havlíček bude mít podobný dilema. Nechci byt falesnym prorokem, ale nebude- mas sberatele funkci a pak vyšší level a tam radim tebou druheho zmiňovaného. Pokud se spletu, verejne zde řeknu a napíšu, že jsem vetsi de.l, než jsem opravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Tak to je mi jasný, já jen poukazoval na tu absurditu, že právě "TOP" lídr strany se nechá napsat na kandidátku a když ho lidi vykroužkujou na první místo, tak dojde k situaci (se vší pravděpodobností): "A vite co? To není nic pro mě, já Vám na to kálím, ať si to veme tady Pepa...". Ale třeba se pleteme, za rok bude předsedou vlády, asi i bez ministrů, protože všechna ministerstva povede sám, a k tomu si dá navíc hejtmana na kraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září (upraveno) před 13 minutami, JR_2010 napsal: Tak to je mi jasný, já jen poukazoval na tu absurditu, že právě "TOP" lídr strany se nechá napsat na kandidátku a když ho lidi vykroužkujou na první místo, tak dojde k situaci (se vší pravděpodobností): "A vite co? To není nic pro mě, já Vám na to kálím, ať si to veme tady Pepa...". Ale třeba se pleteme, za rok bude předsedou vlády, asi i bez ministrů, protože všechna ministerstva povede sám, a k tomu si dá navíc hejtmana na kraji. Ja to pochopil, ale musel jsem, sorry Jinak bych totiž reagoval na Safiho a jeho utopismus a to jsem nechtěl. Upraveno 22. září uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Ale tohle je z Tvé strany hrubé nepochopení. Nešlo o to, co Ty vyděláváš, ale o to, že platíš daně. Tedy přispíváš na chod společnosti. Nechce se mi ani věřit, že jsi zaměnil příjem a daň. Jistě šlo o velkou nadsázku a ukázání jiste absurdity v demokratickém zřízení. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Nikdo zatím nezmínil koalici Stačilo a komáry zpět v akci, aspoň jsem to tak právě z televize pochopil Já bych ty všechny koalice zakázal a zdarec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se