geometr Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 2 hodinami, skalis napsal: Je to celý guláš. Budu se opakovat, ale když máme jmenovanýho premiéra, kterýmu běží soud, tak u Turka neexistuje důvod ho ministrem (bohužel jakéhokoliv ministerstva) nejmenovat. Není obviněnej ani trestně stíhanej (aspoň myslím) a premiérskou laťku snadno jako "pouhý řadový ministr" přeskočí. Tady podle mě prezident překračuje svoje ústavní pravomoci - nejsem právník, natož ústavní, takže tohle tvrzení je jen můj občanský názor. Babiš a jeho vláda je parta sráčů, co nemají koule ani ochotu jít do kompetenční žaloby - bohužel. Takhle můžou všude pyskovat, že prezident nerespektuje ústavu a tvářit se ublíženě, tak jim to možná vyhovuje. Macinkovy smsky - zase podle mě - obsahem ani formou nevyčnívají z toho, co tady už bylo, jen to nebylo veřejně na očích. Vydírání to není, ale milej Macinka si spletl komunikační úrovně. Ze svojí pozice "řadového ministra" nehraje stejnou ligu jako prezident a hradní tým si s ním po zásluze má vytřít zadek. Že to prezident zvěřejnil, mě neuráží, prostě někdy je potřeba ukázat, jakou klauniádu tady někteří předvádějí. A kecy o soukromé komunikaci ať si Macinka strčí za klobouk. Líbí se mi, že prezident na Macinku peče a chce se bavit jen s Babišem. Podle mě je to mistrovskej tah, protože nutí Babiše, aby si vybral s kým a jak tuhle partii potáhne dál. Pro prezidenta je partner premiér a premiér, ať si tuhle žumpu vykydá sám. Aspoň je vidět, jak slabej Babiš doopravdy je. Holt imunita je silná karta... Celá Macinkova eskapáda není důvod, proč bych šel demonstrovat, v tomhle případě jsem se jasně vymezil ve volbách a udělám to i v každých dalších. Co mě ale nejvíc štve, je filtrování přístupu novinářů na tiskovku. Macinka je takovej macho, že na zamini nepustí Deník N a ještě se do Zdislavy Pokorné naprosto trapně strefuje debilním komentářem. To si podle mě nezaslouží jen vyjádření nesouhlasu syndikátu novinářů, ale spíš úplnou ignoraci podepsaných médií veškerých tiskovek zamini (a životního prostředí), dokud se milej Macinka neomluví jak osobně, tak celé redakci. Odstavit tyhle dva kašpárky (Macinku a Turka) od publicity a přístupu do "prime timu" je přesně to, co na ně bude platit. ... jenže novináři jsou z těch sraček živí, ty je ignorovat nebudou, byť by to bylo nejlepší. No a hlavně pak máš novináře a "novináře".
African Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února 5 hours ago, petr_cha said: .. a proto jsi volil kinder-nacka? Jsi asi prvni clovek, ktery uvazuje o emigraci pote, co vyhrala jim zvolena strana... Kdyby měl nálepku kinder-nacek před volbami, tak ho asi volit nebudu, to dává smysl.... asi se ale nepočítalo s úspěchem, tak vylezla všechna špína až po volbách jak to bývá Přečetl jsem si volební program, nechtěl jsem nikoho kdo už tam byl a navíc na mě každý řval od kamarádů, politiků a prezidenta.. běžte k volbám, hoďte to komukoli ale hlavně ať se tam nedostane ta pizda komunistická. Tak jsem šel a dnes mě chce půlka republiky pomalu upálit On ten slogan, volte koho chcete, stejně se to nikdo nedozví nebyl úplně od věci
Ajaj Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Víš co je největší prdel na politice? I kdejakaj vidlák, když v osobním životě kupuje jakoukoli píčovinu, tak si o tom zjišťuje tunu informací. Jakmile ale jde k volbám, tak na otázku: “jaké si přejete auto?”, odpoví “červený, modrý, …”. I když zase je to názor člověka, co věřil Klausovi Na druhou stranu, Turek ministrem mi už sugeruje otázku, zda můžeme akceptovat nominaci koně do Senátu. Nebyl by to přece první pokus 3
Pandera Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 22 minutami, African napsal: Kdyby měl nálepku kinder-nacek před volbami, tak ho asi volit nebudu, to dává smysl.... asi se ale nepočítalo s úspěchem, tak vylezla všechna špína až po volbách jak to bývá Teď mluvíš o jakých volbách? Před těmi parlamentními 2025 se o něm už vědělo, že je debil. viz: https://www.studiagenocid.cz/2024/06/18/blog-neonacista-anebo-debil-kdo-je-nova-politicka-hvezda-filip-turek/#:~:text=BLOG: Neonacista%2C anebo „debil“? Kdo je nová,Filip Turek - Centrum studií genocid Terezín. 1
skalis Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 14 minutami, Ajaj napsal: Na druhou stranu, Turek ministrem mi už sugeruje otázku, zda můžeme akceptovat nominaci koně do Senátu. Nebyl by to přece první pokus Kůň nekůň, je fakt, že Turek dostal vejfuky do sněmovny. Takže je naprosto pochopitelné, že ho chtějí za ministra. Že je to debil a proxy-nácek bylo jasný už před volbama, ale voliči rozhodli.
Bert Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února před 22 minutami, Ajaj napsal: Víš co je největší prdel na politice? I kdejakaj vidlák, když v osobním životě kupuje jakoukoli píčovinu, tak si o tom zjišťuje tunu informací. Jakmile ale jde k volbám, tak na otázku: “jaké si přejete auto?”, odpoví “červený, modrý, …”. Tak pod tohle bych se podepsal. Do příspěvku, který postnu níže dám doslovné citace z debaty s jedním členem Chronomagu, který je IMHO typickým kupujícím "červeného nebo modrého auta" .... Obrázek si udělejte sami.
Bert Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února V 22. 9. 2024 v 8:36, Bert napsal: @Tobi, z Tvé poznámky cítím určitou skepsi vůči "Lipankovi" .... Prosím, zkus sem napsat, co je jejím důvodem? Poznámka: u Lipavského velmi často nastává efekt: je to Pirát .... Hele, zkus sem dát příklad, kdy něco KONKRÉTNÍHO udělal blbě. Dík. V 22. 9. 2024 v 9:11, Tobi napsal: No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak. V 22. 9. 2024 v 9:14, Bert napsal: Hm, a bohužel i tohle má volební právo. V 22. 9. 2024 v 9:15, Tobi napsal: Hm,co tím myslíš? V 22. 9. 2024 v 10:40, Bert napsal: No pokud Tvé rozhodování při volbách je založeno na (cituji Tebe): No skepse, nevím, ale tak nějak jako člověk-nevím co si o něm myslet, asi tak..... Pak jsem VELMI nerad, že můj volební hlas má stejnou váhu jako ten Tvůj. V 22. 9. 2024 v 10:49, Tobi napsal: Toto forum a vše okolo něho mám rád,tak Ti odpovídat dál nebudu a končím tuhle rozpravu.
African Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února 35 minutes ago, Pandera said: Teď mluvíš o jakých volbách? Před těmi parlamentními 2025 se o něm už vědělo, že je debil. viz: https://www.studiagenocid.cz/2024/06/18/blog-neonacista-anebo-debil-kdo-je-nova-politicka-hvezda-filip-turek/#:~:text=BLOG: Neonacista%2C anebo „debil“? Kdo je nová,Filip Turek - Centrum studií genocid Terezín. Hmm, tak to jsem nečetl Jak píšu, Afričan už k těm volbám prostě nesmí
lamizol Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 3 hodinami, skalis napsal: Je to celý guláš. Budu se opakovat, ale když máme jmenovanýho premiéra, kterýmu běží soud, tak u Turka neexistuje důvod ho ministrem (bohužel jakéhokoliv ministerstva) nejmenovat. Není obviněnej ani trestně stíhanej (aspoň myslím) a premiérskou laťku snadno jako "pouhý řadový ministr" přeskočí. Tady podle mě prezident překračuje svoje ústavní pravomoci - nejsem právník, natož ústavní, takže tohle tvrzení je jen můj občanský názor. Babiš a jeho vláda je parta sráčů, co nemají koule ani ochotu jít do kompetenční žaloby - bohužel. Takhle můžou všude pyskovat, že prezident nerespektuje ústavu a tvářit se ublíženě, tak jim to možná vyhovuje. Macinkovy smsky - zase podle mě - obsahem ani formou nevyčnívají z toho, co tady už bylo, jen to nebylo veřejně na očích. Vydírání to není, ale milej Macinka si spletl komunikační úrovně. Ze svojí pozice "řadového ministra" nehraje stejnou ligu jako prezident a hradní tým si s ním po zásluze má vytřít zadek. Že to prezident zvěřejnil, mě neuráží, prostě někdy je potřeba ukázat, jakou klauniádu tady někteří předvádějí. A kecy o soukromé komunikaci ať si Macinka strčí za klobouk. Líbí se mi, že prezident na Macinku peče a chce se bavit jen s Babišem. Podle mě je to mistrovskej tah, protože nutí Babiše, aby si vybral s kým a jak tuhle partii potáhne dál. Pro prezidenta je partner premiér a premiér, ať si tuhle žumpu vykydá sám. Aspoň je vidět, jak slabej Babiš doopravdy je. Holt imunita je silná karta... Celá Macinkova eskapáda není důvod, proč bych šel demonstrovat, v tomhle případě jsem se jasně vymezil ve volbách a udělám to i v každých dalších. Co mě ale nejvíc štve, je filtrování přístupu novinářů na tiskovku. Macinka je takovej macho, že na zamini nepustí Deník N a ještě se do Zdislavy Pokorné naprosto trapně strefuje debilním komentářem. To si podle mě nezaslouží jen vyjádření nesouhlasu syndikátu novinářů, ale spíš úplnou ignoraci podepsaných médií veškerých tiskovek zamini (a životního prostředí), dokud se milej Macinka neomluví jak osobně, tak celé redakci. Odstavit tyhle dva kašpárky (Macinku a Turka) od publicity a přístupu do "prime timu" je přesně to, co na ně bude platit. Souhlasím, že by Turek měl být jmenovám z těch samých důvodů jak si zmínil. To že nebude komunikovat prezident s ministrem zahraničí je špatně. Bude to jako na píškovišti kdy si děti budou bourat bábovičky a nic z toho nevznikne možná mezinárodní ostuda (né že by teď nebyla ) A to je prostě špatně a každá strana bude obviňovat tu druhou. Osobně si myslim, a říkal to i nějakej politolog žive ve vysílání, že to ve finále může Andrejovi vyhovovat a já si to myslim taky. Podle mě to dělá naprosto zkušeně. Pozornost bude upřena na Hrad nebo Černíneskej palác jak se budou vysírat nechá to trochu uležet a pak do toho vstoupí Andrej jako mazák a vyzve všechny k jednacímu stolu. Ono taky co jinýho by mohl dělat... Hodit Macinku přes palubu? Asi těžko, stejně tak nebude chtít vysírat prezidenta. Tenhle souboj bude muset skončit a skončí to nějakým kompromisem, protože se nebudou vysírat do nekonečna, to přestane bavit každýho i voliče... Osobně si myslím, že tímhle sporem prezident voličsky prodělá. Nemyslím si že by vládní většina mu to příště hodila a nechci řešit jestli to dělá dobře nebo špatně, ale o tyhle voliče přijde. Jeslti to bude hodně nebo málo nedokážu odhadnout záleží koho postaví proti němu, ale podle mě z toho voličsky (morálně pochopitelně nemyslim) nevyjde dobře. Ještě bych podotkl, že milion chvilek demonstrovali proti Andrejovi na Letný a kde je mu konec...
Bert Odesláno 2. února Autor Nahlásit Odesláno 2. února před 23 minutami, African napsal: Hmm, tak to jsem nečetl Jak píšu, Afričan už k těm volbám prostě nesmí Ani omylem Afri. Bude to jinak. Zapomeneš, že existují ANC, DA, EFF, IFP, PA, VF+, ACDP, ATM .... atd ... Naučíš se české reálie, a s písní na rtech to konečně hodíš těm správným 1 1
Duke650 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Nejsem fachman přes ústavní právo, takže jen taková úvaha. Politici i "politici", kteří hulákají, že prezident překračuje ústavou dané mantinely, mají k ruce týmy právníků. Kdyby si byli jisti svojí "pravdou", tak by už dávno podali kompetenční žalobu. Moje dedukce: nepodali = vědí, že by prohráli. No a zcela pominu fakt, že stejní "politici" slintali blahem, když Ovar dělal totéž Lipavskému, ačkoli ten je proti MoTůrkovi hotový dalajláma a matka Tereza v jedné osobě 1
Pozorovatel Odesláno pondělí v 18:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:29 Včera jsem se překonal a podíval na záznam poslední debaty Zemana na CNN. A i ten tam říkal, že Pavel ústavu neporušuje. Vysvětloval to tím, že premiér navrhuje a prezident pak jmenuje. Jenže každý návrh není povinnost přijmout a vyhovět mu. Tak nevím no
Bert Odesláno pondělí v 18:43 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 18:43 před 1 hodinou, skalis napsal: Kůň nekůň, je fakt, že Turek dostal vejfuky do sněmovny. Takže je naprosto pochopitelné, že ho chtějí za ministra. Že je to debil a proxy-nácek bylo jasný už před volbama, ale voliči rozhodli. Safi, píšeš, že voliči rozhodli. Toto píšeš zjevně v kontextu jeho ministerského postu. Avšak o tom přece voliči nerozhodují. Voliči rozhodli ve volbách, že se (bohužel) Turek stane poslancem. Nic více, nic méně. Co se jeho vládního angažmá týče, je to zcela jiná kapitola, na voličích zcela nezávislá. 1
skalis Odesláno pondělí v 19:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:18 před 32 minutami, Bert napsal: Safi, píšeš, že voliči rozhodli. Toto píšeš zjevně v kontextu jeho ministerského postu. Avšak o tom přece voliči nerozhodují. Voliči rozhodli ve volbách, že se (bohužel) Turek stane poslancem. Nic více, nic méně. Co se jeho vládního angažmá týče, je to zcela jiná kapitola, na voličích zcela nezávislá. skalis, ne Safi . Mas pravdu, volici ho poslali do snemovny, na ministerstvo ho “chtel” Babis. Ale to nic nemeni na tom, ze pozadavek vejfuku mit ho za ministra je legitimni a ocekavany.
Conrad Odesláno pondělí v 19:20 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:20 (upraveno) Před hodinou, Duke650 napsal: Nejsem fachman přes ústavní právo, takže jen taková úvaha. Politici i "politici", kteří hulákají, že prezident překračuje ústavou dané mantinely, mají k ruce týmy právníků. Kdyby si byli jisti svojí "pravdou", tak by už dávno podali kompetenční žalobu. Moje dedukce: nepodali = vědí, že by prohráli. No a zcela pominu fakt, že stejní "politici" slintali blahem, když Ovar dělal totéž Lipavskému, ačkoli ten je proti MoTůrkovi hotový dalajláma a matka Tereza v jedné osobě Ale platí, že když se sejdou dva právníci mají 3 rozdílná právní stanoviska. Nechtěl bych být zbytečně podezřívavý ,ale na druhou stranu, když z 15 soudců jich bylo 13 jmenováno Pavlem absolutní nestranností í bych si zase až tak jistý nebyl, i soudce je jen člověk /prý / Upraveno pondělí v 19:35 uživatelem Conrad
Bert Odesláno pondělí v 19:24 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 19:24 před 4 minutami, skalis napsal: skalis, ne Safi . Mas pravdu, volici ho poslali do snemovny, na ministerstvo ho “chtel” Babis. Ale to nic nemeni na tom, ze pozadavek vejfuku mit ho za ministra je legitimni a ocekavany. PROMIŇ! I když na druhou stranu: oba patříte ke zlatému fondu Chronomagu
Ajaj Odesláno pondělí v 19:36 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:36 před 14 minutami, skalis napsal: skalis, ne Safi . Mas pravdu, volici ho poslali do snemovny, na ministerstvo ho “chtel” Babis. Ale to nic nemeni na tom, ze pozadavek vejfuku mit ho za ministra je legitimni a ocekavany. To nikdo nerozporuje. Když si budou chtít Motáci nominovat třeba toho koně (kterej je btw stejným členem strany jako Turek), tak ok. Ale já zase očekávám od presidenta, že jakéhokoli koně neschválí. Pokud mám pravdu já nebo Macinka, případně kůň, ale musí rozhodnout ÚS
Bert Odesláno pondělí v 19:44 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 19:44 před 24 minutami, Conrad napsal: Ale platí, že když se sejdou dva právníci mají 3 rozdílná právní stanoviska. Nechtěl bych být zbytečně podezřívavý ,ale na druhou stranu, když z 15 soudců jich bylo 13 jmenováno Pavlem absolutní nestranností í bych si zase až tak jistý nebyl, i soudce je jen člověk /prý / Nikdo jiný je jmenovat nemohl. Ke jmenování došlo z důvodu vypršení mandátu soudců předchozích. Tedy současný stav nelze přičítat PP k tíži. Při Tvé inteligenci Tě dokonce podezřívám ze záměrného argumentačního faulu. No nic, víš, jaký tabák mám rád, poskytnu Ti možnost k nápravě
Prochy68 Odesláno pondělí v 19:44 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:44 před 24 minutami, Conrad napsal: Ale platí, že když se sejdou dva právníci mají 3 rozdílná právní stanoviska. Nechtěl bych být zbytečně podezřívavý ,ale na druhou stranu, když z 15 soudců jich bylo 13 jmenováno Pavlem absolutní nestranností í bych si zase až tak jistý nebyl, i soudce je jen člověk /prý / Nebylo jich náhodou 8?
Conrad Odesláno pondělí v 19:47 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:47 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Nebylo jich náhodou 8? Co jsem dohledal Josef Baxa (předseda), Kateřina Ronovská, Veronika Křesťanová, Jan Wintr, Daniela Zemanová, Lucie Dolanská Bányaiová, Zdeněk Kühn, Milan Hulmák, Jiří Přibáň, Tomáš Langášek, Dita Řepková, Martin Smolek a Michal Bartoň.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se