Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 20,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já se směju skrz slzy. Pro mě naprosto nejdůležitější je fakt, že musíme být ukotvení v EU a NATO. Bez Severoatlantická aliance nemůžeme fungovat v rámci bezpečnosti, bez evropské unie nemůžeme obchodovat. Jsme pro exportní ekonomika a bez členství nevyjednáme vůbec nic. A to si o současné EU nemyslím úplně moc co dobrého. Všechno ostatní jsou věci druhého řádu. Babišovi ze srdce přeju, ať si ty sračky vyžere. Karma je zdarma, už teď vypadá jak 3 týdny po smrti a ať se třeba ze svých agrofertích miliard posere, gauner. Okamura dělá zásadní chybu. Vychází vstříc těm několika málo tisícům uřvaných dementům ze s ého elektorátu A netuší, že se tím kope svůj extremistický hrobeček.  Za 4 roky už ho nebude volit kromě proruských vypatlanců vůbec nikdo. Šimpanzi prdel Rajchl se pokouší o stejné voliče a nakonec doufám, že to bude konec obou. Motoristi na hranaté hajlující platformě jsou neexpertní bizár a jako takový nemají šanci vést normální agendu ministerstev. Shoří na neschopnost.

my se na to budeme koukat, děsit se, ale snad to přežijeme. Můžeme se modlit, jestli se během těch 4 let  vykrystalizuje nějaké funkční normální politické demokraticky řízené spektrum stran. Ať napravo či nalevo.

Pokud ne, nebo nedostanou důvěru, tak je to stejně všechno jedno a půjdeme ruku v ruce do prdele.

edit: A to jsme v situaci, kdy vláda ještě ani nemá důvěru. Co stihnou posrat v prvním roce vlády, to si ani nechci domýšlet. Ale dobře tomu tak, voliči rozhodli 😉

Upraveno uživatelem Roman I.
  • Dát hlas 10
Odesláno

Dobre receno 🙂 Mohl jsem mit milion vyhrad vuci byvale petikoalici, Piraty treba absolutne nesnasim. Nasekali hodne chyb, komunikace nic moc, apod. ale ve vsech klicovejch parametrech se nakonec zachovali spravne. Ne vzdycky jim vsechno vyslo a vzdycky to muze byt lepsi. Ale tahle zumpa co je ted? Babis si ze vsema vytrel prdel se stretem zajmu, je to uz 30 dni a kde je reseni VSECH jeho zajmu? Nikde. SPD/PRO je neuveritelna svoloč, to snad nemuze nikdo soudnej nebo rozumnej volit, to je fakt jen pro absolutni spodinu. No a Motoristi zatim predvadi Turkuv sileny tanec arogance. Jestli jste na ne pratele nekdo spolehali, že "pohlidaji Babiše" a že "jsou ta správná pravice", tak ja tam teda moc nevidim.

Ale jak rika Roman, preju to vsem, preju volicum stesti, vsem preju, aby ty ukrajinske penize meli na svych uctech a aby bylo lepe. Volby dopadly ferove a tesim se na dalsi 🙂 

• Like 1
Odesláno

Na jednom nejspíš ale Babiš zásluhu mít bude. Přispěje k likvidaci těch dvou subjektů, co se s nima bude pokoušet vládnout.

A jinak teda jako to je neskutečnej vopruz, co se tu děje třeba ve zprávách a diskuzích. Furt střet zájmů, furt Turek dokola, vývoj nula, furt prezident a Turek, kde neni vo čem, prezident to řekl a zdůvodnil jasně (jestli je to v pořádku nevim, za mě OK, postoj prezidenta je jasně danej).

A když už jsem v tom - ČT: Koukal jsem teď několikrát na Události, komentáře a Interview 24 (zbytečně - viz výše, převážně furt to samý dokola). Líbilo se mi ale, jak vedl debatu pan Lukáš Dolanský, návrátivší se ze svých "zahraničních misí", svěží vítr do Událostí, komentářů. Koho přestávám naopak vydejchávat je paní Kroužková.

Odesláno

Já se teda těším ještě na jednu věc. až ta hrůza skončí, bude Ukrajina jednoznačně největší investiční šance za několik desetiletí. Ten  samuraj zatím zvládnul mít cestovku pro plyšáky. Docela by mě zajímalo, jak si velký kluci z českého byznysu nechají dlouho kopat do hraček a budou riskovat, až Ukrajince řeknou. víte Hoši, za Petra to bylo moc fajn, mega jste nám pomohli, ale pak se to nějak posralo. Tak se nezlobte, my ty zakázky dojednáme s někým, kdo se na nás nevysral.  A třeba taková ukrajinská energetika, to bude lahoda.

Ono platí, že každá vděčnost se časem vypařuje. já třeba jsem taky hrozně vděčný první holce, která mě před dávnými časy poprvé přefikla, Ale popravdě moc formativní vliv to na mě s odstupem času nemá.

• Dát hlas 8
Odesláno

Pirátští poslanci budou po celé úterý chodit k řečnickému pultu ve Sněmovně pozpátku. Podle jejich šéfa Zdeňka Hřiba je to kvůli tomu, že Babišův kabinet je „vláda, která nás potáhne nazpátek, na Východ“.

• Haha 1
  • Sad 1
Odesláno

Nejdriv spolu resili pernicek a ted uz maji dalsi spolecne kamarady.. Patrik Nacher a Filip Turek.. a kluci z mma usvedceni z kontaktu s balkanskiu mafii...

https://neovlivni.cz/foto-jako-dukaz-proc-turek-nema-sanci-ziskat-proverku/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 4 hodinami, Micey napsal:

Jezismarna to sou kokoti:)

Úplně si to nemyslím. Nejsou blbí. Strana městského typu zaměřená na mladé a často nekonformní voliče se stredním a vyšším vzděláním.  Ti symboliku pochopí. Celkem správně na sebe piráti upozorňují. Je to na všech serverech a mluví se o tom. A vystoupení TOP09 bude tak zabírat zhruba dvě věty 6. odstavci

Odesláno

@Roman I. Ja ti nevim.. volil jsem je, obecne jim fandim, potesilo me, ze se spojili se zelenejma. Nasralo me, ze zvolili sefem Hriba, toe takovej neforemnej knedlicek. Ale tadle akce mi prijde proste jenom trapna:)

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, petr_cha napsal:

Nejdriv spolu resili pernicek a ted uz maji dalsi spolecne kamarady.. Patrik Nacher a Filip Turek.. a kluci z mma usvedceni z kontaktu s balkanskiu mafii...

https://neovlivni.cz/foto-jako-dukaz-proc-turek-nema-sanci-ziskat-proverku/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ty vypadají jak ti co mu psali ty ošklivý psaníčka do telefonu

Upraveno uživatelem Ajaj
  • Haha 2
Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, Micey napsal:

@Roman I. Ja ti nevim.. volil jsem je, obecne jim fandim, potesilo me, ze se spojili se zelenejma. Nasralo me, ze zvolili sefem Hriba, toe takovej neforemnej knedlicek. Ale tadle akce mi prijde proste jenom trapna:)

Podívej se, co předváděla ta kráva z Komína. A kam to dotáhla. Infantilní to je i pro mě, ale já já nemám duvod jim to hodit. .  Jenom chci říct, Že Piráti nejsou jen vyhulený dredaři, Ale že se naučili z politického marketingu ledacos zajímavého. Spolupracují nebo spis spolupracovali  s Paulem Hilderem.  CEO Datapraxis velice renomovaná agentura na datove analyzy a politicky marketing. Kampan jim pomahala delat Werk Camp - kreativní agentura, která dělala třeba pro air bank nebo home credit. Spíš si myslím, že to asi nebyl výplod Richterově cestou po schodech ve stylu co kdybysme ty vole chodili pozpátku.

A pokud to zasáhlo cílovku, tak dobrý počin. Já cílovka nejsem

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
5 hours ago, Conrad said:

Pirátští poslanci budou po celé úterý chodit k řečnickému pultu ve Sněmovně pozpátku. Podle jejich šéfa Zdeňka Hřiba je to kvůli tomu, že Babišův kabinet je „vláda, která nás potáhne nazpátek, na Východ“.

Zdá se že u sebe už všechno zlegalizovali....a to i mnohem lepší matroš než marušku zdá se 🤣

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

@Roman I.Jo, to si taky nemyslim, ze to spadlo z nebe, respektive predsednictva.. jen komentuju, jakozto jejich volic, ze mi to proste prijde uplne debilni:) Mladsi cilovce se to treba libi, co ja vim.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

A bizár pokračuje: Poslanecký klub vládního hnutí ANO navrhl za člena Rady České tiskové kanceláře (ČTK) někdejšího prezidentského mluvčího Jiřího Ovčáčka. 

• Haha 2
  • Confused 1
Odesláno

To se snad ještě dá pochopit, ale začít veřejně uvažovat nad tím, jak zažalovat bývalého ministra financí v souvislosti s hospodařením státu, tak to je teprve bizár!

Odesláno
18 minutes ago, JR_2010 said:

To se snad ještě dá pochopit, ale začít veřejně uvažovat nad tím, jak zažalovat bývalého ministra financí v souvislosti s hospodařením státu, tak to je teprve bizár!

Proč bizár...jako že si můžou dělat co se jim zachce a budou všichni nedotknutelní? Já jsem pro jakékoliv vyšetřování toho bordelu tam nahoře a tím nemyslím jenom Stanjuru....

Odesláno

Nojo, no, tohle je přesně výsledek, je vidět, že zase tak špatně to divadlo asi nehrajou, když mají dost diváků, aby je to zvládlo uživit...

• Like 2
  • Dát hlas 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...