Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 26 minutami, Bert napsal:

PROMIŇ! I když na druhou stranu: oba patříte ke zlatému fondu Chronomagu 🍻

Cajk, nic se nedeje. A takovy kompliment :).

• Odpovědi 21,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 3 minutami, Conrad napsal:

Co jsem dohledal Josef Baxa (předseda), Kateřina Ronovská, Veronika Křesťanová, Jan Wintr, Daniela Zemanová, Lucie Dolanská Bányaiová, Zdeněk Kühn, Milan Hulmák, Jiří Přibáň, Tomáš Langášek, Dita Řepková, Martin Smolek a Michal Bartoň.

Já to nehledal, jen jsem dneska slyšel něco v podcastu, no možná blbě.

Odesláno (upraveno)
před 13 minutami, Bert napsal:

Nikdo jiný je jmenovat nemohl. Ke jmenování došlo z důvodu vypršení mandátu soudců předchozích. Tedy současný stav nelze přičítat PP k tíži. Při Tvé inteligenci Tě dokonce podezřívám ze záměrného argumentačního faulu. No nic, víš, jaký tabák mám rád, poskytnu Ti možnost k nápravě 🙂

Napsal jsem- že bych nebyl zcela jistý absolutní nestranností US / nemyslím si, že by kdokoliv i včetně soudců byl schopen zcela a i  v podvědomí se oprostit od  vlivu emocí, které mohou rozhodnutí ovlivnit,/ to zcela jistě  nijak nepřičítám PP k tíži .Mám u tebe nacpaní dýmky:cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Jasně, tedy: došlo k jedinému možnému procesu nových jmenování, zcela v souladu se zákonem, ale Ty cítíš potřebu poznamenat, že si absolutní nestranností US nejsi zcela jistý. Tak co KURVA měli udělat jinak.

Odesláno

Proste tohle je rétorika celé téhle dezole scény: ceska televize lže, ústavní soud neni nezavislej, soudy obecně jsou zkorumpovaný, policie je zaujata, novináři jsou svine a jsou po nas......proste cokoli proti nasi pravdě je spiknuti 🙂 Se poseru, ze i tady na fóru se zpochybňuje ústavní soud 🙂 

• Like 1
  • Dát hlas 11
Odesláno (upraveno)

Vy jste fakt uz s tim Turkem s odpustenim definitivne posrali? Uz jednou jsme si to sjeli. Volby, Motoristi, jmenuje premier schvaluje prezident.  Budeme špekulovat, jestli chudak mel dostat demokraticky sanci….

My jsme opravdu švejkové, budeme okecávat všechno. Já se podívám na tu jeho zdviženou pracku na fotce z auta a hlášku, že někomu zahajluje do ksiftu. A je jasnej, sráč. Tady za nacismu umřelo 370 000 lidí a hranatej pračurák je tématem veřejný diskuze. V Nêmecku hajlování trestný čin, v Rakousku dostanes taky za sieg heil minimalne podminku, ale soud ti muze naparit i trest natvrdo. 

Pri nulove toleranci propagace nacismu, a je uplne jedno, jestli jses ozralej nebo si delas prdel, budeme resit, jaky trest za hajlovani by mel dostat a budeme nasrany, ze to je promlceny. S obhajobou, ze zdravi kamose, at jde do prdele.  

Ale ne, tolerantni Cesi budou spekulovat, jestli to je nekorektni humor….. Korektni humor je si z nacismu delat prdel a zesmesnit ho. Tohle jsem ale na te fotce z auticka fakt nenavnimal. 

Upraveno uživatelem Roman I.
  • Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno

Jsem přesvědčený, že Pavel to s někým z ÚS předem konzultoval, aby si vyhodnotil, jak může postupovat a jakou by měla šanci ta kompetenční žaloba.

Babiš a spol. moc dobře ví, že by tu kompetenční žalobu prohráli, proto ji nepodají - a takhle můžou pořád tvrdit, že Pavel postupuje protiústavně, což se jim hodí.

A ta žaloba na ochranu osobnosti, kterou se ohání Turek, to je úplná komedie…

• Like 1
Odesláno

Romane, pri vsi ucte, pokud je legalne na kandidatce a neni ani obvinenej, tak je to nevinnej clovek, srac nesrac. To neni svejkovani, ale pravni stat.

• Like 1
Návštěvník STRKKT
Odesláno

Souhlasím, nepůsobí to moc státnicky a i to ručně vepsané datum působí, jako kdyby byl text připraven předem a jenom se čekalo na vhodné datum.
Mimochodem, ten podpis vypadá jako vložený obrázek, ale to nemusí nic znamenat.  

Odesláno
před 24 minutami, geometr napsal:

Grafologicky zajímavé je ještě, jak píše obráceně ta bříška u P 🙂 

Tohle mě taky zaujalo. I ten datum, který zmiňuje STRKKT 🙂

Odesláno (upraveno)

Když už jsme v žumpě, tak si dovolím i polemiku se sebou samým. Když je demokracie často považovaná za slabou a snadno zneužitelnou nedemokratickými silami obsazujícími politické pozice za pomoci standardních mechanismů, tak může být legitimní šponovat tyto demokratické mechanismy za účelem její ochrany. Dokud premiér nepodá kompetenční žalobu a nepadne rozsudek Ústavního soudu (pro mě zásadní a jasné kotvy demokracie), pak jsou použité prostředky politické a aktéři za jejich použití ponesou opět politickou odpovědnost - v případě prezidena se jeho konání promítne do výsledku dalších prezidentských voleb. Takže vlastně cajk.

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

Pro hloubavé jedince: @STRKKT @geometr @Vorel: Dopis prezidenta republiky neobsahuje jiné datum, nežli to, které vám tak vrtá hlavou. V této věci cituji judikaturu: Ruční datum převážně slouží k tomu, aby bylo jasně prokazatelné, kdy přesně došlo k rozhodujícímu úkonu (podpis, odeslání, převzetí) a aby se zvýšila odolnost vůči pozdějšímu padělání nebo zpochybnění data. Je to tedy hlavně otázka důkazní síly a dlouho zažitých zvyklostí.

Pánové, to, že jeden z vás je kokot (nomen omen), neznamená, že mu vy zbylí dva na pseudo argumentaci naskočíte, aniž byste si prověřili důvod, proč je datum ručně vepsáno.

Nyní snad ještě drobná poznámka k "grafologidkému" okénku od @geometr: grafologie nemá vědecký základ. Pokud bys chtěl objektivně zkoumat podpis, pak se budeš pohybovat v oblasti písmoznalectví.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 5 minutami, Bert napsal:

Pro hloubavé jedince: @STRKKT @geometr @Vorel: Dopis prezidenta republiky neobsahuje jiné datum, nežli to, které vám tak vrtá hlavou. V této věci cituji judikaturu: Ruční datum převážně slouží k tomu, aby bylo jasně prokazatelné, kdy přesně došlo k rozhodujícímu úkonu (podpis, odeslání, převzetí) a aby se zvýšila odolnost vůči pozdějšímu padělání nebo zpochybnění data. Je to tedy hlavně otázka důkazní síly a dlouho zažitých zvyklostí.

Pánové, to, že jeden z vás je kokot (nomen omen), neznamená, že mu vy zbylí dva na pseudo argumentaci naskočíte, aniž byste si prověřili důvod, proč je datum ručně vepsáno.

Nyní snad ještě drobná poznámka k "grafologidkému" okénku od @geometr: grafologie nemá vědecký základ. Pokud bys chtěl objektivně zkoumat podpis, pak se budeš pohybovat v oblasti písmoznalectví.

Moment Berte, já jsem jen psal, že mě to zaujalo, nic jiného. Osobně jsem si představoval tu listinu jinak, viděl jsem ji poprvé. Nic víc za tím nehledej. A díky za vysvětlení toho datumu 🙂 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

@Berte, já o datu nic nepsal, jen mne zaujala ta grafická strohost toho dokumentu (a to mám jednoduchost rád). Jestli si pamatuju, tak Zeman nebo Klaus, jakož i prezidentská kancelář měla na papíře znak (hledat to ale nebudu, třeba se pletu). Taky si pamatuju, že mě zaujala kdysi podobná strohost dokumentu dopis akcionářům od W. Buffetta, kde bylo akorát nahoře na stránce uprostřed větším textem napsáno Berkshire Hathaway Inc., hned jsem si na to vzpomněl, jak jsem ten dopis viděl. To jen tak pro zajímavost.

No, ale k Tvé dikci: Prosím Tě, nic v tom mém příspěvku nehledej, neměl to bejt nějakej útok nebo zpochybnění toho dokumentu. Jen mi to přišlo zajímavé, ta jednoduchost a ta podoba podpisu (písmenek P), bez jakýchkoliv jiných dedukcí, to snad z příspěvků pochopitelné je, ne? Myslím, že už jsi možná z celého dění trochu podrážděný. Přece nemusí bejt každý příspěvek nějakým útokem na něco nebo někoho, ne? A komu že patřil ten kokot?

No ještě k té grafologii: Jo, máš pravdu, asi jsem měl napsat jen graficky nebo podobou. Nebo písmoznalecky 🙂 

Upraveno uživatelem geometr
  • Dát hlas 1
Návštěvník STRKKT
Odesláno
před 12 minutami, geometr napsal:

A komu že patřil ten kokot?

Nepátrej.

Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

Grafologicky zajímavé je ještě, jak píše obráceně ta bříška u P 🙂 

tj. Cletr Clawer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...