Bert Odesláno 14. února Autor Nahlásit Odesláno 14. února Kairosi, jsem rád, že sis to patrně přečetl, a že o tom přemýšlíš. Víš, já začal studovat práva těsně po té, co nová Ústava vznikla. Hele: Ústava je zkrátka podivná právní norma, která postrádá strukturu a mnohdy i rácio. Je spíše takovou deklarací. No a proto je tu tzv. Ústavní pořádek. A také Ústavní soud. Blbý je, že se v budoucnu nedozvíme, jak to je, protože ten jediný, který je aktivně k podání kompetenční žaloby legitimován, ji nikdy nepodá. Zkrátka Andrej Slabiš. 2 2
Kamil.K Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února před 11 minutami, Kairos napsal: Jj, a pritom by stacilo napsat "muze jmenovat" nebo " do 10 dnu musi jmenovat" a bylo by to jasne i pri dalsich volbach ... tvůrci Ústavy tenkrát nepředpokládali že někdo po více než 30 letech bude navrhovat takové pičusy. 1 6
Dzos Odesláno 14. února Nahlásit Odesláno 14. února Nejsem právník, tak na to možná nahlížím blbě. Myslím, že už to tady bylo zmíněno vice krát. Z prosté logiky věci, když by prezident musel vždy automaticky návrh podepsat, tak k čemu takový podpis vůbec je potřeba? 1 4
Dzos Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Pokud to fakt takto řekl, tak je úplný debil. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-motoriste-vymeni-kandidata-na-ministra-bude-delat-co-mi-na-ocich-vidi-rekl-turek-298982#dop_ab_variant=1605201&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 1
Bert Odesláno 15. února Autor Nahlásit Odesláno 15. února Ano, opravdu to ten onánek řekl: https://www.instagram.com/reels/DUyXDVrjVm_/ 1
Kristian.nov Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Dnešní Macinka v Mnichově je tady bez komentáře??
instant Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února (upraveno) ja myslim, ze to ticho je dokonaly komentar (ja som z toho mnichovskeho videa nedal dve vety.. to proste nejde) Upraveno 15. února uživatelem instant 2
Kristian.nov Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Odstřiženo od politiky: Ukazuje to svět bublin. Zatím co u nás se mu smějeme nebo se za něj stydíme v MAGA světě ho oslavuji jak naložil Clintonové. Sdílí ho Foxnews a mnoho milionových účtů na sociálních sítích… Blázinec….
Prochy68 Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Když už nám teda nic jinýho nezbylo, tak moudřejší ustoupí no....
Bert Odesláno 16. února Autor Nahlásit Odesláno 16. února před 13 hodinami, instant napsal: ja myslim, ze to ticho je dokonaly komentar (ja som z toho mnichovskeho videa nedal dve vety.. to proste nejde) Souhlas. Já dnes potřeboval na jednu hodinkovou fcb stránku, no a tak jsem zadal facebook. Otevřela se mi nějaká moje stránky s nabídkami toho, co si mám přečíst. Na druhém místě jsem spatřil fcb stránku Micinky s tím, jak se chlubí, kdože to o jeho mnichovské eskapádě pozitivně informoval. A světe div se, skvělý úspěch. Pozitivně o něm píše: The Times of India ....
hinkle Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Tak to je definitivni konec….https://www.super.cz/clanek/celebrity-mnichovske-vystoupeni-petra-macinky-zvedlo-ze-zidle-i-lindu-finkovou-ministrovi-rekla-co-si-ostatni-jen-mysli-1522089 a ten novy kandidat, to bude pekne kvitko. Zpochybnovat klimakterickou krizi je skoro jako zpochybnovat vedouci ulohu strany… to Pavel Kolář nezkousne
Bert Odesláno 16. února Autor Nahlásit Odesláno 16. února před 1 minutou, hinkle napsal: Tak to je definitivni konec….https://www.super.cz/clanek/celebrity-mnichovske-vystoupeni-petra-macinky-zvedlo-ze-zidle-i-lindu-finkovou-ministrovi-rekla-co-si-ostatni-jen-mysli-1522089 a ten novy kandidat, to bude pekne kvitko. Zpochybnovat klimakterickou krizi je skoro jako zpochybnovat vedouci ulohu strany… to Pavel Kolář nezkousne Tohle jsem pro jistotu odcitoval. @hinkle, když tak čtu Tvé příspěvky, myslím, že jediný kdo trpí klimakterickou krizí, jsi tady Ty.
Dzos Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Tak Turek našel vhodného papouška. Pominu to, že netuším, čím je tento kandidát "velmi seriózní" jak tvrdí Turek. I když ve srovnání s ním asi fakt je, no. Ale "pobavilo" mě to video, zejména ve druhé polovině, jak Turek stojí nad svou loutkou a v duchu kontroluje, zda loutka odpovídá v intencích textu, který nejspíš dostal nadiktovaný. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/igor-cerveny-kandidat-ministr-zivotniho-prostredi.A260216_120109_domaci_mul Celkem signifikantní situace této vládní konstelace, Slabiš široko daleko nikde a ve vládních kulisách se zde prezentuje údajný, dosud nejmenovaný kandidát na ministra, a neministr pro grýndýl Turek, čili běžný poslanec. Proč tam u toho není nikdo z vlády?
Frantik Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Hele to uz to muze řídit klidně i ten Chlad, dyk je to jedno
hinkle Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února 2030 konci podpora solarniku z obdobi “solarniho tunelu”, takze zajem tu mozna je…
lamizol Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února (upraveno) Asi to nevypadá na první dobrou, ale ten kluk ušatá Péťa Macinka to asi udělal mazácky..., co tak kde ve světě píšou. A mezi námi děvčaty, je v současný době lepší chábr Doný než Hilery . Upraveno 16. února uživatelem lamizol
Bert Odesláno 16. února Autor Nahlásit Odesláno 16. února Lamizole, možná by nebylo úplně od věci zas tak nekoukat, "co tak kde ve světě píšou", ale udělat si vlastní názor. Malá pomůcka: https://www.facebook.com/watch/?v=1401995674741098
Roman I. Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 16 minutami, lamizol napsal: Asi to nevypadá na první dobrou, ale ten kluk ušatá Péťa Macinka to asi udělal mazácky..., co tak kde ve světě píšou. A mezi námi děvčaty, je v současný době lepší chábr Doný než Hilery . Ale prdlajz. Tomu debilovi nedochází, že se karty ve světě rozdaly už jinak. Zleva rusaci, zprava americani. Ani jeden spolehlivý partner. Svět nastavený na silovém dělení vlivu. Česká republika o velikosti středně velkého čínského města je Američanům u prdele. Co tady Myslim Trumpa jedine zajima, ze to tady vydrancuje. Není moc co kromě drahých kovu. Lithium. A jestli ti MÁGA psychopati u vesla vydrží, tohle budou torpédovat. A ten mrnavej curak si dela nepřátele ze sousedu. Z tech, se kterýma by měl vytvořit mocenský blok proti rusakum, USA a Číně. Kam bude česká ekonomika jako proexportní ekonomika vyvážet? Ha? No do pice do té Evropy, na kterou si ten vocas vyskakuje. Chystá se dvourychlostní Evropa, my tam nejsme a picus dělá všechno proto, abysme tam nebyli. Takze se na nás ta šestka vysere a budeme s nimi vyjednávat z pozice nárazníkové země. A ten rozhovor s Hillary je idiocie nejvyššího řádu. Promarnil šanci na nastolení důležitých témat. Kdo je mu schopnej tleskat, je fakt debil. Obecně myšleno, nevim, jestli v Tvém postu nebyla ironie, proto nechci být adresný. 1 9
geometr Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Tvl, co je na těch soukromejch vysokejch školách univerzitního typu učej (jsem kouk na wikipedii).
Roman I. Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února (upraveno) před 3 minutami, geometr napsal: Tvl, co je na těch soukromejch vysokejch školách univerzitního typu učej (jsem kouk na wikipedii). A ta píča mrňavá mistruje Radoslawa Sikorskeho, absolventa Oxfordu. To nevymyslis, jestli jsi mířil na tohle Upraveno 16. února uživatelem Roman I. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se