zaBANovaný Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nebo to vlakno treba rovnou prejmenovat na "Tady je Hasicovo..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nazdar Ypo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Jestli není potřeba, tak ten nesmysl zanikne sám.. :-) nikde do nej nebude psat.. Spis to chapu, ze kdyz se nekde zacne postrkovat Vraby s Hasicem, tak je proste přesunou sem, nez furt resit, zdali je na ban, nebo zdali chce byt smazan... Jmena jsou vybrana ciste nahodne, bez jakekoliv narazky na jakoukoli zijici ci smyslenou postavu... :-)Kdyby jsi byl všímavý tak ve vlákně Seagull Mechanical jsem prozřel díky Zmizíkovi. Hasič zase vylezl z nory když je už klídek,to mu jde dobře.Howk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nazdár čamráku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Nazdár čamráku!kde se flákáš TY rozesírači? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Musel jsem se ohřát v teple. Ale ptackum do krmitka davame, neboj Vraby. Jsme slušní lidé. Nadame kavu o vikendu u Hersta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 (upraveno) Nebo lobby bar v royalu? Aby bylo videt, ze jsme grandi. To je taky žumpa Upraveno 15. března 2018 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra.T Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Pokud se potkáváte s Vrabym, klidně se rád přidám. Kdyžtak napište SZ... Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Byl jsem zde.tomi.poser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Pokud se potkáváte s Vrabym, klidně se rád přidám. Kdyžtak napište SZ... OndraŽe bych taky zašel? Když tak bych napsal i decebalovi :-D Ono je teda pravda, že na živo bychom si možná ani nedali po hubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 ...a na závěr mého dopisu třikrát piča,piča,piča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Že bych taky zašel? Když tak bych napsal i decebalovi :-D Ono je teda pravda, že na živo bychom si možná ani nedali po hubě Vem ho sebou, i kdyz z uherskyho brodu to ma daleko..... leda ze by jel krtkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Vem ho sebou, i kdyz z uherskyho brodu to ma daleko..... leda ze by jel krtkem já to myslel žertem. Ne že bych se štítil jít s Váma na kávu, ale ani nevím kde je U Hersta a předpokládám, že to nebude v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Se nemusiš štítit si s námi dát kávu, ondra i vraby jsou cistotný. A ode mne nic nechytis, a ja jsem neviditelnej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 (upraveno) penege dnes jsem tě pochopil proč si nerozumíme Upraveno 16. března 2018 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Botky na derby... Blbej tábor akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Vlákno Žumpa považuji za dobrý nápad. Pokud jsme takoví gentlemani, jak tu mnozí rádi připomínají, upadne brzy v zapomnění. A pokud náhodou ne a bude to to první, co nováček uvažující o členství uvidí, bude si aspoň moci udělat obrázek, kam hodlá vstoupit. To mi přijde celkem fér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Pičavolekurvacojetohlezaposratetema?tomitedahlavaneberecolidinevymyslejzahovna.semseasibuduchodituklidnovatavynadavatsenebotakneconeboco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Tohle by se jistě dobře ujalo v Bruntálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Nevím jestli to není jen u mě - nefungujou mi soukromé zprávy!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se