milda21 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 3 hodinami, Tom4 napsal: Pepa Ratzinger byl taky Hitlerjugend a kam až to dotáhl. Hitlerjugend byl něco jako pionýr. Od roku 1936 do roku 1945 to byla jediná oficiální chlapecká mládežnická organizace v Německu. Nejvíc asi 9mio členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 K debatě. Já se přiznám, že nejblíž mi je asi Fiser. U Pavla mi to vadí, ale i vzhledem k veku v te dobe mu to asi hodim. Danuse byt je orientaci uplne jinde ale historicky se mi celkem libila. Jakoze u prezidenta mi to tolik nevadi. Jenze ty tituly a jeji vystupovani na univerzite je obr pruser. A mlzi mnohem vice nez ten Pavel. Tady je o tom dobre vlakno... Posledni kandidat ktereho jsem volil fakt s nadsenim byl Karel. Nacitam si ve velkem Capka a fakt me bavi, jak Babis rika, ze jeho vzor je Masaryk. Ten by se mu vysmal a vubec by ho nebral. Ale asi bych chtel jeste nekdy takhle vzdelaneho prezidenta. Uprimne myslim, ze kdo se mu trochu priblizuje Halik, ja vim, ze ho lidi nemuzou vystat a nema sanci, ale tvl ten clovek ma iq 210, normalne si pripadam uplne blbej kdyz ho ctu. U TGM teda taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) V 26. 12. 2022 v 17:54, papen napsal: To myslis dotace na Kontext kde jiz 18 let nefiguruje? Pokud ano tak to chce prvne overit veskera fakta a ne jen verit parlamentnim listum a podobnym zdrojum…kde vyvazenost je hanlive slovo A nevydává Kontexty brněnské Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)? No jasně. Petr Fiala tam má podle Justice.cz „angažmá – přímý skutečný majitel“. https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik-$sm?ico=48514314&jenPlatne=PLATNE&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&typHledaniSpolku=ALL V 26. 12. 2022 v 18:01, Bert napsal: V 27. 12. 2022 v 7:34, long napsal: Kamaráde máš samozřejmě pravdu. Člen jménem @Kapo rád mele nesmysly a to v různých vláknech od Prim až sem. On je na každé platformě i v každé skupině, nějaký takový exot Příspěvky uživatele Kapo "od Prim až sem" neznám, ale do konce roku se mu stíháš v pohodě omluvit . Kontexty vydává Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)? Petr Fiala = „angažmá – přímý skutečný majitel“. https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik-$sm?ico=48514314&jenPlatne=PLATNE&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&typHledaniSpolku=ALL Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Petr77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 4 hodinami, Petr77 napsal: A nevydává Kontexty brněnské Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)? No jasně. Petr Fiala tam má podle Justice.cz „angažmá – přímý skutečný majitel“. https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik-$sm?ico=48514314&jenPlatne=PLATNE&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&typHledaniSpolku=ALL Příspěvky uživatele Kapo "od Prim až sem" neznám, ale do konce roku se mu stíháš v pohodě omluvit . Kontexty vydává Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)? Petr Fiala = „angažmá – přímý skutečný majitel“. https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik-$sm?ico=48514314&jenPlatne=PLATNE&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&typHledaniSpolku=ALL Stihl jsem to a omlouvám a omlouvám se za tento muj příspěvek členovi Kapo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 vojta1: Mluvis mi z duse - s posledni nadsenou volbou to mam stejne, vzdelany prezident s charakterem by byl super (bacha, on i Zeman je na tom se vzdelanim slusne) a Babisovy kecy o Masarykovi snad nemuze nikdo s mozkem brat vazne. Skoda, ze Pithart neni mladsi, ale to je ciste akademickej povzdech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Koukněte ne graf objemu dotaci po jednotlivých letech. Narozdíl od AB zde není žádná úměra mezi výší dotace a politickou mocí .... https://www.hlidacstatu.cz/subjekt/Dotace/48514314 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 10 hodinami, Petr77 napsal: A nevydává Kontexty brněnské Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)? No jasně. Petr Fiala tam má podle Justice.cz „angažmá – přímý skutečný majitel“. https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik-$sm?ico=48514314&jenPlatne=PLATNE&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&typHledaniSpolku=ALL Příspěvky uživatele Kapo "od Prim až sem" neznám, ale do konce roku se mu stíháš v pohodě omluvit . Kontexty vydává Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)? Petr Fiala = „angažmá – přímý skutečný majitel“. https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik-$sm?ico=48514314&jenPlatne=PLATNE&polozek=50&typHledani=STARTS_WITH&typHledaniSpolku=ALL Omlouvam se za spatne volene vysvetleni z me strany, ale ne za obsah sdeleni majitele OPS nemohou pripadny zisk cerpat ani z neho jinak benefitovat. Takze dotace na ktere kolega upozornoval v kontextu ze z toho ma Fiala prospech je blbost. A hlavne vyse dotaci je zanedbatelna a kazdy demokraticky stat by mel byt rad a podporovat instituce a spolecnosti ktere podporuji demokraticke hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 16 hodinami, odjinud napsal: V civilizovanym svete by Pavel vubec nemel koule kandidovat. Omlatili by mu to tam o hlavu. Ovsem u nas mame zaludek na ledacos, bohuzel... To je neco jako "byl jsem Hitlerjugend, ale ne SS." Jo, jasne, nebyls v SS, páč ti teklo mliko po brade, cucaku... Asi tak. Ferove dodat, ze ty ostatni z party kandidatu nejsou o moc lepsi. O Buresovi nemluve. Holt opet Sofiina volba... Kterej je ten civilizovanej svět? Ten, kde nebyl čtyřicet let komunismus? před 15 hodinami, phweb napsal: ...Ze byl Babis spolupracovnikem STB... Agentem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Není to jedno? jeden agent, druhej agent, třetí "neví" co se děje u ní na univerzitě a chce nás povinně očkovat. Chce se mi blejt velebnosti. To bude zase reprezentace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Ne Jirko, není to jedno. Pokud nerozlišíme čiré zlo AB od méně nevhodných kandidátů, tak jde tahle země během pár let do 3,14či. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Me je Dana sympaticka vod ty doby, co rekla, ze pokud nebudou vyssi odvody, nebo vyssi vek odchodu do duchodu, tak na duchody proste nebude. To sem ju poprvy zaregistroval, ca ctyri roky zpatky. A hodim ji to uz jen proto, ze je baba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Není to jedno? jeden agent, druhej agent, třetí "neví" co se děje u ní na univerzitě a chce nás povinně očkovat. Chce se mi blejt velebnosti. To bude zase reprezentace. Agent byl z tech tri jen jeden. Agent neni zamestnanec sluzby, ale civilni spolupracovnik - bonzak, udavac... Nedela to jako praci, ale bud z presvedceni nebo z prospechu a dobrovolne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Před hodinou, sibirnaya napsal: Me je Dana sympaticka vod ty doby, co rekla, ze pokud nebudou vyssi odvody, nebo vyssi vek odchodu do duchodu, tak na duchody proste nebude. To sem ju poprvy zaregistroval, ca ctyri roky zpatky. A hodim ji to uz jen proto, ze je baba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 2 hodinami, sibirnaya napsal: Me je Dana sympaticka vod ty doby, co rekla, ze pokud nebudou vyssi odvody, nebo vyssi vek odchodu do duchodu, tak na duchody proste nebude. To sem ju poprvy zaregistroval, ca ctyri roky zpatky. A hodim ji to uz jen proto, ze je baba. To byla Anežka Hodinová Spurná nebo Gusta Fučíková také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 2 hodinami, Bert napsal: Ne Jirko, není to jedno. Pokud nerozlišíme čiré zlo AB od méně nevhodných kandidátů, tak jde tahle země během pár let do 3,14či. Já jsem jenom chtěl říct, že můj kandidát tam tentokrát není. Kam to jde je mi jasný a ani jeden kandidát mi nepřijde jako dostatečně silná osobnost na to, aby mohl něco změnit, pokud prezident v této zemi vůbec něco zmůže. Čiré zlo mám jasně rozlišené, tady není o čem. Ale kdo z těch dalších je více nebo méně nevhodný? Ten pravý tam prostě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 To neznamená, že nepůjdu volit proti čirému zlu. Minimálně ve druhém kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Jirko, v tom případě s Tebou takřka naprosto souhlasím. Co se moci prezidenta týče: již poněkolikáté upozorňují, že ČR je parlamentní demokracii, nikoli prezidentskou republikou. Prezident může velmi málo tvořit, ale posrat toho bohužel může spoustu. Víš, Emane .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Fnukani lidi, ze jako nemaj toho svého jediného pravého a geniálního kandidáta, je jako fnukani, ze večer v televizi nedávají ten jejich nejvíc nejlepší film. Ty vole tak to prepnu, vyberu neco nejmíň blbyho, nechám vybrat zenu, nebo to vypnu Ale nefnukam a nemám potřebu všem sdělovat, ze všechno je blby a nic nedávají. Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 No nakonec si budeme muset někoho vybrat, protože mezinárodní ostudu asi nikdo nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Ale zase, kdyby vyhrál ten, jehož jméno nechci vyslovit ... dovedete si představit ty Moniččiny večírky ve Španělském sále ? Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se