Jump to content

Recommended Posts

před 2 hodinami, Bert napsal:

Inflace je zdražování. Tak pravil "ekonom" Miloš Zeman. No, tak to mi docela stačí.

Znamená to, že deflace je zlevňování ?😟

Před hodinou, Frantik napsal:

Me ale potěšilo, ze to bylo naposled. Všechno zle je pro neco dobre 🙂 

V televizi je teď spot, kde se dětí ptaj, jakej by měl bejt prezident. A na otázku, jakou superchopnost by měl mít, jedno děcko povídá: nesmrtelnost! Představil jsem si Mildu na Hradě napořád a úplně mi zatrnulo...

V televizi je teď spot, kde se dětí ptaj, jakej by měl bejt prezident. A na otázku, jakou superchopnost by měl mít, jedno děcko povídá: nesmrtelnost! Představil jsem si Mildu na Hradě napořád a úplně mi zatrnulo...
Fuj, malem jsem se utopil ve vane ....

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

před 23 minutami, martar napsal:

Nesmrtelný třeba je, ale na Hradě bude stejně max 10 let /jestli si to nezmění po vzoru jiného vládce/ 🙂

No právě. Naštěstí by u nás snad neprošel ani Mynář či Ovča na "medveděvský" meziobdobí, ani změna ústavy. 

Edit: tvl představil jsem si tam Ovču s první dámou a zatrnulo mi podruhý :)

Edited by martar

Naopak soudruzi - stačí jedna angažovaná důchodkyně Valentina (s ústavní většinou za zády) a bude vymalováno, na věčné časy a nikdy jinak... 😱

U nás se spíš divím, že si v 90. letech tehdejší "kariérní demograti" nestihli odhlasovat i dědičnost poslaneckých mandátů ...plus doživotní imunitu 🤑

image.png.77d343432bc8ae1efd80b9a3fe9f4572.png

Edited by Radek124

Ten rádoby ilustrační obrázek je píčovina. Tátu jsem znal, a s Markem se doteď relativně často vídám. Ani jeden z nich by nic takového neodhlasoval. Zrovna ty dva lze za demokraty v tom dobrém smyslu slova označit. Zkus mi odpovědět na otázky: z jakého jednání Bendy seniora usuzuješ, že by se k Tebou uvažovanému dědičnému poslaneckému mandátu propůjčil? Zkus to samé napsat u Marka.

@BertBer to prosím jenom jako popíchnutí, u Bendů šlo o první "dědičný mandát" (možná jsem měl zmínit Dienstbiera Jr.?) na který jsem si vzpomněl. A Markovu kariéru beru deformovanou optikou akademika, krze jeho "výjimečnou VŠKP" - což samozřejmě nevylučuje že už dospěl.

Edited by Radek124

Na tom Markovi člověk vidí, jak ten čas letí :)

Proti jeho tátovi se dá těžko říct křivý slovo, teda až na ten permanentní bolestnej výraz. Kdykoli jsem ho zahlédl, podvědomě jsem v kapse začal hledat Ibalgin...

Radku, za opakovaným obhájením mandátu stojí Markova tvrdá politická práce a též práce spousty lidí z ODS Praha 4, tedy z místa, kde je Marek politicky ukotven. Něco "málo" o tom vím. 

Nyní tedy k Tebou citovanému článku o jeho dizertaci. Já ji nečetl. Ale to, co postuješ Ty obsahuje, mimo jiné, toto:

Práce Marka Bendy stojí za pozornost nejen jako skutečně laciná cesta k titulu, ale i z hlediska toho, co je možné jako hotový text opakovaně obhájit," míní přední český akademik, děkan Fakulty informatiky Masarykovy univerzity Jiří Zlatuška.

Nejsem si opravdu jíst, že chci na politika ODS číst názory od politického trouby, který byl členem ANO a zcela flagrantně se zapletl s Babišem. Mimochodem, cca v roce 2002 jsem na základě pokynu klienta pana Zlatušku trochu načechral za porušování autorských práv .... Zdrhal z boje jak Arabové z Golan.

V 22. 12. 2022 v 16:56, Kapo napsal:

Však taky se Fiala kasá, že nenechá nikoho padnout. A na svou neziskovku, která vydává časopis Kontexty čerpá dotace. 

To myslis dotace na Kontext kde jiz 18 let nefiguruje? Pokud ano tak to chce prvne overit veskera fakta a ne jen verit parlamentnim listum a podobnym zdrojum…kde vyvazenost je hanlive slovo 😉

710D54A8-D2CA-4B63-B4A4-BBB707FFAA9C.png

Ty vocasi Ovečkine, ať do tý branky namlátíš kolik gólů chceš, pro mě jsi jen tupý arogantní ruský hovado, který podporuje toho mrňavýho zmrda z kremlu. Jseš čurák křivej a navždy zůstaneš. Debile russáckej.

Škoda že nemůžu tomu zmrdoj tohle vpálit do ksiftu. Ale i tak se mi dost ulevilo.

pardon

Edited by Roman I.

Přátelé, sice mne trochu vyděsila představa, jak pacifista a citlivka @Roman I. tohle všechno vpálí do xichtu 191 cm vysokému, a 110 kilo vážícímu ruskému mužikovi, ale co. Von by Romana už někdo sešil 🙂

Blahopřeji Romane, naprosto s Těbou souhlasím, a již jsem zařadil do pamětihodností.