geometr Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Ale zase, kdyby vyhrál ten, jehož jméno nechci vyslovit ... dovedete si představit ty Moniččiny večírky ve Španělském sále ? To mi nedelej.. mi zaskočil salat.. a to byl posledni.. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 před 3 minutami, petr_cha napsal: To mi nedelej.. mi zaskočil salat.. a to byl posledni.. Na Silvestra trochu nízké zábavy nezaškodí … Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 (edited) S vodevřenou hubou na fšech fotkách. To k těm monicinym večírkům... Edited December 31, 2022 by Jiří Sedlák Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Jirko vole, nechces jit nejake jine forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaja Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 názorově mi sedí pan Jaroslav Bašta, stranu které je členem pomíjím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 před 4 hodinami, nickolas napsal: Jirko vole, nechces jit nejake jine forum? Já mám taky strach, že na mě doma vyleze že šuplíku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 (edited) před 20 minutami, spaja napsal: názorově mi sedí pan Jaroslav Bašta, stranu které je členem pomíjím. Edit, radši nic .... Edited January 1, 2023 by špelda66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaja Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 @špelda66Víš na něj něco? Klidně mně pouč, zatím ho sleduji jen krátce, vyšel mi ve volební kalkulačce a neměl jsem čas jej důkladně lustrovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Basta ma docela uz extremni nazory.. i na prezidentske pravomoci a je silne prorusky.... nerikam, ze kazdy musi souhlasit s fialovo vladou.. ale predstava, ze se necham zvolit prezidentem a prvni, co udelam, ze odvolam vladu zvolenou parlamentem, je detska.. respektive dosti protiustavni.. a jeho vyjadreni k valce jsou z podobneho ranku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Bašta muže být, jaky chce, ale pokud slibuje odvolání vlády a to, ze nepřipustí válku, tak je to na medikaci a hospitalizaci proste Link to comment Share on other sites More sharing options...
strejc Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Přitom jeho “role” v České sodě patřily k tomu nejlepšímu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Zima. Nevím o něm nic ,ale onehdy jsem ho poslouchal v autě měl asi 30 minut a to co říkal mělo docela hlavu a patu Link to comment Share on other sites More sharing options...
parnistroj Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 (edited) K Bastovi: bylo by lepsi posuzovat kandidaty podle toho, co delali nez co rikali https://zpravy.aktualne.cz/domaci/po-afere-s-vizy-konci-velvyslanec-basta-duvod-zdravi/r~i:article:658164/ https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-bastuv-dukaz-o-zemanove-kufriku-je-podvrh.A_990319_100327_domaci_jkl Edited January 1, 2023 by parnistroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 (edited) Mě už docela štve ta favorizovaná trojka, kterou média (a průzkumy) prezentují jako jedinou možnou variantu pod heslem "vyberte si menší zlo". Takže @vraby + další fanoušci: co ten Hilšer? Jeho CV jsem si přečetl, o másle na hlavě nevím, ale zároveň mi přijde, že dlouhodobě nemá jako politik tah na branku a schopnost prosadit si mezi politickými štikami svoje vize. A pokud jde o jeho názory na těsnější srůstání s EU a migrační vstřícnost vůči neintegrovatelným kulturám, nemám pocit, že by uměl fungovat jako pojistka resp. brzda vůči případné extra progresivní vládě. Prosím, zkuste to nějak vyargumentovat, třeba víte víc než já. Minimálně v prvním kole nemám chuť volit z mediálně předvybrané trojice. Druhé kolo bude holt pravděpodobně opět trapně v "antibabiš" duchu. Edited January 1, 2023 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Tohle je dobre tema.. predvolebni pruzkumy a favorizovani tech vepredu.. nebylo by lepsi pruzkumy skoro povinne neuvadet? A jit volit jakoze naslepo, ale opravdu jen podle vlastniho presvedceni.. :-) maximalne volebni kalkulacky, kde si clovek potvrdi shodu s nazory dotycneho..Dokonce i Kalousek dneska napsal, ze namisto Fisera, ktereho dlouhodobe podporoval, bude volit Nerudovou, protoze Fiser nema sanci.. to je skoro az srabacke... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Hilserovi jde převážně o senát....nic jiného. Vždy se akorát vyleze zviditelnit před volbama. Pak o něm zase není x let slyšet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Ale tady nešlo primárně o Hilšera,spíš o to že se tady řeší jen ta mediální trojka a většina tady na ní skočila a to jsem přesvědčený,že tady je plno chytrých a vzdelanejsich lidi než jsem já.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 (edited) Mě jsou třeba průzkumy a předvolební novináři (ti obzvlášť) úplně u pr... Třeba o generálovi z minulosti (porevoluční teda) něco vím. O Zimovi třeba taky. O Nerudové nic moc... Ale nehodlám to dohánět podle posledních titulků novinářů a průzkumů. No a třeba Hilšer, Fišer... Co ti pánové dělali pět let (vědouce, že budou kandidovat), že zas mají tak nuzná procenta? A jako předvolební kalkulačka? To jako fakt, vážně? Tvl, pak z toho leze: "vyšel mi ve volební kalkulačce a neměl jsem čas jej důkladně lustrovat. " No to ne... Ad Bašta souhlasím s Frantikem. Edit: Tohle je politika (správa věcí veřejných), tam se měří primárně podle zásluh a viditelnosti ve veřejném prostoru. Ať v dobrém nebo špatném slova smyslu. Edited January 1, 2023 by geometr Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 před 2 hodinami, geometr napsal: No a třeba Hilšer, Fišer... Co ti pánové dělali pět let (vědouce, že budou kandidovat), že zas mají tak nuzná procenta? Souhlas. Ovšem stejnou otázku si lze položit i u Nerudové a Pavla. Když odhlédnu od zviditelňovaní formou komentářů v mediích, které na mě moc nefunguje, co udělali za poslední řekněme 4 roky Pavel a Nerudová? Pavel od 2018 ve výslužbě, dle wiki se věnoval kromě sebeprezentace i aktivní pomoci při řesení koronavirové krize. Ok. Nerudová ty čtyři roky strávila managementem Mendelovy Univerzity, kde za doby jejiho působení docházelo k porušování zákona, nařízení vlády i vlastních předpisů (viz nález Akreditačního úřadu). Tak nevím... Někdy si řikám, že nám média předvybrala kandidáty, se kterými v budoucnu může být ještě sranda (=mediální profit) Zároveň jde o kandidáty, kteří s médii i v minulosti poměrně intenzivně spolupracovali a dělali jim sledovanost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts