Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ja uz nevim jestli se smat nebo brecet, vyssi DPH mirila na slazene napoje, ale protoze chceme jednodussi danove sazby, bude vyssi DPH na vsechny napoje, tvl to je argumentace

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, obcas klickujou s vysvetlovanim jak zajici... :-)

Bohuzel jedna sazba na vse je proste nerealna.. a tak furt bude neco na musce..

Docela jsem zvedavej na budouci vyvoj..
* do konce roku uz budou jen tanecky a obstrukce kolem schvalovani..
* a jak k tomu pristoupi budoucí vlady, nakolik to zas nekdo zacne prerovnavat..

Odkaz ke komentáři

Jo, chtel jsem tuhle vladu, chci ji dal a nemyslim si, ze si se mnou vytira prdel, pac je nutny neco delat a ne jen kecat, prudit a vest populisticky reci. Ja se pro svy deti, vnoucata a jejich deti rad uskromnim!
Nikdy nic nebude idealni, ano, neumej to komunikovat, mohli zacit driv, atd.

Nejhorsi je ale ta predstava nastupu darmozroutu, populistu a rozdavacu po pristich volbach. Uz ted je mi z toho zle!

Odkaz ke komentáři

Komunikovat neumej, dalsi volby budou masakr, ale i ja je dam znovu..

Co bych jeste dotahl :
* tri dny nemocenske nehradit (neni pojisteni bez spoluucasti a kazdej to jebe)
* digitalizovat a zestihlit
* doosekat ty dotace
* mirnou danovou progresi u dane z prijmu.. cca tri pasma.. 0-50, 50-100, 100-
* snizit pojisteni a zlevnit tak praci
* otevrit trh prace
* zavest euro
* zdanit to prdly vino..po kterem me dneska od rana boli hlava :-)
= snizit zadluzenost

Odkaz ke komentáři

@vraby já vím, že Tě nasralo, že se nově ohraničuje osvobození příjmu z prodeje cenného papíru/podílu ve společnosti při splnění časového testu 3 roky, resp. 5 let mezi nabytím a prodejem na 40 000 000 Kč na poplatníka, ale prostě to vem jako chlap, a nějak se s tím srovnej.

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, petr_cha napsal:

Petře, předpokládám, že píšeš v tisících za měsíc. Vzhledem k tomu, že platový medián v roce 2022 byl 37463,- Kč, je IMHO potřeba to škálování okolo mediánu zúžit, a nikoli paušálně nahlížet stejně na příjmovou skupinu 0-50.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Murphy97 napsal:

Jo, chtel jsem tuhle vladu, chci ji dal a nemyslim si, ze si se mnou vytira prdel, pac je nutny neco delat a ne jen kecat, prudit a vest populisticky reci. Ja se pro svy deti, vnoucata a jejich deti rad uskromnim!
Nikdy nic nebude idealni, ano, neumej to komunikovat, mohli zacit driv, atd.

Nejhorsi je ale ta predstava nastupu darmozroutu, populistu a rozdavacu po pristich volbach. Uz ted je mi z toho zle!

Vidíš a já ji nechtel- protože volit tenhle petislepenec bylo sci- fi od začátku. Ale její část jsem volil, ale myslel si, že budou mít silnější mandat a složej to třeba jen tři strany. Píšu ti to, abys věděl, že ten tvůj post se dá vysvětlit i jinak, než jsi ho nejspíš myslel 👍.

Jinak, hodit kojeneckou vodu ke slazeným nápojům a přitom osvobodit víno, to chce fakt fistron. K tomu přijde urco nějaký dolepek ( stejně jako mě zajímá 0%dph na knihy, ale odbornej tisk, ne?- to ale je spíš dotaz, protože jsem se ještě nedostal k pročtení toho bertova celkového postu ). 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Ze je rozhazovaní a populisnus cesta do pekel je jasný. Me stve to, že neschopnost komunikovat není jediná bolest soucasnyho vladniho slepence. Kvuli koalicni rovnovaze nejsou schopni zestihlit statni aparat. Chybi jim kvalitni lidi, takze hodne veci resi s odpustenim amateri. Atd... To se pak muze setrit a zdanovat jak chce, kdyz mraky penez zas vyleti kominem. Navic pokud tam nebudou charismaticti lide schopni vysvetlit vetsine naroda, proc ma smysl setrit, a motivovat je i vlastnim prikladem, jsou jejich snahy predem odsouzeny k nezdaru, protoze je nasrani volici nahradi nejakym populistou hledicim jen k pristim volbam, a mozna ani to ne.

Odkaz ke komentáři

Nejsem zklamán, od tohohle slepence jsem nic jiného  nečekal.

Je to jako když by menu na hostinu měl sestavit žid, muslim, křestan, vegan a abstinent 

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Zato az vyhraje ANO, tak to posvisti pod vedenim jednoho jedineho.. :-)

Je to proste odraz aktualniho stavu roztristene spolecnosti.. staci se podivat na soucasne reakce na prvni pokus o uspory.. od toho, ze je to malo az po hlasky, ze to je vrazda a ze bude generální stavka...

... a co se tyce toho vina.. tak to si nestezujte na zadnou konkretni stranu, ale na moravaky... dobre to pripomenul Kalousek, kdyz se on pokusil ho zdanit, tak moravsti poslanci v jeho vlastni strane se postavili proti, ze by se pak nemohli vratit domu :-)

Odkaz ke komentáři

Me to taky “vyhovuje”. A volil jsem je. Nejsem nadsenej a serou teda dost věcí, ale upřímně - kdy tady byla vláda, který jsme tleskali? Nikdy.
A i kdyby u vesla byli klokani, furt lepší než Bába a Okamůra nebo Maláčová nebo nějakej chcimírozmrd 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, petr_cha napsal:

Zato az vyhraje ANO, tak to posvisti pod vedenim jednoho jedineho.. 🙂

Je to proste odraz aktualniho stavu roztristene spolecnosti.. staci se podivat na soucasne reakce na prvni pokus o uspory.. od toho, ze je to malo az po hlasky, ze to je vrazda a ze bude generální stavka...

Doufám, že se nesnažíš mi něco podsunout.  ANO jsem nevolil a volit nebudu

Odkaz ke komentáři

Ja to beru jako realnou diskusi..ono uz moc jinych stran nezbyva... kdo krome petislepence je realne volitelnej... ANO? ... CSSD? To je asi vsechno.. prisaha, apod projekty fakt ne..

Driv omezovali a blokovali cast hlasu komunisti, dneska agresivni SPD a zbyly prostor moc moznosti pro silnou vladu nedava...

.. a jestli bude za dva roky vlada ANO oprena o SPD, jakoze podle poslednich pruzkumu by to skoro dali... radsi si nepredstavovat...

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, petr_cha napsal:

Zato az vyhraje ANO, tak to posvisti pod vedenim jednoho jedineho.. 🙂

... a co se tyce toho vina.. tak to si nestezujte na zadnou konkretni stranu, ale na moravaky... dobre to pripomenul Kalousek, kdyz se on pokusil ho zdanit, tak moravsti poslanci v jeho vlastni strane se postavili proti, ze by se pak nemohli vratit domu 🙂

U toho vína, já si nestěžuju. Jako abstinentovi je mi to fuk, jen se podivuju. A ziram 🤣, ať je to moravskej či českej poslanec 

U koalice by to bylo na delší debatu. KDU si jistě svého spojence vždy najde.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, kuncák7 napsal:

U toho vína, já si nestěžuju. Jako abstinentovi je mi to fuk, jen se podivuju. A ziram 🤣, ať je to moravskej či českej poslanec 

U koalice by to bylo na delší debatu. KDU si jistě svého spojence vždy najde.

Již od dob ministra Plojhara, který měl přezdívku Piju první 🤣

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, petr_cha napsal:

Komunikovat neumej, dalsi volby budou masakr, ale i ja je dam znovu..

Co bych jeste dotahl :
* tri dny nemocenske nehradit (neni pojisteni bez spoluucasti a kazdej to jebe)
* digitalizovat a zestihlit
* doosekat ty dotace
* snizit pojisteni a zlevnit tak praci
* otevrit trh prace
* zavest euro
* zdanit to prdly vino..po kterem me dneska od rana boli hlava 🙂
= snizit zadluzenost

Dokud jakákoliv vláda nepoleví z šikany, buzerace a škrcení malých podnikatelů a neuvědomí jak jsou pro ekonomiku strašně důležití, tak tento stát nikdy nebude fungovat a můžou zvyšovat daně jak se jim zlíbí, s tím se prostě smiř....a víš co je nejhorší? Že to ví 🤮

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...