Americkej Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Celý dopolednedne jsem se mordoval s brzdama. Nebudu vám tu lhát, manikůra v hajzlu, nehty rozmlácený a od šmíru. Na zápěstí GéeSa. Prostě bez-na-děj-nej buran. Až se příště narodím, třeba to klapne a budu sebestřednej buzerant. Zatím jsem uvízl takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Navíc Jarda Dušek NEMA zadnou filozofii, bo je to jen herec. Je to pseudofilozof, kteremu jeblo z výkladu ezoknizky 4 dohody Frantiku nevím jak to děláš ale bez zbytečných slov popíšeš věci tak jak jsou.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Právě teď, Nick06 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Frantiku nevím jak to děláš ale bez zbytečných slov popíšeš věci tak jak jsou. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Jsem proste dobrej a ví se to vo mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 před 5 hodinami, Americkej napsal: Celý dopolednedne jsem se mordoval s brzdama. Nebudu vám tu lhát, manikůra v hajzlu, nehty rozmlácený a od šmíru. Na zápěstí GéeSa. Prostě bez-na-děj-nej buran. Až se příště narodím, třeba to klapne a budu sebestřednej buzerant. Zatím jsem uvízl takhle Opravovat auto s GS na ruce? Celé generace japonských hodinářů si trhají šat nad takovou neuctou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Já vím, je to se mnou zlý. Když mi přišly nový, oloupal jsem folie, bylo to jak svátost. A měsíc na to jsem růčo vyhrabával ze země pařez hrušně... no jo, s nima na ruce Tenkrát to se mnou pořádně cuklo, když jsem si to uvědomil. Už je to pár let a dávno to se mnou necuká, na extra raubírnu je stále sundavám, pokud nezapomenu. Ale baví mne, jak (především Rolex boys) se rozplývají nad fotkami dodrbanejch Explorerů na skále a přitom se bojí ty svý vyndat z trezoru, aby jim to neofouklo lunetu. Doufám, že jsem svým doznáním nepřivodil psychickou újmu žádnýmu mistrovi Zaratsu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Dušek papouškuje, co kde slyšel z ezo / new age scény, která je už tak dost zcestná a nemá s reálnou spiritualitou nic společného. Hodně koketuje s jihoamerickým šamanismem. Nemá zřejmě žádné hlubší empirecké poznání toho, o čem mluví. Jestliže třeba mluvil v té nahrávce o DMT, což je vcelku kvalitní psychedelikum, tak i pokud by ho zkoušel, tak bez správného teoretického poučení (které zjevně nemá), ho příliš nevyužije. Takže to, co kdy kde slyšel nebo načetl si ještě podle svého v hlavě upraví a domýšlí. Jako herec a moderátor je schopný propagátor ezoteriky, takže spousta lidí ho "žere", další ho naopak nesnáší. Ve věci nemocí, které nepovažuje za náhodu, což je ta věc, která řadu lidí nyní tak nadzvedla, obecně ezoterika chápe vše jako sekvenci příčina-následek, kdy náhoda je v zásadě vyloučena. To fakt není nic nového ani "Duškovského". Naproti tomu věda s náhodou pracuje, typicky ve věcech, které dosud nedokáže vysvětlit. Ad rakovina - zrovna příčina onkologických onemocnění u dětí se příliš logicky vysvětlit nedá (vs. např. rakovina plic u kuřáků, melanom kůže po nezdravém opalování, nemoc z ozáření atd.), tím spíš, že to je exrémně citlivé téma pro rodiče i lékaře (proč zrovna moje dítě??). Teorií, proč lidé onemocní, je v rámci ezoteriky samozřejmě více, nicméně vždy je tam přítomen onen aspekt ne-náhody. Celkem známá je např. teorie karmy, kdy si lidé nesou následky svých činů, nicméně jak se říká "dobří odcházejí, svině zůstávají", navíc jak by se toto týkalo třeba malých dětí, které se už težce nemocné či postižené leckdy rodí? Samozřejmě i k tomu existují nějaké vysvělující teorie, ale asi nemá moc cenu je tady rozebírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 před 16 minutami, safi napsal: Opravovat auto s GS na ruce? Celé generace japonských hodinářů si trhají šat nad takovou neuctou… Myslel g-shocky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Ne GS. Kdyby alespoň opravoval auto s RLX, tak neřeknu … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Chybí Ti tam čárka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Pravdu máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 V 18. 7. 2023 v 16:14, Bert napsal: https://cnn.iprima.cz/klimaaktiviste-se-prilepili-a-blokovali-dalnici-ridic-kvuli-nim-napasoval-auto-pod-kamion-372715?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box No, tak je to tady. První těžké zranění v přímé souvislosti s činností těchto ekodementů. Toho řidiče BMW je mi líto, avšak jako právník říkám jedno: od nynějška každý, kde tento článek četl může tvrdit, že při odstraňování ekokokota ze silnice jednal v krajní nouzi, neboť (poučen touto tragickou událostí) odstraňoval ohrožení zákonem chráněného zájmu (zákonem chráněným zájmem myslím zdraví a život). Nápověda: Krajní nouze je v právu takový stav, který představuje přímé ohrožení zákonem chráněného zájmu. Odvracení krajní nouze „činem jinak trestným“ pak trestným činem ani přestupkem není, přestože toto jednání jejich zákonné znaky jinak naplňuje. Jde tedy o okolnost vylučující protiprávnost takového činu. V civilním právu jednání v krajní nouzi vylučuje odpovědnost za způsobenou újmu. “Krajní nouze je v právu takový stav, který představuje přímé ohrožení zákonem chráněného zájmu.” No jo, ale kdy je to prime ohrozeni? Prece ten prilepenej zmrd toho ridice BMW neohrozil primo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 21. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Ach jo. Kde jsem psal, že ekokokot přímo ohrožoval řidiče BMW? On přímo ohrožoval zákonem chráněný zájem. A to je kurva rozdíl. Pokud si v tom chceš trošku udělat jasno, pak třeba toto: https://www.epravo.cz/top/clanky/krajni-nouze-v-trestnim-pravu-98189.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Ach jo. Kde jsem psal, že ekokokot přímo ohrožoval řidiče BMW? On přímo ohrožoval zákonem chráněný zájem. A to je kurva rozdíl. Pokud si v tom chceš trošku udělat jasno, pak třeba toto: https://www.epravo.cz/top/clanky/krajni-nouze-v-trestnim-pravu-98189.html Nikde, ptam se, protoze tomu nerozumim tak jako ty. Diky za odkaz, poctu si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 https://echo24.cz/a/HM7Qw/zpravy-svet-univerzita-flensburg-odtranila-sochu-nahe-zeny?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1038701&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 (upraveno) V 18. 7. 2023 v 16:14, Bert napsal: https://cnn.iprima.cz/klimaaktiviste-se-prilepili-a-blokovali-dalnici-ridic-kvuli-nim-napasoval-auto-pod-kamion-372715?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box No, tak je to tady. První těžké zranění v přímé souvislosti s činností těchto ekodementů. Toho řidiče BMW je mi líto, avšak jako právník říkám jedno: od nynějška každý, kde tento článek četl může tvrdit, že při odstraňování ekokokota ze silnice jednal v krajní nouzi, neboť (poučen touto tragickou událostí) odstraňoval ohrožení zákonem chráněného zájmu (zákonem chráněným zájmem myslím zdraví a život). Nápověda: Krajní nouze je v právu takový stav, který představuje přímé ohrožení zákonem chráněného zájmu. Odvracení krajní nouze „činem jinak trestným“ pak trestným činem ani přestupkem není, přestože toto jednání jejich zákonné znaky jinak naplňuje. Jde tedy o okolnost vylučující protiprávnost takového činu. V civilním právu jednání v krajní nouzi vylučuje odpovědnost za způsobenou újmu. Sorry Berte, ale tohle je jednoznačně chyba toho řidiče... tyhle ekoterostisty nesnáším, a trochu se obávám momentu, kdy se budu pohybovat tam, kde budou blokovat, nicméně tenhle případ jsem sledoval na vícero zdrojích a ten řidič prostě chyboval... navíc Prima Žumpa titulek je naprosto zavádějící... Upraveno 22. července 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Netřeba se omlouvat. Ale: i kdyby to byla tisíckrát chyba toho řidiče (nerozporuji, neřeším), přesto existuje jasná příčinná souvislost mezi: ekokokoti kteří zablokovali silnici - stojící kamion - borec napasovanej pod kamionem. A o tom to je. O ničem jiném. Protže už tady na toto téma byla jedna lidová úvaha, pokusím se to pro jistotu přepsat do lidové řeči: Kdyby tam ekokokoti nestáli, nezastavil by kamion, a borec to do něj nenapral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Ta banda z ANO se bude vozit fakt po vsem... hrozny tohleto jejich vecny lhani a drzkovani... aneb jak neustale rozesirat ceskou spolecnost...https://www.forum24.cz/vildumetzova-tvrdila-ze-slovensko-poslalo-na-rhodos-letadlo-ale-ceska-vlada-ne-nebyla-to-pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Trochu jsem vychladl a omlouvam se pokud tu jsou nejaci normalni lide z ANO.. ale dokud vas bude reprezentovat tenhle vykvet vcetne nejvyssiho, tak ten pohled na vase hnuti bude furt hodne spatnej.... chapu, ze touhle hospodskou retorikou a naprostou neukotvenosti oslovujete pres 30 procent lidi.. ale ja bych se za to stydel...se na tomto stylu podilet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 27 minutami, petr_cha napsal: ...... nejaci normalni lide z ANO.... No TVL. Tímhle jsi stvořil oxymoron roku! Blahopřeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se