Lynx12 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 31 minutami, chuckie2 napsal: Njelepší je, že oni se chovají takto. A pak brečí, že jim nato stahuje ty PVO, protože si žádné nekoupili. Proč nepoprosí ty slovanské bratry z východu ať jim tam pošlou vojáky, co je budou bránit? A navíc čeho se jako bojí, vždyť jsou přece kámoši. Tvl... já se vůbec nedivím, že slováky co znám se tam nechcou vracet.... a už tam ani moc nejezdí. Já se taky narodil v Ostravě a mám to tam celkem rád, ale pak kouknu na výsledek voleb a představím si kam by moje děti chodily do školy a hlavně s kým, tak se mi z té Prahy fakt nechce. Nehledě, že je to vidět v každé statistice vč. dožití atd... Mimochodem nevím jestli to víte, ale když žádáte například o ůvěr/hypo v bance atd. tak Vaše bydliště automaticky ovlivní kreditní skóre. Tedy člověk například v Ústeckém kraji ho má už ze startu horší než například v té Praze..... je to logické, jde o statistickou pravděpodobnost ztráty práce apod. S tím taliánským PVO to je trochu jinak, FIco věděl, že od začátku tam mělo být max do začátku dubna, jen to zneužil k plivání na NATO... "Řím v pondělí informace potvrdil s tím, že přece nejde o žádné překvapení. „Nasazení systému SAMP/T na Slovensku bylo dočasným opatřením. Konec na začátku letošního dubna byl plánován v rámci dohod uzavřených mezi oběma zeměmi a v širším kontextu i v rámci NATO,“ stojí v prohlášení italského ministerstva obrany." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-italie-stahuje-ze-slovenska-system-protivzdusne-obrany-fico-kdo-nas-ochrani-247043 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 4 minutes ago, Lynx12 said: S tím taliánským PVO to je trochu jinak, FIco věděl, že od začátku tam mělo být max do začátku dubna, jen to zneužil k plivání na NATO... "Řím v pondělí informace potvrdil s tím, že přece nejde o žádné překvapení. „Nasazení systému SAMP/T na Slovensku bylo dočasným opatřením. Konec na začátku letošního dubna byl plánován v rámci dohod uzavřených mezi oběma zeměmi a v širším kontextu i v rámci NATO,“ stojí v prohlášení italského ministerstva obrany." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-italie-stahuje-ze-slovenska-system-protivzdusne-obrany-fico-kdo-nas-ochrani-247043 toto já vím, nevím jak to rozporuje co píšu? Byla to náhrada za zastaralý s300, který dali na ukrajinu s tím, že jim Nato pomůže a pak si to musí vyřešit. Tedy buďto nákupem nebo jinou domluvou. Tedy plive na nato a teď brečí jak malá holčička, že ho nechcou před tím Vladimírem na náklady ostatních zemí chránit. Tak jsme se dlouho v Nato mimochodem do urtčité míry chovali taky viz rozpočet na obranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Mno, jemu už fakt jebe. Čím dál lepší. Já fakt asi nikdy nepochopím, jak ho mohli znovu zvolit: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/fico-vlada-fiala-spolecne-zasedani-ukrajina-roztrzka-valka-rusko.A240306_205705_zahranicni_remy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) Asi touží po tom, aby měli s russkem společnou hranici....kikoti Upraveno 6. března uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) Jako nevím, já se bojím, že tohle všechno je součástí informační války, která se nyní v Evropě vede a Evropa prostě prohrává. Země střední Evropy, Slovensko asi nejvíce, v některých vrstvách trpí stockholmským syndromem vůči rusákům. Ti to samozřejmě vědí a jejich trollové rozmrdávají přes dráty společnost tam, kde mají šanci na úspěch. Prostě narušit jednotu. Maďaři jim lezou naoko do prdele sami, ale vždycky nakonec vyhandlují svůj souhlas v Evropě za nějakou výhodu. Takže tím kamarádčoftem s rusáky Evropu vydírají. V Polsku si ivani neškrtnou, v pobaltí jsou odkryté karty a rusáci izolovaný. Takže jebou do bývalého Československa. A grázlové jako ficka, danko, babiš a okamura si z toho pak dělají svůj podnikatelský projekt. A fico je jen hlásná trouba rusáků, protože zblblí Slováci to chtějí slyšet. V Česku si taky užijeme snad jen s tím rozdílem, že ten grázl ze Šaľe dojí evropské dotace jak protržený, tak nebude štěkat tak hlasitě. Slovákům držím palce, ale vidím to tam černě. Nejsou v Evropě nijak důležití, s touto rétorikou se na ně nakonec vyserou všichni. Prostě je velký kluci evropské politiky nepotřebují. Co bude podle mě další efekt tohoto vývoje bude, že zřejmě ze Slovenska odejde mladá inteligence. aby nedošlo k mýlce. Slovensko mám nějak nostalgicky rád, miluju jejich přírodu a mám tam dost kamarádů. A jak oni sami říkají: Romane, tohle je ztracená země. Skepse jako prase. S kamarády se máme rádi. Borovičku si s chutí dám dál, ale tak nějak jinak mi bohužel Slovensko začíná být u prdele. V létě na hory pojedu jinam. V Dolomitech nebo Rodopech je taky krásně. Nic ve zlém. Přeju jim, ať se daří. Bez ironie. Upraveno 6. března uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Já bych ještě přidal Srbsko kde NATO taky tak úplně nemusí Bohužel máslo na hlavě mají tak trochu obě strany, to že novináři jedou svojí v celku jednostranou ideologi jako přes kopírak posledních cca 10-15 let tomu taky moc nepřidalo. No a idioti na druhý straně pak slepě věři čemukoliv co novinářskýmu mainstreamu jen trochu oponuje, protože všechno je fake news, což je samozřejmě dost smutný a racionální debaty s nima nikam nevedou. A to to u nás ani zdaleka neni tak vyhrocený jako třeba v USA, kde mám pocit že totálně mrdlo oboum táborům a na "normální" lidi v centru politického spektra člověk téměř nenarazí. Já to osobně nevidím tak černě, Maďarsko to v podstatě hraje na obě strany, Fico nebude o moc jiný(doufám) a sociální média se jako odraz reality nedají brát ani omylem, respektive si nemyslím že by pro Ruská orientace/anti EU sentiment byl hlavním důvodem jeho zvolení. Dodneška si pamatuju Dragoon Ride 2015 a obrovskou hysterii kolem toho, kdy to podle sociálních sítí a diskuzí na zpravodajských webech vypadalo, že snad 1/2 čechů chce vystoupit z NATO a sám ministr varoval amíky že se u nás pravděpodobně setkají s velkými protesty a ne uplně vřelým přijetím. Všechno na základě pár hlasitých hysterických křiklounů na sociálech. No a dopadlo tak že kolem silnic byly desítky tisíc lidí vítající amíky od hranic až po Prahu a protestujících bylo možná pár desítek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března (upraveno) Srbsko si žije svůj discopříběh už od devadesátých let. Takže oni můžou nesnášet NATO, jak se jim zlíbí. Vzhledem k začlenění Slovenska do aliance úplně nechápu to jebání do Západu. Už jenom tím, že je Slovensko součástí NATO, tak šetří neuvěřitelné peníze díky systému kolektivní ochrany. Myslím, že to nejsou žádný Přeborníci ve výši procent HDP na zbrojení, Budou na tom podobně asi jako ČR, možná o nějaké desetiny procenta nahoře nebo dole. A píčují do těch, kteří je vlastně chrání. Bez Severoatlantické aliance by muselI vydávat na obranu dvakrát třikrát více než doposud. To bych chtěl vidět, jak by na to čuměli. V podcastu Kecy a politika jsem slyšel pěkný příměr, že neutralita a hraní na obě strany je strašně drahá věc. A není to o tom, jestli ty chceš být neutrální, ale jestli ti mocnosti dovolí, abys neutrální byl. A tu svojí neutralitu musíš dokazovat silou. I vojenskou. Například Švédsko, než vstoupil do nato, disponovalo 263 stihačkami. Země na počet obyvatel menší než ČR a o 4 mio lidí větší než Slovensko. To si vůbec neumím představit, jak by to ty naše zemičky mohly vůbec utáhnout. Ale co, mi to nevyřešíme. Já bych se jen opakoval. Na Slovensku má vládní koalice nadpoloviční většinu. Jejich volby, jejich boj, jejich cesta. My máme svých problémů dost. Upraveno 7. března uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Já tím hraním na obě strany myslel spíš to, že réthorika Orbána a Fica je jaká je, především aby si udržely voličskou základnu, ale politická rozhodnutí jdou pak většinou ruku v ruce s EU/NATO s tím že dělají naoko zagorky, ale dobře ví že prostě nemůžou jinak. No a plebsu to pak vysvětlí, že je to vlastně pro ně obrovská výhra když si "zachovali tvář" blbejma kecama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Neřekl bych plebsu, spíš svým voličům, ale souhlasím. Jen mi přijde, že ten Orbán to dělá sofistikovaněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Proc ma kazdej vidlák s traktorem pocit, že za jeho problemy muze Praha, do ktere je proto nutné se hrkat a blokovat dopravu? Prej "zivime tuhle zemi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 2 minutami, Frantik napsal: Proc ma kazdej vidlák s traktorem pocit, že za jeho problemy muze Praha, do ktere je proto nutné se hrkat a blokovat dopravu? Prej "zivime tuhle zemi" Jako že stávkovat v nějáké vízce, aby si toho vláda ani nevšimla? Buď rád za to, že u nás se stávkovat neumí, půlka zemědělců umí mrmlat jenom v hospodě, ale to je tak nějak všechno, konec konců jako většina lidí u nás. V jiném evropském státě už by ti hořelo auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Vzdyt tady byla jiná jejich parta nedavno. Tak si toho uz asi nekdo vsimnul, ale co jako s tim. To meli kucí zemědělský resit s jejich vrchnim agrobaronem 8 let a ne ted jezdit skuhrat na green deal a drahou naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 16 hodinami, Lynx12 napsal: Ještě hůř, dával rozhovor v jeho kanceláři v prostorách slovenské Národní rady, hlavní státní TV Rossija 1... https://www.natoaktual.cz/zpravy/blaha-smer-fico-slovensko-rusko-ukrajina-valka.A240229_100128_na_zpravy_m00 Ten z tvojho odkazu je rudy bolsevicky nok Blaha, pripad sam o sebe... Minister zahranicnych veci sa vola Blanar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března @FrantikV podstatě už Ti odpověděl African: Když pod heslem "Praga mater urbium" mají všecky podstatné ouřady, ministerstva, vláda, parlament, konzultanti a lobbisté s ambicemi kecat do dalších dotací (třeba pro agrobarony-pořadatele a nebo dodavatele prémiově dotované agrotechniky, co jezdí na pančovanou naftu od agrobarona-nemajitele) potřebu sídlit v Praze, co nelogického Ti přijde na tom že i druhé jamboree loyálních fandů John Deere se pro velký úspěch nepořádá v Drnholci ale Tobě pod okny? Ber to tak že svět chce být v rovnováze - příště už třeba dostanou rozum a místo na za "zelenou naftu" do traktorů na magistrále se konečně sejdou na Pařížské, demonstrovat za dotované Rolexky pro každého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března S*r na to, Franto! Kdy pudem na pivo, uz sem te nevidel ani nepamatuju! K tomu hnoji, kdybych se tam kurna dostal s vozejkem, vzal bych si par kolecek pod rajcata, ted by se hodil, ale je to cely neprujezdny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 18 minutami, Radek124 napsal: @FrantikV podstatě už Ti odpověděl African: Když pod heslem "Praga mater urbium" mají všecky podstatné ouřady, ministerstva, vláda, parlament, konzultanti a lobbisté s ambicemi kecat do dalších dotací (třeba pro agrobarony-pořadatele a nebo dodavatele prémiově dotované agrotechniky, co jezdí na pančovanou naftu od agrobarona-nemajitele) potřebu sídlit v Praze, co nelogického Ti přijde na tom že i druhé jamboree loyálních fandů John Deere se pro velký úspěch nepořádá v Drnholci ale Tobě pod okny? Ber to tak že svět chce být v rovnováze - příště už třeba dostanou rozum a místo na za "zelenou naftu" do traktorů na magistrále se konečně sejdou na Pařížské, demonstrovat za dotované Rolexky pro každého... Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 10 minutami, Murphy97 napsal: S*r na to, Franto! Kdy pudem na pivo, uz sem te nevidel ani nepamatuju! K tomu hnoji, kdybych se tam kurna dostal s vozejkem, vzal bych si par kolecek pod rajcata, ted by se hodil, ale je to cely neprujezdny.... A dyk ja na to seru, ja jim to preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března K této věci. Mohl by mi někdo vysvětlit, co to znamená, když zaslechnu vyjádření policejní mluvky, že: Policie vyhlásila nulovou toleranci .... ???? Mám takový pocit hraničící s jistotou, že v zákoně o Policii nic takového není. Si z nás ty blbý placatý čepice fakt už dělaj prdel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Jinak ja zemedelcum fandim a snazim se je v poslednich letech podporovat zvysenou spotrebou. Zejmena ti, kteri se zameruji na produkci jecmene a chmele, jsou mi velmi sympaticti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 1 hodinou, Frantik napsal: Vzdyt tady byla jiná jejich parta nedavno. Tak si toho uz asi nekdo vsimnul, ale co jako s tim. To meli kucí zemědělský resit s jejich vrchnim agrobaronem 8 let a ne ted jezdit skuhrat na green deal a drahou naftu No ták, že nejenom zemědělci doteď drželi hubu a krok, neznamená, že to tak bude napořád. Já provolávám: do prdele s green dealem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se