Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 12 minutami, Javo napsal:

Zdravím,

máte někdo přehled, víte, zda existuje oficiální předvolební predikce volitelnosti kadidátů na presidenta UA?

Díky za info...

Tak o volbách může blekotat maximálně kripl v Moskvě, pokud bude UA ve válce žádné volby nebudou. A pokud vím, jsou zatím jen dva kteří by mohli teoreticky kandidovat, Zelenský a gen. Syrskyj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, guzmic napsal:

Tak o volbách může blekotat maximálně kripl v Moskvě, pokud bude UA ve válce žádné volby nebudou. A pokud vím, jsou zatím jen dva kteří by mohli teoreticky kandidovat, Zelenský a gen. Syrskyj

před 2 minutami, guzmic napsal:

A co Valerij Zalužnyj ?

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Gustaf napsal:

Kdyby to bylo pověšený třeba na gripenech.... Jako já jsem pro f35, ale ve stávající situaci mě to trochu sere....

:D

Hele já to nechci ani nebudu nijak komentovat. 

Všichni jsme poslední dobou nějak natlakovaní, emočně nestabilní a rozrušení.

A nerad bych těsně před důchodem skončil v uranovejch dolech.

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Conrad napsal:

A co Valerij Zalužnyj ?

Já jsem poslouchal nějaký podcast kde to řešili, v armádě bude mít vždy voják podporu, ale u lidí mimo asi tolik ne.

Já si furt myslím, že aj kdyby nějaké volby udělali, tak Zelenský mandát obhájí.

Odkaz ke komentáři

No dobre se Zelenskym vcera amíci vymetli. Tezko verit, ze se to jen jaksi vyvrbilo jako vysledek rozhovoru. Souznim s tema, co rikaj, ze tohle bylo od pocatku naplanovany. Dobre naplanovany. Zelensky je tak znamej, ze je jasne citelnej, uz treba bylo jasne, ze nebude ve obleku a uz tohodle vyuzili.

Podle me ho chce Trump bud jeste vic zdimat nebo hledat argumenty, proc s nim vubec jednat naopak nebude.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, YPO napsal:

Jasně, že tam jsou kamery s několikadenním záznamem, jak uvnitř, tak vně vozu.

Jestli narážíš na tu včera omílanou kauzu, tak byť jsem tam nebyl a nic o tom nevím, tak vím přesně co se událo a rozhodně nešlo o nějakou ušpiněnou sedačku.

Malej smrad stál na sedačce a bouchal do přepážky mezi cestujícíma a řidičem. (děti do toho běžně kopou, jezdí si po tom autíčkama, báby do přepážky klepou hůlkou a neklidní lidé cvrnkají prstem)

Tohle se dá vydržet tak dvě zastávky, protože v kabině řidiče to je jako, když sedíš v sudu a někdo do něj mlátí klackem. A v tomhle bordelu musíš řídit a dávat pozor co se děje.

Řeším to dvakrát do týdne, a pokud tam je normální rodič a né kunda, tak to pochopí.

Za mě závěr, že to přepálila autorka videa zveřejněním, přepálil to i řidič, ale mám pro to pochopení.

No a vrchnost, která o té práci ví úplný hovno, protože sedí v kanceláři se politicky zviditelnila.

Konec kauzy, zejtra po tom neštěkne ani pes, akorát jeden člověk přijde zbytečně o práci.

Jojo, narážím. A samozřejmě rozumím tomu, co píšeš. A právě mi vadí, že media zveřejnila část celé situace na nějakém videu nějaké tupě přihlížející cestující (jestli se jí to nezdálo, mohla volat policajty a ne mektat, že se bála a u toho pohotově točit). Tohle mi prostě nepřijde mediálně objektivní, ale jasně, dobře se to prodává a kliky naskakujou jedna radost. Nechci se nikoho z aktérů zastávat ani jejich chování hodnotit, ale takhle se ten řidič jeví jako jedinej naprostej vyvrhel celé scénky, ačkoliv to tak uplně bejt třeba nemusí (jasně nadával, což asi neměl, ale nervy ujedou každýmu a já když vidim, co ty řidiči MHD musej v Praze zkousnout...). Určitě na ty lidi nenaběhl jen tak z dlouhé chvíle, že jo...

Konec kauzy 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Už je to i na novinkách....

Tyjo, nemuzu najit ani na novinkach, ale hlavne nic v relevantnich mediich, ani google nenabizi nic nez nextu. Doufam, ze je to hoax, a takovy zmrdstvo zatim ve hre neni.

Prej se muze Zelenskyj vratit az bude pripraven jednat o miru. Ted je na Floride, kam Trump odfrcel, 7 hodin, uz by mel stat Zelenskyj u dveri a zvonit se slovy: Ja tut:)

Ale nexta rika, ze pristal v Londyne

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, geometr napsal:

Jojo, narážím. A samozřejmě rozumím tomu, co píšeš. A právě mi vadí, že media zveřejnila část celé situace na nějakém videu nějaké tupě přihlížející cestující (jestli se jí to nezdálo, mohla volat policajty a ne mektat, že se bála a u toho pohotově točit). Tohle mi prostě nepřijde mediálně objektivní, ale jasně, dobře se to prodává a kliky naskakujou jedna radost. Nechci se nikoho z aktérů zastávat ani jejich chování hodnotit, ale takhle se ten řidič jeví jako jedinej naprostej vyvrhel celé scénky, ačkoliv to tak uplně bejt třeba nemusí (jasně nadával, což asi neměl, ale nervy ujedou každýmu a já když vidim, co ty řidiči MHD musej v Praze zkousnout...). Určitě na ty lidi nenaběhl jen tak z dlouhé chvíle, že jo...

Konec kauzy 🙂 

Je to vyvrhel a patří na uran.

Já těm panákům příští týden natočím jak v deset dopoledne vyndávám nalitého cizího státního příslušníka s nepřítomným tupým výrazem z vozu, který ještě ve tři PM bude spát v trávě před garáží.

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Já těm panákům příští týden natočím jak v deset dopoledne vyndávám nalitého cizího státního příslušníka s nepřítomným tupým výrazem z vozu, který ještě ve tři PM bude spát v trávě před garáží.
.. a budes mu u toho rikat, ze nema narok na to byt v tomhle state?

Spravce stranek....
https://chomutovsky.denik.cz/zpravy_region/z-webu-dpchj-k-nackum-stacilo-dvakrat-kliknout.html
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, YPO napsal:

Budu citovat sám sebe. To je fakt síla :D

----------------------------------------------------------

Čtu si tu časopis, který je volně dostupný což jsem vůbec nevěděl.

ZDE

Nedávno na jarních prázdninách jsem vedl jadrnou diskuzi s jednou matkou o tom, že není bezpečné posílat samotné nedospělé dítě přes celou prahu na kroužek.

Teď si čtu, že každých dvanáct dní dojde k pracovnímu úrazu řidiče z důvodu napadení. 

To je hustý, ale statisticky je tu bezpečno :D

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, petr_cha napsal:
před 1 hodinou, YPO napsal:

. a budes mu u toho rikat, ze nema narok na to byt v tomhle state?

možná tomu nebudeš věřit ale "mrdko česká" jsem už také slyšel ... asi to mají v imigračním manuálu

a to jenom pro to, že si nechtěl otevřít dveře tlačítkem a chtěl abych mu je otevřel já

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Ypo, to ze jsi slysel vsechno mozne na tve pozici verim.. ale prece proto nebudes kazdeho 60tileteho ukrajince nyni fackovat ? Verim, ze ne.. spatna zkusenost s jednotlivcem proste nedava opravneni odsuzovat cely narod... ten 30 letej kluk to proste nezvladl a nemel by na podobnem miste fungovat... ani jako verejnej ridic, ktery veze spousty lidi, a dost mozna ze uz ani jako.. spravce stranek...

https://domaci.hn.cz/c1-67635130-bdquo-nemas-pravo-byt-v-tyhle-zemi-ldquo-ridic-tramvaje-neurvalym-zpusobem-vyhodil-ukrajinskou-rodinu-s-deckem

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, petr_cha napsal:

To ze jsi slysel vsechno mozne na tve pozici verim.. ale prece proto nebudes kazdeho 60 tileteho ukrajince nyni fackovat ? Verim, ze ne.. spatna zkusenost s jednotlivcem proste nedava opravneni odsuzovat cely narod... ten 30 letej kluk to proste nezvladl a nemel by na podobnem miste fungovat...

Souhlasím se vším co píšeš a nikoho neodsuzuju.

Pouze píšu své zkušenosti z terénu kde trávím 11 hodin denně + se dělíme o zážitky s kolegy.

Pokud do práce jezdíš MHD svých usmolených pět zastávek nebo jezdíš autem nevím, ale zkus v tom prostředku strávit víc času a dáš mi za pravdu.

Souhlasím s tím, že to tramvaják emočně nezvládnul, ale na druhou stranu se mu nedivím.

Pro zajímavost moje směny za minulý týden. Když se na to pořádně podíváš tak zjistíš že spíme 5 hodin denně a do toho ti někdo bouchá za hlavou a přijde mu to normální .... 

Tak se prosím tě vzpamatuj a nepodsouvej mi co kde, někdo na toho řidiče vyšťoural, aby se vytvořila kauza. On chtěl jenom klid na to co dělá a za co je zodpovědný.

Dík

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem YPO
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, geometr napsal:

A to si můžu kde chci, koho chci natáčet a pak to veřejně vystavovat na netu?

To je asi otázka na nějakého odborného asistenta práva. 

Osobně si myslím, že to tramvaják pokud bude investovat vyhraje. Minimálně na úrovni výpovědi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...