Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, Micey napsal:

Jo! To bude nadhera, az se ty dve reky plny sracek stecou.. a kam by to mirilo.. hm, ne, to je moc jednoduchy:)

Však  také vládní koalice i Piráti dělají co mohou, aby se to stalo.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Odpovědi 20,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 15. 8. 2025 v 12:42, Ajaj napsal:

Sorry, ale Pablo fakt nemá smůlu. Buď je naprostej debil nebo strašná svině. Po právní stránce to může být čistý jako lilie. Po politický ale 🤦🤦🤦

ten blažka odhadnul naprosto přesně

Odesláno

Vidíme to špatně, pul roku před volbami (ctěme presumpci neviny a že vše bylo dlážděno čistými úmysly) chtěl Pablo přinést do rozpočtu jednu miliardu. Profesorskej by kejhal blahem a prezentoval to jako genialni úspěch cele jeho vlády. Mítinky by byly naplněny potleskem a pochvalnými komentáři a ne parodii Na Stojáka a billbordové vyhlížení k lepším zítřkům. Na druhou stranu, Bába by z toho měl vzteky pěnu u huby, protože ministr kterej dává, to nemůže ničím přebít, …. ani dvouma Havlíčkama.

Prostě, předvolební svatej grál.

• Like 1
Odesláno

Ten Trump je vážně na pobliti, nejdřív tam toho mongoloidního ruskyho kokota vitá na červenym koberci a teď vyzývá Zelenskeho aby umožnil ukončení války.... 🤮

• Dát hlas 5
Odesláno

No jo, on už Masaryk říkal, že o hranicích se nejedná - o hranice se střílí. A pokud UA nemá, slovy potuse, v ruce karty, asi k nějakým územním ústupkům bude muset přikročit. To řešení není dobré pro nikoho, ale je to řešení. A co jsem se bavil s kolegy z UA, tak ti očekávají daleko horší konec, než je připojení východních provincií k Rusku. Upřímně, ta země je tak rozmrdaná a zamořená jedy, že by náklady na její revitalizaci - kterou bychom stejně zaplatili my ve formě nějaké extra daně (u XYZ se bojuje za Prahu, přičemž za XYZ dosaď Kábul, Bagdád, Bamako, Damašek nebo Pokrovsk) - byly naprosto neúměrné jejímu významu. Mariupol je zralý na to postavit znovu, akorát o kus vedle a původní lokalitu oplotit, jako jsou dodnes kolem Verdunu nepřístupné a oplocené některé pozemky. Pokud si to připojí Rusko, náklady půjdou za nimi, takže pro daňového poplatníka v EU cajk. 

Jo, jsem cynik a trochu realista. O iluze jsem přišel před pětačtyřiceti lety, od té doby se jen snažím přežít. Nejsem fanoušek Donalda Trumpa, Vladimíra Vladimiroviče Putina ani Volodymyra Zelenského, pouze si myslím, že zastavení zbytečného zabíjení má svůj smysl. Zastavením či ukončením války na Ukrajině dějiny nekončí, život jde dál a co my víme, co bude za pár let.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 13 hodinami, Micey napsal:

Trochu (dost) bohuzel jo. Ale furt mi to prijde o dost lepsi nez jakakoli opozocni alternativa..

Joo ? 🤣 Docela sleduji ty debaty...Baxa, Hrib, Gregorova, Farsky...to je jeden kokot vedle druheho. To snad ani neni mozny. Nedavno jsem videl nejakou debatu s Jahnem, Turkem a Vislousem. Se divim, ze ten Vislous nedostal u toho stolu do drzky 🤣

Odesláno
před 1 hodinou, ATOM napsal:

Joo ? 🤣 Docela sleduji ty debaty...Baxa, Hrib, Gregorova, Farsky...to je jeden kokot vedle druheho. To snad ani neni mozny. Nedavno jsem videl nejakou debatu s Jahnem, Turkem a Vislousem. Se divim, ze ten Vislous nedostal u toho stolu do drzky 🤣

Zdechovský je dobrý materiál. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Kdo Markétku viděl nemůže o ni ani na vteřinu zapochybovat, chemik by jistě poznal i ten vzorec.

Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Kdo Markétku viděl nemůže o ni ani na vteřinu zapochybovat, chemik by jistě poznal i ten vzorec.

kofein ( káva, čaj, kakao-čokoláda, guarana, kola ořechy- kolové limonády)

Odesláno
před 9 hodinami, petr_cha napsal:

Blazek se definitivne zblaznil...tohle jede do verejneho prostoru.... 20250818_221847.jpg

Seppuku po česku

Odesláno

Příspěvek č. 1 a 2 (bráno od shora) Blažka mám chápat, že nějak takto za jeho doby fungovala justice? Takovéto "pochvalme se před volbami, jak jsme to dělali dobře"? No nevím...

Nicméně k příspěvku č. 1 - já myslím, že "domácí pán" přece jen jednoho politika alespoň trochu zná... 🙂

Odesláno

A jak Blažek ví co policie chtěla nebo řekla Jiřikovskému. On je jeho obhájce? Nebo jak se ty informace k Blažkovi dostávají, když on s tím jako politik nemá absolutně nic společného.

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Zkusme se oprostit od banálních detailů že Jiřikovský je dacan kterému špinavé prachy nesmrdí, že čipera Don Pablo je od přírody "křivé křen", že je zdejší justice je impotentní a že se u nás všecko rozkecá. 

Svévolná akční šaškárna s rozbíjením dveří (u někoho kdo se neskrýval, byl předvolaný a obvinění/zatčení bylo možné v klidu odbavit po výslechu) kterou předvedli opicajti v černých montérkách jde IMHO jednoznačně za Pulcem, který před volbama potřebuje mediální prostor a po letech dozimetrového smrádku by se rád vytasil aspoň s nějakou "ráznou akcí", ve stylu Burešových zaklekávaček :shit:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Zkusme se oprostit od banálních detailů že Jiřikovský je dacan kterému špinavé prachy nesmrdí, že čipera Don Pablo je od přírody "křivé křen", že je zdejší justice je impotentní a že se u nás všecko rozkecá. 

Svévolná akční šaškárna s rozbíjením dveří (u někoho kdo se neskrýval, byl předvolaný a obvinění/zatčení bylo možné v klidu odbavit po výslechu) kterou předvedli opicajti v černých montérkách jde IMHO jednoznačně za Pulcem, který před volbama potřebuje mediální prostor a po letech dozimetrového smrádku by se rád vytasil aspoň s nějakou "ráznou akcí", ve stylu Burešových zaklekávaček :shit:

Jen tady ještě chybí vyhlášení Rakušana  parafrázuji

. Zásah proběhl velmi profesionálně, byly tam všechny složky, které tam měly být a pracovaly jak měly.

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...