IzTaPa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dorazily... jiny NATO s sebou bohuzel nemam, ale myslim, ze sedi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Putovni putuji Krakowem... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 S odstupem času bych ještě jednou rád poděkoval za možnost si je vyzkoušet. Nebudu psát sáhodlouhou recenzi, spíš jen subjektivně zbarvené shrnutí, jak jsem je vnímal Klady - v mém portfoliu zapadly do momentálně prázdného místa "oblekovky"- designově skvěle vyvážené- ideální velikost, skvělá nositelnost- snesou hezkou paletu řemenů- rezerva nátahu. měl jsem ji na hodinkách poprvé a zvykl bych si, zvlášť když nemám winder Zápory - světlý cifr. prostě se ho asi nenaučím nosit. černá verze se mi bude vždy líbit o něco víc- hořší čitelnost. tím jak jsou ručky tenké a je jich tam hodně, bylo v některých momentech odečítat čas docela problematické. řekl bych daň za design, ale ten by měl jít i v tomto případě čitelnosti naproti Suma sumárum, fajn hodinky do kanclu nebo na lepší večeři. S trochu nižší cenovkou a v černé variantě by si asi mé sympatie mohly dlouhodobě udržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Dotaz: maji stejne pouzdro jako Max Billy?Slo by dat pruhledove dynko na Junghansy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Dotaz: maji stejne pouzdro jako Max Billy?Slo by dat pruhledove dynko na Junghansy? Ahoj, oba modely vychází ze stejného designu, hodinky Junkers jsou oproti automatům od Junghansu citelně větší a vyšší. Průměr pouzdra u Junghansů je 38 mm (chrono verze 40 mm) vs 40 mm u Junkers, na výšku pak 10 mm u Junghansu (chrono verze 14,4 mm) vs 12 mm u Junkers. Níže ještě přikládám srovnávací fotky (omluva za kvalitu, rychlé foto mobilem).Řada Max Bill se s průhlednými dýnky nedělá, pro jistotu ještě mohu ověřit, zda se nedá dokoupit, ale předpokládám, že ne, v opačném případě už by se pravděpodobně někde objevilo. Darina z Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Su to fasacke hodinky, ktore sa dobre nosia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Vrací se hodinky ještě do Prahy? Stala se mi taková...no...nepěkný případ :-). Dnes jsem prováděl generální úklid komory a našel jsem k nim ten putovní flashdisk. Fotky jsou sice vesměs tady ve vlákně, ale i tak bych rád disk vrátil :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 14. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Vrací se hodinky ještě do Prahy? Stala se mi taková...no...nepěkný případ :-). Dnes jsem prováděl generální úklid komory a našel jsem k nim ten putovní flashdisk. Fotky jsou sice vesměs tady ve vlákně, ale i tak bych rád disk vrátil :-). Ahoj, putovní flashdisk můžeš poslat poštou. Teď budou hodinky do Opavy (Rudykopalson a další). Tak se prosím domluv s nimi.Díky moc, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Ahoj, kdyby někdo vypadl nebo by byla potřeba dalšího člověka, rád hodinky také ponosím, vyfotím a napíšu postřehy. Pravidelně se vyskytuji Praha/Písek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) Ahoj, jestli už jsem opravdu na řadě, prosím o výměnu pořadí s kupkem, příští týden jedu na dovolenou a vracím se až 2. 9. a k moři se mi je moc brát nechce, tím, že to nejsou potápky. Díky. Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Junkers automat s rezervou nátahu a 24 h ukazatelem.Byl jsem zvědavý hlavně na strojek.Je to Miyota 9132 z nové (tedy relativně) řady mechanických strojků, vybavených různýmikomplikacemi. Stroj je "vyšperkovaný" 26 kameny a tiká 8 krát ve vteřině (28800 bph - chcete-li )Automatický nátah je jednosměrný, ale je dostatečně efektivní.Zajímala mě přesnost hodinek.V amatérských podmínkách jsem pozoroval a měril ... a došel jsem k těmto údajům:Nátah naležato nastojato4/4 +4 -43/4 +4 -72/4 +3 -71/4 -4 -180/4 -47 -126 Velice pozitivně hodnotím počin Jirky z Helveti.cz, že nám půjčil hodinky na hraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 (upraveno) Hlásím přistání hodinek u mě! :-) Upraveno 24. září 2018 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Hlásím přistání hodinek u mě! :-) Nevíš, kde teď hodinky Junkers jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Hodinky jsem minulý týden předal kupkovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jste mě přeskočili, resp. Iztapa mi je chtěl v létě poslat, ale jel jsem druhej den na dovču, a měl mi je pak další v pořadí poslat, neposlal, tak mi je pak někdo pls pošlete...Díky Lovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Šli okolo, tak som ich tiež dal na ruku. Fyzicky sedia celkom dobre aj na fakt malej ruke (ak nevadí výška), od pohľadu vyzerajú o dosť väčšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Jak pise misso.. jsou trosku vyssi , rotor je teda nejhlucnejsinze vsech myiot, co jsem mel. Sklicko plastove do kulata jim dava spravny vintage nadech i vzhledem k mnozstvi vlasecnic.. no, jako bych mel na ruce zase Prim Traktor Nastavil jsem je v utery ve 12:00 a momentalne cca +10s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Zdá se, že se 9015 už trochu rozběhla. V počátku testu byla přesnost cca 5 sec do plusu / týden. Ale samozřejmě, žádné tragické hodnoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Jen upřesním, že na strojku je psáno 9132, a popravdě, skoro celou odchylku udělaly cca prvních 6 hodin po rozběhnutí - aˇž jsem měl strach, že dostaly někde ránu po cestě... od té doby šlapou jako hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Jen upřesním, že na strojku je psáno 9132, a popravdě, skoro celou odchylku udělaly cca prvních 6 hodin po rozběhnutí - aˇž jsem měl strach, že dostaly někde ránu po cestě... od té doby šlapou jako hodinky.JJ, mea culpa, 9132 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se