CsabaC Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 lebo tie nonejmmrdky splnaju to co od nich na kazdodenne nosenie potrebujem. viac uz bolo opisane vyssie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Třeba jen přes nový sklo vidíš víc detailů.Také bych to tak viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Puzdro je spat a zatial kupania obstalo.Dakujem Valjouxovi, ze sa podujal i napriek tomu, ze ide o zahadne puzdro a vyriesil mi na nich vodotesnost sklicka.Jak to máš vyřešené, to sklo je vlepené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Neviem. Valjoux to vyriesil. Mne staci, ze drzia a konecne som odlozil mosadzove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 ...a jak je to s těmi distančními kroužky? Nikomu strojek (vymezovací kroužek) v pouzdře nekloktá? Jaký máte vymezovací kroužek - originál (starý) nebo nový (a je rovnou součástí pouzdra?) ?Případně kde se dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 mam novy a neklokta. so starym tiez nekloktalo. stary bol o trocha volnejsi, ale tie vymedzovace o dynko to drzali poctivo. jemne ich nadvihni. ale pozor, lubia sa vylamovat. odporucam maly srobovak plochy a len jeho pomalym otacanim v tej skare nadvhinut tie pliesky. zaroven prstom vytvaram jemny tlak zhora, aby to nahodou neposkocilo naraz a neodtrhol som.Za dalsie, ak by si envedl zohnat spravny kruzok, treba si pozriet konstrukciu vlozky. z jednej strany sa opiera o puzdro a z druhej na nu tlaci dynko.jednak ta cast dynka co vytrca po obvode vnutri, jednak samotne dynko na tie vymedzovaky. Preto cisto strojárskeho hladiska nehladiac na estetiku, len funkcnost. ak dokazes niecim, moze byt vyrez podla mna z jemného materialu urobit taky kruh, co ti sadne na vymedzovak. Tak ta pritlacajuca cast vytrcajuca z dynka ti bude na vymedzovak vyvijat vacsiu silu a vymedzi ti volu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Ty moje vymezovací kroužky jsou "v celku" - tím myslím bez žádných prořezů na vychýlení, nic takového. prostě jeden kompaktní kus. I osazení na přitažení strojku do pouzdra těmi dvěma šroubky je takové nijaké, šroubky se moc nemají o co opřít. Kalibr je tam normální 68. Soustruh mám jen na dřevo, bohužel ne na kov. To by se pak dala vytočit nová vložka... Myslel jsem, že tohle pouzdro tu má víc lidí a že mají stejné problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 tak tam máš vymedzovák z elegantov asi... keby si poslal foto, hneď by sme videli o čo ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 to je nápad ! poslat fotku ! ok, tady je fotečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Kroužek si někdo vyrobil, aby mohl poskládat hodinky. Jestli strojek kloktá, tak na to jdi obráceně - nalep něco na vnitřní stranu víčka, aby se vůle vymezila a vložka byla tak akorát přitlačená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 kroužek vyrobil a ešte ti tam hodil aj strojček 68.4, ten by som tiež menil zarovno s vložkou za 68.3... každopádne vložku doma niekde nájdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 No, jak ten kroužek zdeformovat, aby udržel strojek na místě je asi spousta možností. Ale přece jen bych radši nějaký originál... třeba časem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Taky přidám jedno záhadné pouzdro.Není to sice na ps1 ale na ps2 ale myslim si že se to do tohohle vlákna hodí.Koupil jsem ho před 12 lety na blešáku kvuli ciferníku a náhradním dílům byl v tom ciferník zelené indexy ps2 a všechno sedělo jak má armovací sklo korunka i dýnko.By mě zajímalo z jakejch hodinek vypiloval dotyčnej pouzdro na ps2 ? Tak třeba někdo budete vědět pro tu srandu.Z čeho že to na koleně udělal ocelové pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 (upraveno) To není ocelové poudro, to je jen mizerně přeniklované originální mosazné. Takových prasečin už jsem viděl několik. A největší "borci" podobným způsobem vyrábějí zlacené PS2. Ty se dělají tak, že stáhnete originální povrchovku až na mosaz, tu na hardáku přeleštíte a máte echt raritet. Pozor na to. Upraveno 28. září 2018 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Děkuju za odpověď Accutrone.Ale jak jsem psal,věděl jsem když jsem to kupoval že je pouzdro prasečina ale vnitřek byl v bezvadném stavu a taky to bylo jenom asi za 150k.Myslel jse že je to ocel když jsem viděl to broušení.:-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 150k = 150000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Jakože 150 korun Českých. A vznikli z toho vnitřku ty sporty vpravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Kluci pozor! V obehu su nove cifre s dotiahnutym M. Vyrabaju sa uz aj myslivecke a v plane su tiez Orliky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Ufffff! Aspoň že nanesení lumi na indexech vypadá jinak, tak nějak příliš sofistikovaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se