Joskas Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 To je pořád to samé ocumlané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Pouzdro za 3550kč a nikdo to nechce. Podle mě je to jasná Čína. Vše tomu nasvědčuje, hlavně technologie výroby(tváření na dynku), folie na dynku, příšerný finiš atd. Já se o tom bavil s Ing. Hněvsou a říkal, že po zkušenosti kterou s tím má, by do Igenů nikdy nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Taky mně to začíná připadat čím dál víc jako Čína. Hlavně podle ceny a vzhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 no takze asi ako som pisal... nakreslis v CADe, zadas sudruhom vyrobu a v CR so slusnym vyvarom predavas.... pokial na cifer nenapises PRIM tak to bude podla mna uplne koser aj pravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 V ČR.. konkretne miesto nepoznamNa první straně tohoto vlákna popisuje Accutron krásně své postřehy. To, že je to vyrobené v ČR je dle mého názoru pěkná kachna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Už jenom to ZKOUŚENO vypovídá docela dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Z fotiek bohuzial neide poznat, ci to v reale aspon trochu za nieco stoji, napr ako moc licuju zavity, drzi sklo a tesnia tesnenia. Pokial to nie je uplny kram, tak pre niekoho to moze byt cesta ako priviest stare olezle Igeny zas k zivotu. Ja by som popravde take prznenie dedicstva dotycnemu asi ani nemal za zle vzhladom k tomu co s tym "dedicstvom" momentalne (a vlastne cely cas) predvadzaju v Eltone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Pouzdro za 3550kč a nikdo to nechce.Cena je v tom inzerátu 3.950 + 70 pošta.Ale kdo by to počítal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Z prstu jsem si to nevycucal https://aukro.cz/ocelove-pouzdro-na-prim-sport-igen-6940062940 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Aha...Tak tady máme dalšího prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nevidím tam korunku,proto je možná cena menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 123hodinky je setrvačka z antiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) Hodinky v záhadném pozdru tam ještě prodává eiffell75.Číselníky ještě nemají dotažené M ve slově Prim. Místo prodeje - Olomouc. Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Nevidím tam korunku,proto je možná cena menší.Ani ručky tam nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Toho jsem si všimnul až pak ((( . Máš lepší postřeh nebo oči než já.Už někdo prásknul svého kolego který to pouzdro vyrábí? Prodávající jsou od Aše po Košice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 ja jedno koupil, za 3500, od nejakeho pana z Moravy pres bazos, ma toho nejspis vic a tvrdil, ze to ma z Polska, privezl mi to az pod nosdal jsem do nej origo cifr i rucky i strojek a zapadlo to do pouzdra bez nejmensich problemu, zpracovani neni perfektni, ale neni to zase takova hruza tim jsem s Igenama skoncil, za chvilku, jak koukam, tady toho bude mraky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 https://aukro.cz/cifernik-prim-sport-1-reminek-6940154703A teď čert se v tom vyznej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Tento je celkovo hnusny, este k tomu aj nedotiahnute M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Tak k tomuhle se zde též může vyjádřit prodávající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 24. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2018 Naštěstí ta lumí je nanesena u toho noveho cifru z aukra krásně strojem.Za 40 let až ta nová lumí zestarne tak to asi bude problém rozlišit.Kdyby ty nový cifry dělali "pachatelé" ručně,tak by byly o hodně dražší.Po těch desetiletích je každý cifernik na puvodnichIgenech vlastně original díky nanášení a nestejnomernemu sesychani lumí.Chce to mít lupu a hned se to pozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se