Jenkiz Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Me se na nich (krome tahu) libi i vintage kuze a i ten rubber b vypada supr
AndyAaron Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Tak jsem si je byl dnes taky vyzkouset a vazne je to parada. Jen me trosku dostala ta cena. Jako ja chapu, ze to je ted populrni model, ale co je moc, to je moc, ne? Kdyz uz jsem tam byl, tak jsem nahodil i gmt. A dobry! Tak mam o cem zase premyslet, asi jako vetsina tady...
v79 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Huhu4d: rád bych se zeptal, jak moc je hlučný ten strojek u BB58, v porovnání s Rolex. Také tak rachotí při nošení ( při pohybu zápěstí ) jako klasická Eta? U Rolexek při pohybu zápěstí prakticky necítíte pohyb rotoru, u Ety je to hodně citelný. Mohl byste někdo detailně porovnat ten nový kalibr BB58 s kalibrem u Subů. Všiml jsem si, že mají stejné dvoubodové uchycení můstku u setrvačky, ale chtělo by to vyjádření nějakého profíka.
huhu4d Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Ako laik sa k tomu viem vyjadrit 1. rolex subc - rotor necitit vobec , ci pri noseni alebo zatraseni hodinkami. tikanie velmi slabo pocut tak 5-10cm od ucha 2. bb58 - pri noseni necitit, tikanie hodiniek hlasnejsie ako rolex, pocut tak z cca 10-15cm od ucha. pri zatraseni citit a pocut rotor podobne ako eta 3. seiko turtle - rotor pocut trochu aj pri pohybe ruky, tikanie uroven bb58, pri zatraseni hodinkami rotor poriadne hlucny. tikanie podobne ako bb58 4. doxa 300t s etou - podobne ako bb58. pri noseni ziadne zvuky, pri traseni rotor hlucnejsi. tikanie pocut tak 10cm od ucha. najlasnejsie su turtle, potom.podobne bb58 a eta, a najtichsie su suby
ATOM Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Rolex - kluzne lozisko - ticheTudor - kulickove lozisko, navic myslim ze keramicke - hlucne, bezudrzbove
Jenkiz Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 V 6. 8. 2018 v 8:51, AndyAaron napsal: Tak jsem si je byl dnes taky vyzkouset a vazne je to parada. Jen me trosku dostala ta cena. Jako ja chapu, ze to je ted populrni model, ale co je moc, to je moc, ne? Kdyz uz jsem tam byl, tak jsem nahodil i gmt. A dobry! Tak mam o cem zase premyslet, asi jako vetsina tady...To bylo u Bechyneho? A maji tam krome 58 a GMTcek i klasicke cerne BB na tahu v prumeru 41? Rad bych si to porovnal tak nejak globalne, at mam zas po vecerech nad cim dumat a presvedcovat se, ze mi ty penize prece chybet nebudou
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Byl jsem v Koscomu. Pokud si dobre pamatuju, tak cerne BB na tahu tam meli. A meli tam i bucolory s inhousem a datem. Na ty jsem hledel nekolikrat
hodnypan Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Zkušenosti majtele 58 po měsíci užívání: https://sweepinghand.home.blog/2018/08/07/tudor-black-bay-fifty-eight/
Povidláček Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 A tady ani ne hodinu staré video srovnávající 58 vs. Suby https://www.youtube.com/watch?v=WJbamKoFJGc
Jarett Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Díky pouzdru vypadají 58 na ruce menší než Suby
huhu4d Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 ide mi strap od erica's originals, zatial jedine nato co mam doma. Zatial najpohodlnejsie nosenie.
patprom Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2018 V 13. 8. 2018 v 16:35, huhu4d napsal: ide mi strap od erica's originals, zatial jedine nato co mam doma. Zatial najpohodlnejsie nosenie.Mas to velice pekne, kamarade :-)
Jenkiz Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2018 Pěkné srovnání BB GMT a R GMT, včetně rozměrů, váhy atd.
ensi Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2018 (upraveno) Aby ti, kterym Rolex nechce prodat GMT nebyli smutni a koupili si Tudor. Upraveno 21. srpna 2018 uživatelem ensi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se