Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 470
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace!!!! jsou fakt super a od tý doby co jsem je u Bechyněho viděl a vyzkoušel, mi tak nějak furt leží v hlavě... fakt doufám, že udělají další barevné varianty (já osobně bych uvítal jen prachobyčejnou černou bez té zlaté no, prostě jako Suby).... jinak týpek v obchodě říkal, že zatím nemají zprávu, že by se mělo něco chystat a o ničem neví (ale tak to v tuhle chvíli neví asi nikdo, jen v Tudoru) :) jinak také nezapomněl dodat, že vzhledem k tomu, že se jedná o novinku, tak slevy zatím nepřipadají v úvahu (ale kdoví, někdo kdo u nich utratil miliony by asi lepší cenu rovnou dostal).. každopádně ty hodinky jsou fakt povedený moc! 

Odesláno

Tak jsem si je vyzkousel u AD a prvotni nadseni vyprchalo...zblizka uz mi prijdou moc retro - myslim nanos barvy, zrnitost...ale pocit na ruce paradni, bych rekl bez vahani jako plechovy Erka ND...

90759c48b3b03a2b4069a781774ea00d.jpg

b5a1a3496cf118432943e18f3b8b2b96.jpgfb008ed8d4cfbfb34a69b824580a379e.jpg

0772f11097cf9f8603a7a79a4d660134.jpg

a75cb88f7125010a870b2066fbcd4b16.jpg

c81319da7f48a5aa698e45fdac314894.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tady to žije. Super.

Všem díky za fotky.

huhu4d, gratulace.

Musím je co nejdřív taky zkusit.

Jiný barvy, bych čekal spíš až na Baselu 2019, ale už teď se na to těším.

Odesláno (upraveno)

Pánové, nešla kolem vás někde informace, jestli bude Tudor dávat nový 70h inhouse i do BB36? Nebo naopak, že to není ani možné a určitě to dělat nebudou? Děkuju :)

Co jsem četl, tak ten nový inhouse má 32mm průměr, takže to asi nebude možné, ale.. :)

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno

Huhu4d: Gratulace. Vypadaj fakt vyborne , zkousel jsem si klasickou velikost Black bay v modry barve - tam se mi libilo provedeni , barva ale ne velikost. Tyhle by v te modre byly idelani !

Odesláno (upraveno)

Vypadají super, mám zas po delší době brouka v hlavě.

Tah je 20-16 nebo 20-18? A jde už tah normálně přehazovat nebo furt potřebuješ ten 1mm vystěžejkovač jako na starší BB?

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno
  V 30. 7. 2018 v 13:28, Dantechno napsal:

Myslis , ze tam nechali rucky z většího modelu?

Neviem to porovnat, zda sa mi, ze jodinovka bola na starsom modele tucnejsia, ale kym to nieje side by side so starym modelom tak tazko povedat...
Odesláno

Je to hnus, tyhle jedině na tahu nebo natu. Musím je někdy zkusit, klasický BB se mi líbily ale na ruce působily divně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...