huhu4d Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 aj na rubberb alebo podobnej gume to bude prudko nositelne. zatial len odskusany rubberb, nesedi samozrejme. na puzdro sedu, ale poloha dierok na pripojenie nesedi
Povidláček Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Gratulace!!!! jsou fakt super a od tý doby co jsem je u Bechyněho viděl a vyzkoušel, mi tak nějak furt leží v hlavě... fakt doufám, že udělají další barevné varianty (já osobně bych uvítal jen prachobyčejnou černou bez té zlaté no, prostě jako Suby).... jinak týpek v obchodě říkal, že zatím nemají zprávu, že by se mělo něco chystat a o ničem neví (ale tak to v tuhle chvíli neví asi nikdo, jen v Tudoru) jinak také nezapomněl dodat, že vzhledem k tomu, že se jedná o novinku, tak slevy zatím nepřipadají v úvahu (ale kdoví, někdo kdo u nich utratil miliony by asi lepší cenu rovnou dostal).. každopádně ty hodinky jsou fakt povedený moc!
pebe Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 pokud budou pokračovat jako v klasických BB, tak modrá se štříbrnou bude nádherajsou fakt moc pěkné
Rybiz Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Tak jsem si je vyzkousel u AD a prvotni nadseni vyprchalo...zblizka uz mi prijdou moc retro - myslim nanos barvy, zrnitost...ale pocit na ruce paradni, bych rekl bez vahani jako plechovy Erka ND... Sent from my iPhone using Tapatalk
Micey Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 To pouzdro a velikost je skvělá, seděj, aspoň dle fotek, úžasně. Jinak na mě též moc retro, kapku bez nápadu.
AndyAaron Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Mi staci, ze je napadlo zmensit pouzdro Diky za fotky a postrehy, kluci.
MíraMíra Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Tady to žije. Super.Všem díky za fotky.huhu4d, gratulace.Musím je co nejdřív taky zkusit.Jiný barvy, bych čekal spíš až na Baselu 2019, ale už teď se na to těším.
vikinho Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 (upraveno) Pánové, nešla kolem vás někde informace, jestli bude Tudor dávat nový 70h inhouse i do BB36? Nebo naopak, že to není ani možné a určitě to dělat nebudou? Děkuju Co jsem četl, tak ten nový inhouse má 32mm průměr, takže to asi nebude možné, ale.. Upraveno 27. července 2018 uživatelem vikinho
Dantechno Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Huhu4d: Gratulace. Vypadaj fakt vyborne , zkousel jsem si klasickou velikost Black bay v modry barve - tam se mi libilo provedeni , barva ale ne velikost. Tyhle by v te modre byly idelani !
huhu4d Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 janko toto by ti ku moonom bol pekny dodatok. sedia na ruke krasne a 39mm ideal pre nas s paratkami. ja mam nejakych 16.5 az 17cm obvod zapastia a tazka pohoda
jankoxxx Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 ak by si mal niekedy cestu do BA a siel cez Ziar nad Hronom tak sa ozvi. Rad by som ich videl nazivo.. Nakup planujem tak ku koncu roka. Dovtedy ich snad niekde uvidim
jankoxxx Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 dovtedy ocakavam aspon zaplavu wristshotov!
Ondrej71 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 (upraveno) Vypadají super, mám zas po delší době brouka v hlavě. Tah je 20-16 nebo 20-18? A jde už tah normálně přehazovat nebo furt potřebuješ ten 1mm vystěžejkovač jako na starší BB? Upraveno 30. července 2018 uživatelem Ondrej71
huhu4d Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Je to 20/16mm co je ideal. Jediny detail co by som vylepsil je, ze by mohla byt minutovka o 1mm kratsia Inak im nemam co vytknut.
Dantechno Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Odesláno 30. července 2018 Myslis , ze tam nechali rucky z většího modelu?
huhu4d Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 V 30. 7. 2018 v 13:28, Dantechno napsal: Myslis , ze tam nechali rucky z většího modelu?Neviem to porovnat, zda sa mi, ze jodinovka bola na starsom modele tucnejsia, ale kym to nieje side by side so starym modelom tak tazko povedat...
huhu4d Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Hodil som ich na citizens gumu, je to strasne pohodlne, ale nejako sa neviem rozhodnut...
MíraMíra Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Možná jsem zaujatej, protože tahle guma se mi nikdy nelíbila, ale za mě ne.
ragu Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Je to hnus, tyhle jedině na tahu nebo natu. Musím je někdy zkusit, klasický BB se mi líbily ale na ruce působily divně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se