didi986 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 zdravím, čo hovoríte na nové Zenith Defy? podľa mňa bomby oceľ a skeleton https://www.hodinkee.com/articles/zenith-defy-classic-introducing som zvedavý, čo ešte predstavia Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Zajimavy, nebyt tam logo tak bych asi hadal dlouho co te je za brand, ale vlastne asi dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ty neskeletonový na tahu mi přijdou fajn, materiál taky chvílim (akorát nevim co titan u zenithu vydrží) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Skeleton se každému nelíbí, za mě osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 22. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Skeleton se každému nelíbí, za mě osobně je tam aj verzia s klasickým dizajnom ciferníka Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 (upraveno) Skeletony zpravidla nemusím kvůli mizerné čitelnosti a asymetrii. V tomhle případě se mi ale líbí všechny verze, hodně modrý cifr na modré kůži, ale nejvíc je pro mne skeleton na tahu. Čitelnost solidní, symetrické zpracování "pseudomústků" a střízlivý techno design z nich dělá docela nositelné hodinky. A ve spojení s perfektně zpracovaným tahem i pouzdrem fakt nemají chybu. Upraveno 22. března 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 23. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Skeletony zpravidla nemusím kvůli mizerné čitelnosti a asymetrii. V tomhle případě se mi ale líbí všechny verze, hodně modrý cifr na modré kůži, ale nejvíc je pro mne skeleton na tahu. Čitelnost solidní, symetrické zpracování "pseudomústků" a střízlivý techno design z nich dělá docela nositelné hodinky. A ve spojení s perfektně zpracovaným tahem i pouzdrem fakt nemají chybu.presne tie mostíky sa aj mne veľmi páčia a že aj napriek tomu, že sa jedná o skelenton, vyzerá to byť dostatočne čitateľné. počkáme si na videá, ale silno nad nimi momentálne premýšľam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Mě se tedy líbí, víc asi verze bez skeletonu, ale jsem tu jediný komu to připadá jako kombinace AP (pouzdro a napojení tahu) s PP (tah)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Mě se tedy líbí, víc asi verze bez skeletonu, ale jsem tu jediný komu to připadá jako kombinace AP (pouzdro a napojení tahu) s PP (tah)?no dizajn je možno podobný, ale Defy vyzerali vždycky takto ( minimálne púzdro ) Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jsem si hrál deset minut s tímto Defy modelem a úplně mě uhranul :-) Wow, dokázal bych si je představit jako definitivní a možná že začnu i trochu šetřit....upřímně jsme se zamiloval na první pohled, což se mi často nestává. https://monochrome-watches.com/zenith-defy-el-primero-21-video-review-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jsem si hrál deset minut s tímto Defy modelem a úplně mě uhranul :-) Wow, dokázal bych si je představit jako definitivní a možná že začnu i trochu šetřit....upřímně jsme se zamiloval na první pohled, což se mi často nestává.https://monochrome-watches.com/zenith-defy-el-primero-21-video-review-price/Jako jsou pěkný, ale s čím sis hrál 10min? Ty se nám ale zamilováváš do každých ... ;-) Ale jinak jsou tam hezčí kusy pro mě .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Jako jsou pěkný, ale s čím sis hrál 10min? Ty se nám ale zamilováváš do každých ... ;-)Ale jinak jsou tam hezčí kusy pro mě ..No hrál, mazlil, mačkal, prostě jsem je u AD vyzkoušel :-) Teď ale si uvědomují, že to už je asi rok 2017, takže trocho offtopic v tomto vlákně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Ten jakože integrovanej tah je boží řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Na obrázkoch krásne, naživo ešte krajšie, na ruke čistý orgazmus. Skúšané a fotené v Eurovei v Bratislave. Za mňa jednoznačne áno a čo sa Defy kolekcie týka, tak pomerne cenovo prijateľný model. Preferujem trojručičkové modely, veľkosť 41mm je úplne akurát - nepôsobia malé (s uzavretým ciferníkom pôsobia menšie), ľahký titán v spojitosti s tenkým kaučukom, ani neviete že ich máte. Proste super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Jsou parádní....asi pustím Expy I 39 mm a půjdu do nich...jen nevím, kolik musím došetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Teď jsem teprve zaregistroval butikové Defy Night Surfer....wow, tak za mě asi nejpovedenější Defy z celé kolekce Ta modrá v kombinaci matného titanu je úplně elektrizující. Ještě že jich bylo tak málo, a jsou doufám že nesehnatelné https://www.zenith-watches.com/int/news/defy-classic-night-surfer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se