shewcza Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Harwey: díky. Zatím si nedokážu představit, že bych dal za hodinky víc než jsem teď vysolil za ty Omegy. Navíc mě zatím plně naplňují a líbí se mi víc než suby. Černá datumovka, antireflex, keramika, plastické logo, aplikované indexy - ty hodinky mají všechno co požaduji od svých vytoužených hodinek. Michal93: díky Míšo, pokud se neodhlásíš z chronomagu, tak to bude celkem podobný průběh jako u všech pacientů. leebauer a pciza: díky moc pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Bondovky se fotí krásně - gratulace k oběma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Bohužel momentálně není čas a když je, tak není chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Paradni. Taky mne ted v hlave jedny omegy strasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Paráda! S tou chuttí ti naprosto rozumím. V tom horku to mám stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) Spokojenej parchant jedna mobilovka Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Měl jsem si je koupit rovnou, jak jste mi všichni správně radili při mém prvním hloupém dotazu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Krasne fotecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Krásných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Jj, super to ma ten kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 Parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 SMP ve svém živlu.Bombice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Bohužel momentálně není čas a když je, tak není chuť.Krásný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Čistě z dokumentačního hlediska si ty mobilovky naházím i sem, abych nezapomněl co jsem měl, už se mi to nějak motá. Měl jsem to vlákno založit dřív =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Fota parádní... Jak si vedou ve srovnání s SMPC? Ty už jsi pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 No? Už teď jsou to pěkné fotky krásných hodinek. Gratuluju a syp to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Dokusan: Díky. Nepustil, ani tak neplánuji učinit. Tyhle mám sotva jeden den, takže na nějaké srovnání je příliš brzy, ale okouzlily mě. Sám sem zvědavý, jak dlouho mi vydrží nekoukat do místní inzerce =D Možná časem zkusím vypotit nějaké srovnání, ikdyž na sloh jsem nebyl nikdy příliš zdatný, tak třeba se pokusím aspoň o foto srovnávačku. Edit: siwi: díky moc. Upraveno 9. října 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se