shewcza Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Harwey: díky. Zatím si nedokážu představit, že bych dal za hodinky víc než jsem teď vysolil za ty Omegy. Navíc mě zatím plně naplňují a líbí se mi víc než suby. Černá datumovka, antireflex, keramika, plastické logo, aplikované indexy - ty hodinky mají všechno co požaduji od svých vytoužených hodinek. Michal93: díky Míšo, pokud se neodhlásíš z chronomagu, tak to bude celkem podobný průběh jako u všech pacientů. leebauer a pciza: díky moc pánové.
nooski Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Bondovky se fotí krásně - gratulace k oběma.
shewcza Odesláno 28. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Bohužel momentálně není čas a když je, tak není chuť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Paradni. Taky mne ted v hlave jedny omegy strasi...
siwi Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Odesláno 28. července 2018 Paráda! S tou chuttí ti naprosto rozumím. V tom horku to mám stejně.
shewcza Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 (upraveno) Spokojenej parchant jedna mobilovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2018 uživatelem shewcza
shewcza Odesláno 5. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Měl jsem si je koupit rovnou, jak jste mi všichni správně radili při mém prvním hloupém dotazu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Patrik Trinh Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Bohužel momentálně není čas a když je, tak není chuť.Krásný fotky
shewcza Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Čistě z dokumentačního hlediska si ty mobilovky naházím i sem, abych nezapomněl co jsem měl, už se mi to nějak motá. Měl jsem to vlákno založit dřív =D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2018 J Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Fota parádní... Jak si vedou ve srovnání s SMPC? Ty už jsi pustil?
siwi Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 No? Už teď jsou to pěkné fotky krásných hodinek. Gratuluju a syp to sem
shewcza Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Dokusan: Díky. Nepustil, ani tak neplánuji učinit. Tyhle mám sotva jeden den, takže na nějaké srovnání je příliš brzy, ale okouzlily mě. Sám sem zvědavý, jak dlouho mi vydrží nekoukat do místní inzerce =D Možná časem zkusím vypotit nějaké srovnání, ikdyž na sloh jsem nebyl nikdy příliš zdatný, tak třeba se pokusím aspoň o foto srovnávačku. Edit: siwi: díky moc. Upraveno 9. října 2018 uživatelem shewcza
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se