shewcza Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Díky, mám to dost podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Ta první fotka je boží. Naprosto přesně vím, že by mě bavily a bavit nepřestaly vyzkoušel jsem si to na svých SARXech, které nepřestávám zbožňovat. Tohle ke však jiná třída resp. jiný kosmír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Tento druh hodiniek Seiko (či už Sarx035 alebo GS) má len jednu nevýhodu a tou je spona na ťahu. Inak sú parádne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 před 58 minutami, Diablo1st napsal: Tento druh hodiniek Seiko (či už Sarx035 alebo GS) má len jednu nevýhodu a tou je spona na ťahu. Inak sú parádne. No, u GS je to ještě cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 @Diablo1st GS divery na Tebe, aby jsi zjistil co znamená špatná spona (čti extra hnusná). @Irwinek cena se ještě pořád docela dá pochopit za to co dostaneš. Kluci ze Švajcu jsou dál, zejména tedy s cenovkama - jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Ja hlavne narážam na absenciu akejkoľvek mikroregulácie. Aj keď musím priznať, že toto je problém všetkých motýlkových spon nie len u Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Já vím na co narážíš a proto jsem Ti doporučil vyzkoušet GS divery. Potom zjistíš, že existují případy, kdy jakákoliv absence mikroregulace je spíš výhoda, než strašně škaredá mikroregulace na relativně drahých hodinkách. To je potom fakt ostuda k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Pozerám že GS stále vyťažia u teba. Takze stále cakame ďalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 @Vladino125 Vlado, nejsi sám kdo čeká, ale obávám se, že čekáte zbytečně. Já jsem na konci své cesty, teď si budu hrát spíš s levnějšími kusy. Tohle je v rámci mých možností a mého chrono postižení maximum, kam jsem to mohl dotáhnout. Pro někoho možná smutné, ale já nic lepšího neměl a už ani nikdy mít nebudu. Jsem totálně vyklidněn a mírný neklid si budu kompenzovat právě levnějšími kousky. Žádné větší ambice už nemám, to nechám jiným vlčákům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Jardo chápem. Avšak tu pokial človek chodí pokoj bude len dočasný. Ja to mám obdobne, manželke auto, výmena celého kúrenia, zabezpečenie domu... vždy sa niečo nájde. Ale spravil som si konečne aj radosť a už len cakam na postu kedy prídu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 S tím souhlasím, mám to teď hodně podobné, ale ještě k tomu doma dvojčata a na koníčky už nezbývá mnoho času. Souhlasím i s tím, že tyto stránky jsou spouštěčem, tak se tohle riziko snažím eliminovat. Aktivně navštěvuji stránky, ale už neotvírám vše a velmi si uvědomuji, kde mi hrozí riziko nějakého zahoření Mám taky objednané hodinky, sice pro tuhle komunitu asi nezajímavé (možná až pobuřující), ale hodinky si kupuji pro sebe a měl jsem možnost je vyzkoušet a díky tomu vím, že je chci a další výhodu spatřuji v tom, že investice není likvidační. Jen musím počkat až přijdou ze Švýcarska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Hlavně dej pak fotku, abych věděl, jak končí chronobundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ten nikdy nekončí a jestli ano, bude to pravděpodobně ten den, kdy prodáš všechno a koupíš smart watche. Já se dostal na svůj pomyslný vrchol vlastnictvím GS snowflake a ten zbytek bude jen na takové to zahnání nudy, však to všichni znáte a to co přijde opravdu není vrchol, ale pěkné hodinky na které se už fakt těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Víš, že se dá žít i bez hodinek? Táta je nenosil snad 30 let, a je zajímavé, že věděl, kolik je +-15 minut. Naučil se podle těla . Po GS pokukuju, ale zatím mám furt ten pocit, že když mechanické hodinky - švýcary, když baterkáče - japonsko, když auto - rwd, když boty - tenisky jen na sport,atd Pokud se Tobě líbí, je vše v pořádku, Ty je budeš nosit a dívat se na ně, na názor ostatních se můžeš vy...... ale tu fotku sem dej, jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 No a tohle je právě v mých očích takový plugin hybrid, není to ani čistá mechanika, ale ani quartz Z obou technologií to nejlepší v jednom. To víš že se pochlubím až přijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Tak těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 3 hodinami, shewcza napsal: S tím souhlasím, mám to teď hodně podobné, ale ještě k tomu doma dvojčata a na koníčky už nezbývá mnoho času. Souhlasím i s tím, že tyto stránky jsou spouštěčem, tak se tohle riziko snažím eliminovat. Aktivně navštěvuji stránky, ale už neotvírám vše a velmi si uvědomuji, kde mi hrozí riziko nějakého zahoření Mám taky objednané hodinky, sice pro tuhle komunitu asi nezajímavé (možná až pobuřující), ale hodinky si kupuji pro sebe a měl jsem možnost je vyzkoušet a díky tomu vím, že je chci a další výhodu spatřuji v tom, že investice není likvidační. Jen musím počkat až přijdou ze Švýcarska. Člověče, tohle zní, jako kdybys chtěl skončit někde na mimibizáru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 49 minutami, sodekcz napsal: Člověče, tohle zní, jako kdybys chtěl skončit někde na mimibizáru To nehrozí, spíš už není tolik času vymýšlet cypoviny. Hodinky budou furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 500m do deště by mohlo stačit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Z odpolední procházky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se