MíraMíra Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Ty jo.. taky koukám kolik toho máš. Myslel jsem, že míň. To člověk už moc neunosí, ale máš tam pár fajn kousků, co jsem měl a nebyly vůbec špatný. Dvoje z nich jsou vlastně konkrétně moje bývalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Je sranda jak je to tady na chronomagu provázaný :-D Z nedostatku času přihazuji alespoň nějaké mobilovky. Včera jsem zapíjel svobodu a dnes celý den bliju jak šakal :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Moc pěkný mobilovky, šakale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Hmmm,fotky pekne a hlavne aquace...ty su bozi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Díky kluci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Zase něco přihodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Vypada to jako rozhodovani,ktore zostanu doma.....ci sa mylim?No a fotky zase uzasne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Rusty: tyhle dva kousky vlastním sotva týden i s cestou a dost jsme si sedli. Neplánuji prodávat zatím ani jedny, spíš jsou nový, tak mám zase nějaký impulz vytáhnout sklo ;-) a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Ze nesmele fotopokusy... :-) nechces si zmenit nazov vlakna?Perfektne fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Fakt moc pěkný. Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 EpsteinBarr: díky šéfe, ale po boku zdejších mistrů, jsem nenašel vhodnější název pro vlastní vlákno. Tady něco z dneška, omlouvám se za špínu kolem kyklopa, vylezlo to až u PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 PARÁDA! Tvoje fotky sleduju už dlouho a teď jsem objevil i celé tohle tvoje vlákno, kde je to všechno pěkně pohromadě a ještě mnohem víc. Rád se sem budu vracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 siwi: díky Vojto, k Tobě do vlákna chodím pro inspiraci Vyškemral jsem od tchána Sony alpha a77, takže teď už mi říká pane. Ještě seženu objektiv Tamron 90 macro 1:1 a budu to mít komplet. Nebo máte někdo nějaký jiný tip na kvalitní makro objektiv, který by byl za mrzký peníz? Potom bych potřeboval už jen trochu více času, abych se dokázal efektivně zlepšovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Pozor na levné objektivy. Sleva nebývá zadarmo a u makroobjektivů to platí dvojnásob. Při focení detailů snadno vyniknou jejich chyby. Zejměna pak chromatická vada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Nám chudým s příbuznými nepolíbenými focením musí stačit základní zrcadlovka stará 5 let a levné makrokroužky. Je s tím roboty jak na kostele a výsledky velice různé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 siwi: můj limit je 10tis za to se snad něco dá sehnat. Nepotřebuji novotu. Nooski: ono to není až tak moc o technice jak jistě můsíš vědět. Samozřejmě Ti to dokáže ulehčit, ale když seš jelito jako já nepomůže ani svěcená voda. Ale já to nevzdám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Seiko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Teda Ty jedeš Jakou máš frekvenci novejch kousků? Já jsem na tom byl vloni podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Sakra, ty nové pětky mají šmrnc! Modrá s oranžovou jim velice sluší. Krásné fotečky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 siwi: můj limit je 10tis za to se snad něco dá sehnat. Nepotřebuji novotu. Za to už seženeš slušnej objektiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se