Radik Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Z těch příspěvků úplně čiší ten pocit, jak si je od samýho začátku užíváš Tak to má bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Jo je to tak, rychle mi přirostly, ale je potřeba to i střídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Kua Jardo, nebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Původně mělo být všechno jinak. Domlouval jsem se s Micey na výměně jeho Aquisek s cal.400 což by byla jiná pecka, uznávám, ale nakonec jsem vyměkl. Jenže oheň již byl zažehnut a já nutně potřeboval hasit. Takže hlásím, že uhašeno, tedy prozatím PS:jsou modrý, ale musí být světlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 A hele ho! Dobrá práce. Kdybys chtěl dvoje a nebavily tě ty předražený Seika, víš, kam se obrátit..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Pekne hodinky to jsou, vidim ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Micey: ok a díky. Aetas: jsou Tondo! Pokaždé jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Jsou krásné. Nějak ti ta sbírka automatů ale zase roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Je to jako na houpačce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Tak až se vyhoupají ty kompresory, tak dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Koukám Jardo, že máš zájemce na celou sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Správně, chronodepka je pryč, tak je potřeba opět vybudovat důstojnou sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Dobře si vybral! Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Hele GS chci já!! Jardo, super!! Ten život je plný překvapeni, co..:) ...taky se mi něco rýsuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 ... a ja bych vzal ty Sinn.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Díky pánové za zájem. Jsem samozřejmě rád a těší mě to, ale doufám, že jste si vědomi toho, že mě uvádíte v pokušení? Zase se mi začínají rodit v hlavě myšlenky jako: prodej to, prodej to, prodej to a potom koupíš to a to to je jiná PECKA! No, musím být silný a odolat pokušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Jardo teraz by si skôr mal vravieť: "zmaž účet na chronomagu, zmaž účet na chronomagu, zmaž účet na chronomagu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 To by nešlo, mám Vás kurva rád kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 před 5 minutami, shewcza napsal: To by nešlo, mám Vás kurva rád kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se