shewcza Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 @ragu pravda, ty jsem ještě neměl, ale Ingy bych rád jednou vyzkoušel. Minule mi o chlup unikly ty od Kuncáka, byl jsem holt pomalej. Tak to si dovedu dost živě vybavit, nechtěl bych. Hlavně, že to dobře dopadlo a díky. Jsem z nich pořád vedle. Pamatuji si, když jsem kupoval od @Radika svoje první automaty (Seiko Sumo) a přišlo mi neuvěřitelné dát tolik peněz za hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 před 3 minutami, shewcza napsal: Pamatuji si, když jsem kupoval od @Radika svoje první automaty (Seiko Sumo) a přišlo mi neuvěřitelné dát tolik peněz za hodinky. Jojo, a teď tady prohazuješ statisícový rolády jakoby se nechumelilo. Dávno už si mě tady ve všem trumfnul! Ale buď klidnej, já jsem to měl úplně stejně a myslím, že @ragu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Já jako první koupil jetý Hamiltony asi za 8.5 K, na ulici jsem měl pocit že mě každej chce okrást a doma je furt kontroloval na stole. Kde jsou ty časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @Radik pokud mě paměť neplete, tak první Rolexy vůbec, jsem viděl právě u Tebe Dnes další pokračování s Covid sněhuláky dnes to lepilo o poznání lépe. Dcera měla radost, ale hlavně z následné koulovačky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Před hodinou, shewcza napsal: @Radik pokud mě paměť neplete, tak první Rolexy vůbec, jsem viděl právě u Tebe Je to tak, to přece měly bejt ty poslední a definitivní. Doteď lituju, že jsem je pustil. Navíc jediný hodiny, na kterejch jsem netratil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Navíc jediný hodiny, na kterejch jsem netratil Ale zkusil jsem to! Kdybych je chtěl dneska prodat tak už jsou +50%. Ještěže nechci. Peníze kazí charakter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 A já se chtěl zeptat kde je jim konec. Svět je malej a ten chronomagorskej ještě menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 4 minutami, ragu napsal: Ale zkusil jsem to! Kdybych je chtěl dneska prodat tak už jsou +50%. Ještěže nechci. Peníze kazí charakter. před 2 minutami, shewcza napsal: A já se chtěl zeptat kde je jim konec. Svět je malej a ten chronomagorskej ještě menší Přééésně A důležitá je stejně spokojenost na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Přesně! Když to dělá radost, je jedno jestli jsou to Festiny a nebo AP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 8 minutami, Radik napsal: Přééésně A důležitá je stejně spokojenost na ruce. Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ty expy jsou ty s tím antireflexem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Ty expy jsou ty s tím antireflexem?Jsou to nový 36ky takže by měly být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) před 6 minutami, ragu napsal: Jsou to nový 36ky takže by měly být Ty jo, já měl 36ky na ruce u Bechyneho a přišly mi výrazně menší Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) před 12 minutami, Dokusan napsal: Ty jo, já měl 36ky na ruce u Bechyneho a přišly mi výrazně menší Mně napoprvé a napodruhé taky. Ale pak jsem si zvyknul a je to skvělý. Tahle fotka samozřejmě zkresluje ale je fakt že vedle 39 nevypadají výrazně menší. Edit: světelný podmínky hrozný tak aspoň takhle Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Jsou skvělý a antireflex jim výrazně prospěl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Slintám tu nad nima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 (upraveno) před 13 minutami, shewcza napsal: Jsou skvělý a antireflex jim výrazně prospěl! To jako fakt? Rolex objevil antireflex? Tomu se mi ani nechce věřit. Upraveno 28. listopadu 2021 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 před 46 minutami, xbraj19 napsal: To jako fakt? Rolex objevil antireflex? Tomu se mi ani nechce věřit. A dobrý co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 @shewczato jo, konečně je vidět na ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se