Vladino125 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 [mention=66340]Vladino125[/mention] to bych moc rád, ale já ho dostal. Od té doby jsem zakoupil na Ali hodně i násobně dražších kusů a nikdy to nebylo ono musíš mít asi i štěstí na kus jak to u číňanů bývá zvykem. Vypadá to přesně takhle.Tak som nieco nasiel aj ja, poobjednavam a potom dam vediet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 no dobre, ze si z nich tak nadseny, tak im davam 3 tyzdne;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 2 hodinami, semi001 napsal: Ty jo ty Béčka jsou skvělé, asi se po letech budu muset vrátit v B to ti vydrží jenom chvilku... se na to plkni rovnou... Jardo, sorry za plevel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 @semi001 díky! @Harwey díky za důvěru, pokusím se nezklamat! @LovecK od plevelení tady to vlákno je Kájo Já od toho příliš nečekal. Vzal jsem je hlavně na popud ženy, ale o to větší překvapení to pro mě bylo. Vždycky, když jsem si koupil nějaký béčka, začalo mi po hodině vadit jak se to všechno leskne. Tady je to úplně jiné. Jsem z nich tak nadšený, že uvažuji o koupi náramku za ty nekřesťanský prachy. Doufám, že k tomu dostanu aspoň čepici, pouzdro a klíčenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 23 minutami, LovecK napsal: to ti vydrží jenom chvilku... se na to plkni rovnou... Jardo, sorry za plevel. Jojo podle sebe... Náhodou, mě se fakt líbí a věřím, že by chvíli vydržely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 13 minutami, shewcza napsal: @semi001 díky! @Harwey díky za důvěru, pokusím se nezklamat! @LovecK od plevelení tady to vlákno je Kájo Já od toho příliš nečekal. Vzal jsem je hlavně na popud ženy, ale o to větší překvapení to pro mě bylo. Vždycky, když jsem si koupil nějaký béčka, začalo mi po hodině vadit jak se to všechno leskne. Tady je to úplně jiné. Jsem z nich tak nadšený, že uvažuji o koupi náramku za ty nekřesťanský prachy. Doufám, že k tomu dostanu aspoň čepici, pouzdro a klíčenku Jojo tah vem taky, ať mi to pak můžeš prodat komplet BTW: co za něj chtěj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 @semi001 16K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 před 3 minutami, shewcza napsal: @semi001 16K Takže za hubičku To je pěkná rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2021 Jj, ale dnes nic nenormálního. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Lumi je srovnatelná se Seikem, ty přechody světlo - tma jsou božský a přesnost? Fantazie! Kdo psal, že ještě neviděl Béčka co by splňovaly COSC? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Jardo a co Rolady ? Nerobia radost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 @Vladino125 Robily by, kdybych je mohl nosit, ale žena trvá na předání až na narozeniny a to je ještě za dlouho. Hodinky mám aktuálně v bance, takže se na ně už nemůžu ani chodit dívat. Těším se jak malej kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 Jaj tak, je ze neucarovali ked nas nezasobujes fotkamy a hodnotenim. Mas moj obdiv, ja by som nedokazal cakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2021 @Vladino125 popravdě sem si nemohl vybrat ale z prvotního zklamání mě dostaly ty Béčka, takže momentálně jsem happy jak dva grepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2021 Lumi mě nepřestává bavit. Myslím, že je srovnatelná s mými GS a díky větší ploše je i překonává. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Nebezpečně dobrý Béčka! A na té gumě nepůsobí ani tak "kolotočářsky". S lumi je to zajímavý postřeh. Z fotek to vypadá, že svítí Béčka výrazněji, než GS, ale jak je to reálnou výdrží? Svítí Béčka déle a jasněji? Nebo se to po první hodině od nasvícení srovná a svítí srovnatelně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 @Locky Díky. Oboje vydrží svítit dostatečně dlouho, tak aby jsi ještě ráno bezpečně odečetl čas. Když se mi poštěstí, tak zkusím malou foto srovnávačku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Teda, B není ani trochu moje hřiště, ale tohle jsou nejhezčí, který jsem viděl, ta modro bílá... Nemám slov, pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Nemozem si pomocst ale tieto GS cierne zacinam mat pocit ze potrebujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2021 Miloši díky! Vladino125: jsou krásný. Nedávno byly na chronu za fakt dobrý neníze, ale koukal jsem se, že už jsou pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se