Přejít na obsah

Kila nahoru

Bert

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 335
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V téhle souvislosti je třeba zmínit další nesmírně důležitou věc. Většina z nás má doma svůj oblíbený hrnek, svoji oblíbenou lžíci nebo misku. Nepodceňujte velikost těchto nádob! Není nic rušivějšího než se v průběhu večera několikrát zvedat od dvouhodinového filmu a chodit si do kuchyně přidávat (o zbytečných ztrátách energie ani nemluvě).

Na tom něco bude. Chodím si teda pouze dolívat víno, ale je pravda, že to dost ruší Ale obávám se, že v tomhle případě nebude výměna sklenice za půllitr ideálním řešením ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ivan přibrat ze zdravého jídla nejde ;o)

raz sa mi to podarilo, je to len o množstve :) ale marí sa mi ze som to vtedy vylepšoval aj nadmerným príjmom horaliek a tatraniek. Proste rovnovazna skladba potravín :)
Odkaz ke komentáři

Proč si nevezmeš dvě krabice do obýváku a nedoléváš rovnou tam?

Dobrá poznámka! Krabičák má jednu zásadní výhodu - tvar. Člověk ve vinotéce neskladuje zbytečně vzduch, vejde se tam tak mnohem víc vína. Akorát jsem dodnes nezjistil, kde přesně se na tom Tetrapaku píše, jaká je to viniční trať a ty další blbinky... asi to bude to tím malinkým písmem :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Rad si vymenim skusenosti. Vazne. Po poslednej chripke som spadol 3 kila, a pri vyske 192 vazim 78 co je kriticke.

Mnoho rokov dozadu som aktivne cvicil 4x do tyzdna, jedol co sa dalo + proteiny/gainery + zjedol vecer pri tv pikslu nugety ked bol predtym tazsi workout a mal som o 10 kilo viac. Teraz mi dlhobo zdravotny stav nedovoluje nejaky extra trening. Potaham tie gumy Dr. Smiska (sm system) a prechadzky so psom. Ked sa aktivnejsie rozozerem tak uspesne budujem fyziognomiu tzv gastanko (panacik z gastana do ktoreho su pozapichovane zapalky ako ruky a nohy). Ja viem, zerem viac ako spalim=priberam, ale potom je gastanko. Ved jasne, bez spravnej skladby potravy a adekvatneho pohybu to moze byť len gastanko. Vlastne je mi to jasne, neviem naco to sem pisem.

Ak ta to potesi ja som na tom rovnako, akurat to nevolam gastan ale hajzlovy pavuk. 193cm 87kg a priemer zapastia 16. Takze si breitle nikdy v zivote nemozem kupit :-))

Odkaz ke komentáři

Mila - Porsche mezi sušenkama, ideálně konzumovat po nachlazení v ledničce. Jinak doporučuju jezdit autem i na hajzlik a pohyb nula. A i když se přežeru, tak nezvracet! Mimochodem, taky nechápete, proč dělají na čokoládu ten znovuuzavíratelný obal? Přece když už to jednou otevřu, tak to snad dojím, ne?

Odkaz ke komentáři

Mila - Porsche mezi sušenkama, ideálně konzumovat po nachlazení v ledničce. Jinak doporučuju jezdit autem i na hajzlik a pohyb nula. A i když se přežeru, tak nezvracet! Mimochodem, taky nechápete, proč dělají na čokoládu ten znovuuzavíratelný obal? Přece když už to jednou otevřu, tak to snad dojím, ne?

Jestli je Mila Porsche, tak Manner je Pagani.

post-953-0-52467900-1522060889_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Na tom něco bude. Chodím si teda pouze dolívat víno, ale je pravda, že to dost ruší Ale obávám se, že v tomhle případě nebude výměna sklenice za půllitr ideálním řešením ;-).

Ono stačí bohatě dolejt tu sklenku na víno doplna... A když to nepomůže a chceš zachovat dekórum tak začni pít bílý víno ze skleniček na červený. Když to doleješ do plna tak se tam skoro 3/4 lahve vejde... :D

post-36813-0-35954600-1522081862_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nejenže můžeš sežrat co tě napadne a stejně nepřibereš, ale ještě si z nás kulatějších budeš tropit ouchcapky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

No, nevím- teď jsem si monitor ani moc nepoprskal. Nevzpomínám si, že bych kdy někomu na použití mojí nakreslené postavy prodal autorská práva... cítím se poškozen...

Bacha, abych se nezačal s tebou soudit jako Apple se Samsungem...přesně takové trenky jsem totiž dostal k Vánocům a jinak jsme si docela podobní :D  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...