Ace84 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Ahoj,snad to tady někoho moc nepobouří, ale rád bych založil nový topic pro model AlpinerX, který se mi zdá jako velmi zajímavá varianta k ana/digi/smart hodinkám. Viděl jsem, že se tomu věnujeme v tématu novinek, ale tam to po čase zapadne a tady bych rád soustředil všechny informace. AlpinerX jsem podpořil respektive předobjednal na kickstarteru. Celý projekt je zde: https://www.kickstarter.com/projects/536565656/alpinerx-the-most-beautiful-outdoors-smartwatch/description Alpina na Baselworldu 2018 představila model Alpina AlpinerX Technické specifikace: materiál pouzdra: kompozit ze skleněné vláknaprůměr pouzdra: 45 mmvýška pouzdra: 14 mmobousměrná kompasová lunetasafír s AR vodotěsnost 10 ATM/100 mstrojek MMT-283-1výdrž na baterii 2+ rokyLuminova + podsvětlený digitální displej Funkce: funkčnost hodinek se dá rozdělit na tři části: prostředí, analýza těla, čas a notifikace prostředí: měření nadmořské výšky, barometr, připojitelná GPS, kompas, UV indikátor, teplota prostředíanalýza těla: sledování aktivit, dynamic coach, měření spánku, chytré budíky (pohyb a spánek)čas a notifikace: always-on čas a datum na digitálním segmentu, notifikace volání a zpráv, stopky, odpočet času, světový čas Cena po ukončení kickstarter kampaně: 895 USD (cca 18500 kč) Dostupnost: květen 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Zajímavostí je konfigurátor hodinek: http://alpinerx.watch/design/ Tady moje dva pokusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Tady jsou živé fotky. Pouzdro zatím vypadá otřesně. Naštěstí dle slov Alpiny jde o předvýrobní vzorek, který se ještě bude měnit. Nakonec má být ze stejného materiálu a stejné kvality jako na těchto: https://www.hodinky-koscom.cz/cz/alpina-al-282lbb4v6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 První recenze zde: https://www.digitaltrends.com/watch-reviews/alpina-alpinerx-review/ CONCLUSIONAlpina?s continued commitment to build desirable hybrid smartwatches is excellent news. The AlpinerX deserves to be a success. It?s everything we want from such a device ? great style, considerable functionality, flexibility, desirability, and a degree of exclusivity due to the higher than average price.It?s a Swiss hybrid smartwatch that even staunch traditional watch fans will appreciate. We?re leaving our final verdict until we try a fully-operational model; but the Alpina AlpinerX hasn?t disappointed during our week with it. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak hotovo, právě zaplaceno. Jsem zvědavý. Je to moje první akce přes KS, tak snad to klapne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Taky jsem se kvůli tomu registroval na KS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Taky jsem se teď registroval a jdu do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 A nevyplatilo by se, aby se domluvili dva lidi? Chvíli jsem o nich taky uvažoval, ale asi je nakonec nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 V čem myslíš, že by se to vyplatilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tož sem si taky jedny nakonfiguroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 V čem myslíš, že by se to vyplatilo?No v ceně přece. Teď uz jsou po 530 jedny a v setu dvou jsou za 900. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 No v ceně přece. Teď uz jsou po 530 jedny a v setu dvou jsou za 900.Sem si nevsim, díky. Ale pro mě už je pozdě. Třeba využije někdo další Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 A kdo do toho jde sam?-zitra si zkusim neco nakonfigurovat a i kdyz to urcite nepotrebuju-asi bych to zkusil...za 450 baku to neni zly ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 (upraveno) K tomu ešte treba clo a dph, že? Tiež o nich uvažujem. Upraveno 26. března 2018 uživatelem lostekos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Podle mě není třeba. Je to produkt vyvíjený v Schengenu ne? když už ne v EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 A kdo do toho jde sam?-zitra si zkusim neco nakonfigurovat a i kdyz to urcite nepotrebuju-asi bych to zkusil...za 450 baku to neni zly ne?Ještě mi to nabízí možnost změny, možná půjde vzít dva kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Podle mě není třeba. Je to produkt vyvíjený v Schengenu ne? když už ne v EU.Záleží na tom odkiaľ ich budú posielať. Ak zo Švajčiarska, tak sa clo a dph musí doplatiť, s tým Schengen nič nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Koukal jsem na to vcera taky a nevim, jestli do toho jit nebo ne. Na jednu stranu mam obavu, ze kdyz by se to povedlo, tak bych pak nenosil nic jineho. Na druhou stranu porad tam vidim nejake mouchy. Chtel bych treba kovovou lunetu, protoze s tema barevnyma mi ty hodinky prijdou, ze pusobi strasne plastove. Jenze s kovovou lunetou by to chtelo brousene ocelove pouzdro a ne cerne nebo modre pvd nebo co to je. Libilo by se mi ale neco takoveho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Já nvm, pěkný jsou a docela nabušený, ale těch 45mm už je na mojí haxničku too much. Zůstanu u japkovočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Tak jako nahrada japkovoci to nedava smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se