Chronomag Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 ahoj všem, soukromé zprávy jsme opravili a zrestaurovali tak, že by se neměly žádné ztratit. Při nějaké příležitosti spadla databáze, to poškodilo tabulku. Kdyby se to stalo příště, někdo mi pište v dohledné době email, ne že bude Kamil volat za pět dní
bandicoot Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 To je trochu zbytecny nechat pachut na Kamilovi, protoze jinak se vlastne nic nedeje...
Chronomag Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 V 17. 8. 2012 v 6:34, bandicoot napsal: To je trochu zbytecny nechat pachut na Kamilovi, protoze jinak se vlastne nic nedeje... Neeee, to není pachuť na Kamilovi, to je pachuť na všechny ostatní. Jediný Kamil (a ještě jeden člen) se ozval! Já SZ moc nepoužívám, spíš jen čtu, tož si toho nevšimnu.
Peta-Biker Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) No, poslední návštěva byla někdy v květnu, tak kdy jsi tady byl naposledy? A nevšimnout si, že nejdou SZ, když se to řešilo snad ve 3 vkláknech, když to čteš? Každopádně je fajn, že jste to s odborníkem dali dohromady. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
Chronomag Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 V 17. 8. 2012 v 8:45, Peta-Biker napsal: No, poslední návštěva byla někdy v květnu, tak kdy jsi tady byl naposledy? A nevšimnout si, že nejdou SZ, když se to řešilo snad ve 3 vkláknech, když to čteš? Každopádně je fajn, že jste to s odborníkem dali dohromady. To bude tím, že se umím přihlásit jako neviditelný. A ne, nejdoucích SZ si nevšimnu, protože jdu po tématech a tohle mě nezaujme.
Peta-Biker Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Já myslel, že by tam muselo být na profilu "osobní a ne datum poslední návštěvy. Čímž nechci říci, že tady jsi nebyl. Možná, že pod jiným nickem ano. Našel jsem ještě jeden - ale ten to taky asi nebude. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
Chronomag Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 V 17. 8. 2012 v 8:56, Peta-Biker napsal: Já myslel, že by tam muselo být na profilu "osobní a ne datum poslední návštěvy. Administrátor se může přihlásit skrytý a neaktualizovat datum poslední návštěvy. Ten se aktualizuje, až když provede admin něco veřejně viditelného, například napíše na forum.
Quido Morava Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 V 17. 8. 2012 v 8:56, Peta-Biker napsal: Já myslel, že by tam muselo být na profilu "osobní a ne datum poslední návštěvy. Čímž nechci říci, že tady jsi nebyl. Možná, že pod jiným nickem ano. Našel jsem ještě jeden - ale ten to taky asi nebude. šmarjá, o co ti de? krom toho, nevíš, že se dá fórum číst zcela veřejně i nepřihlášený...?!?
Quido Morava Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Jsem rád, že se to povedlo spravit... ...v dnešní době kompjůtrů - jůtrů tru tru trůůů - se holt dějí nepříjemnosti a když už jsme toliko závislý na této komunikaci, je nepříjemný byť jen dočasný výpadek, i když na tom život nestojí a nepadá.... historii nekterých SZ ještě budu potřebovat takže díky adminovi za dobrou práci ...
Hampejz Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2016 Ahoj, snad to patří sem. Mohu poprosit, dala by se prověřit komunikace mezi mnou a uživatelem snake z 20/12? Přísahá mi, že mi byla odeslána zpráva v 23:30 (cca) a že ji má v konverzaci, ale já ji tam nemám, jak dokládá printscreen? Díky za pomoc
IHY Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Super díky!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
villain83 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Nemuzu se dostat do soukromych zprav, je chyba na mem prijimaci? Diky
villain83 Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Nemuzu se dostat do soukromych zprav, je chyba na mem prijimaci? Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se