Radik Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 @Pivas @ragu Já to neberu tak, "že bych zkusil", já si prostě vždycky nějaký vyhlídnu a po těch jdu. Snad jen jediný mi vyloženě nesedly a to byly Nomosy, který jsem taky stašně chtěl. Dost jsem jich už taky pustil, ale to vždycky až po čase a hlavně abych získal střelivo a uvolnil místo na další. Teď mám v hledáčku snad už jen jediný - Showflaky. Ale jinak jak říkám.... chronoklid! @MíraMíraTaky pěkný. Jeden čas jsem vážně uvažoval o modrejch AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 @MíraMíra- zase moc pěkná fotka! @kuncák7- ty soccery ti závidím,krásné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 2 hodinami, Radik napsal: @MíraMíraTaky pěkný. Jeden čas jsem vážně uvažoval o modrejch AT. před 2 hodinami, Pivas napsal: @MíraMíra- zase moc pěkná fotka! Díky kucí, u Vomegy je prostě z čeho vybírat. AT sice nejsou vyloženě moje srdcovka, ale něco do sebe taky mají. Uvidíme jak dloho vydrží, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 PO, nič viac nepotrebujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 7 hodinami, MíraMíra napsal: Pěkný to všici máte. Já i dnes AT a klasická voknovka. Perfektna fotka skvelych hodiniek Uz dlho ma AT beru, ale zatial som to udrziaval len v teoretickej rovine. Bohuzial tento vikend som mal moznost ich vidiet a skusit nazivo. Velmi prekvapili. Tusil som, ze budu dobre, no boli skvele. Uz viem, ze som v prdeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 3 hodinami, TCF napsal: PO, nič viac nepotrebujem Co bys taky potřeboval víc, když máš tohle na ruce jsem na tom úplně stejně. Sice po ostatních hodinkách pokukuju, ale zatím jsem nenašel nic, co by mě přesvědčilo k dalšímu nákupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHRONOGRAF1 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Maximální spokojenost, že bych konečně došel do cíle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Ďakujem. Tvoje sú tiež parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 4 hodinami, junior300 napsal: Perfektna fotka skvelych hodiniek Uz dlho ma AT beru, ale zatial som to udrziaval len v teoretickej rovine. Bohuzial tento vikend som mal moznost ich vidiet a skusit nazivo. Velmi prekvapili. Tusil som, ze budu dobre, no boli skvele. Uz viem, ze som v prdeli.. Díky, AT jsou moc fajn. Nemám je sice dlouho a v rámci hodinkovice mají celkem konkurenci, takže se uvidí, kolik času si "urvou", ale každopádně jsou to dobrý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Good morning… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 GM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 7 hodinami, Pivas napsal: Suprové PO. Konečne ich máš, poriadne užívaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 @TCF- diky,uz je chvilku mám. Snad si je budu uzivat dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 U mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 U mě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 před 1 minutou, atim napsal: U mě taky A tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Testujem makro (zatial zle svetlo). @shewcza dakukem za doporucenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se