funík Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2021 Ranní speed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2021 Nekton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hrabe_X Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 Nastal čas příprav na vánoční návštěvy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rekib1 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 Podle mě top designové watche planety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rekib1 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 před 25 minutami, patprom napsal: Staré poctivé Bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro srovnání je vidět ten letitý progres..ovšem u obou modelů rysy stejné…stará klasika je prostě old school …
patprom Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 Pro srovnání je vidět ten letitý progres..ovšem u obou modelů rysy stejné…stará klasika je prostě old school …To jo. Měl jsem s výjimkou bicolorových snad všechny modely Bondovek od doby prvních vlnkových. Všechny byly fajn, s vlnkama i bez. A ty nejnovější mají navíc super inhouse, datumovka na šestce se mi taky moc líbí, ale kouzlo starých poctivých pro mě nemají. Úplně nejradši mám, jak jim pomalu začínají žloutnout indexy, je to nádhera
rekib1 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 před 33 minutami, patprom napsal: To jo. Měl jsem s výjimkou bicolorových snad všechny modely Bondovek od doby prvních vlnkových. Všechny byly fajn, s vlnkama i bez. A ty nejnovější mají navíc super inhouse, datumovka na šestce se mi taky moc líbí, ale kouzlo starých poctivých pro mě nemají. Úplně nejradši mám, jak jim pomalu začínají žloutnout indexy, je to nádhera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ….seš už asi na vintage, s tím hold nic nenaděláš, ale hlavně, že tě baví a o tom to je…každý si najde ty své
Kid_A Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 Modrasky (no filter) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rekib1 Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 před 11 minutami, Kid_A napsal: Modrasky (no filter) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. předposlední generace také good… Bondovky ve světě hodinek mají opravdu místo….
atim Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 Nejhezčí oranžová! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 před 4 hodinami, rekib1 napsal: předposlední generace také good… Bondovky ve světě hodinek mají opravdu místo…. Krasne napsano:-) naprosty souhlas. Je to best-seller zcela zaslouzene:-)))
RobertPlant Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2021 H10 Týjo, Hodinkee H10 limitka, tu na fóru vidím poprvé
Kid_A Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 Opet modra! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 V 12. 12. 2021 v 14:06, patprom napsal: Staré poctivé Bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky jsem s nima "docela" spokojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr R Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2021 (upraveno) Jak se zde obligátně píše, našel jsem v pozůstalosti a chci je prodat…. no nechci, ale poraďte mi, kam je v Praze dát na servis, asi už v něm dlouho nebyly a také bych potřeboval prodloužit tah… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2021 uživatelem Petr R
Zeeberdee Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 jo, jsou gut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jagger Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Davis Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Zaslúžený odpočinok. Utorkový speedyday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bertik Odesláno 15. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2021 Tak zase ten Nekton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se