Dzos Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Taky modry- i kdyz stary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Tak tyhle jsem ještě neviděl, paráda! Co je to za model/reference?Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Velmi su pekne… taky klasicky pohodovy dizajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 vie mi niekto povedat kolko stoji origo kaucukovy a kozeny remienok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 @Dzos - pěkný hodinky Ja titanové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 @Pivas Maji hezkej retro nadech. Ja dneska opet modry vlnky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Začátek týdne s Omegami Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 před 17 hodinami, Jenkiz napsal: Tak tyhle jsem ještě neviděl, paráda! Co je to za model/reference? Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Jsou ze 70.let. Reference 166.088 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Móc pěkný…omega style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Taky jedny s applied indexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Tak moje mají indexy pěkně v rámečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Konečne na ceste z práce. Po 10 rokoch som sa odhodlal a od minulého týždňa mi Moony hovoria pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Gratuluji a at dělají dlouho radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Jó moooony, to je klasika. Tím se prostě nedá nic zkazit a pořád bude na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Zase po delší době nějaké staré, odrbané Omegy, které by ledaskdo hodil do popelnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Ja teda ne:) To jsou 165.014, tipuju z 1966? Prekryv s 165.024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Skoro přesný odhad r. 1965 (165.014). Dělal jsem si srandu, samozřejmě u běžného člověka by tak mohly dopadnout, viděl jsem už řadu věcí vyhozených za podobné peníze. Na svůj věk jsou extrémně zachovalé musely někde desítky let ležet ve tmě. Kdysi jsem sem dával porovnání s Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Souhlasim, ta barva tritia je dokonala. Rok jsem jen tipnul, pac uz to nema button hands, ale nezvykle sword, takze to uz musi byt jedny z poslednich Semaster300 v tomto pouzdre. Nice find! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 jojo ještě má jedny s klasickou hodinovou ručkou r. 1964. Na chrono24 jsou v tomto provedení myslím dvoje k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se