bobi Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Zrovna ten mesh mně osobně k nim moc nepasuje . Možná by to taky chtělo fotku z větší dálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Brzo se Nektony vrátí na gumu, ale když už ten mesh mám, tak jsem ho na den dva nahodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 @LordSpar Potvrdzujem, aj ja youtube je vidiet porovnanie fake vs original (v tomto pripade original je s tou malou skrutkou - co nie je vidiet na na tvojej fotke). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Este oznacenie na tvojej foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Stačí se podívat na ty děsný nápisy a jejich vycentrování, to je hodně odfláknutý fejk. Samozřejmě prodejce je podvodník, protože ukazuje origo papíry a pak pošle fejk, to je i v Kanadě na vězení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Díky moc všem - to je mazec jak až moc dobře se fejkuje. Na první dobou vypadají parádně a originálně... Budu si při nákupu dávat o to větší pozor a asi vezmu nějaké skrze chrono24, aby to byla jistota. Dát za ně sto plus a dostat fika, to by mi asi kleplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Novy telefon s makro objektivem...dobra hracka . Doporucuju vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Furt stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 1 hodinou, MartinD napsal: Novy telefon s makro objektivem...dobra hracka . Doporucuju vsem. Parádní detail. A to zpracování je fakt moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Omega PO 42mm cal. 2500D, ref. 2209.50.00 Nejlepší POčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 před 4 hodinami, MartinD napsal: Novy telefon s makro objektivem...dobra hracka . Doporucuju vsem. Je to paráda. Já zkoušel makro na svém iPhone 13 Pro a taky zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Já dnes. Absolutně boží guma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 9 hodinami, Fade napsal: Já dnes. Absolutně boží guma! Já je mám na servisu v Onyxu, nedávno jsem je koupil tady - těším se jak malej Odkud máš gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 6 hodinami, LordSpar napsal: Já je mám na servisu v Onyxu, nedávno jsem je koupil tady - těším se jak malej Odkud máš gumu? Koupil jsem ho tady na fóru, ale jedná se o tenhle řemen. Jo, a je to kaučuk, jsem zjistil. Asi proto je tak jemný. Možná dokoupím i v dalších barvách. Jsem fakt asi na ruce neměl nic pohodlnějšího. https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 3 hodinami, Fade napsal: Koupil jsem ho tady na fóru, ale jedná se o tenhle řemen. Jo, a je to kaučuk, jsem zjistil. Asi proto je tak jemný. Možná dokoupím i v dalších barvách. Jsem fakt asi na ruce neměl nic pohodlnějšího. https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby Ten je peckovní - škoda, že ho nedělají v modré barvě. Ta žlutá by jim mohla velice slušet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 5 minutami, LordSpar napsal: Ten je peckovní - škoda, že ho nedělají v modré barvě. Ta žlutá by jim mohla velice slušet! Dělají ho i v modré barvě. Dokonce ho na Strapshopu mají skladem. Musíš si jen vybrat variantu. Mají tam i obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Právě teď, Fade napsal: Dělají ho i v modré barvě. Dokonce ho na Strapshopu mají skladem. Musíš si jen vybrat variantu. Mají tam i obrázek. Přehlédl jsem to - paráda. Tak to asi zkusím na svoje... Jinak na ruce dnes stařečky - je tam hnusně. Nechtělo se mi nic natahovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Prave dorazily z tuningu v Onyxu. Diky chlapci!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 To je dokonalost tyto hodinky. Trochu ti je závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se