Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Díky moc všem - to je mazec jak až moc dobře se fejkuje. Na první dobou vypadají parádně a originálně... 

Budu si při nákupu dávat o to větší pozor a asi vezmu nějaké skrze chrono24, aby to byla jistota. Dát za ně sto plus a dostat fika, to by mi asi kleplo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, Fade napsal:

Já dnes. Absolutně boží guma!

Já je mám na servisu v Onyxu, nedávno jsem je koupil tady - těším se jak malej 😄 Odkud máš gumu?

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, LordSpar napsal:

Já je mám na servisu v Onyxu, nedávno jsem je koupil tady - těším se jak malej 😄 Odkud máš gumu?

Koupil jsem ho tady na fóru, ale jedná se o tenhle řemen. Jo, a je to kaučuk, jsem zjistil. Asi proto je tak jemný. Možná dokoupím i v dalších barvách. Jsem fakt asi na ruce neměl nic pohodlnějšího.
https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Fade napsal:

Koupil jsem ho tady na fóru, ale jedná se o tenhle řemen. Jo, a je to kaučuk, jsem zjistil. Asi proto je tak jemný. Možná dokoupím i v dalších barvách. Jsem fakt asi na ruce neměl nic pohodlnějšího.
https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-robby

Ten je peckovní - škoda, že ho nedělají v modré barvě. Ta žlutá by jim mohla velice slušet!

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, LordSpar napsal:

Ten je peckovní - škoda, že ho nedělají v modré barvě. Ta žlutá by jim mohla velice slušet!

Dělají ho i v modré barvě. Dokonce ho na Strapshopu mají skladem. Musíš si jen vybrat variantu. Mají tam i obrázek. 

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Fade napsal:

Dělají ho i v modré barvě. Dokonce ho na Strapshopu mají skladem. Musíš si jen vybrat variantu. Mají tam i obrázek. 

Přehlédl jsem to - paráda. Tak to asi zkusím na svoje... 

Jinak na ruce dnes stařečky - je tam hnusně. Nechtělo se mi nic natahovat 😄 

IMG_9157 (2).jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...