junior300 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno úterý v 21:13 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno středa v 08:03 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:03 Tak nějak furt důchodkyně... Aspirují na nejvíce nošené... 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 22:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:46 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetroH Odesláno čtvrtek v 10:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:04 Ked chce clovek zimu, tazko ju hladat v meste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetroH Odesláno čtvrtek v 10:07 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:07 Manzelka vravi, ze AT su i tak naj. Nebudem jej to vyhovarat Ma pravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno čtvrtek v 10:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:44 Cestovatelské gmt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 13:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:04 Také cestuji časem, ale v kanceláři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 13:58 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:58 Odpočinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno pátek v 18:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:55 V 5. 2. 2025 v 23:46, Humanzero napsal: Ten nový tah bych nutně potřeboval (s mikroregulací ve sponě).. Za mě nejlepší tah, co kdy ke Speedům vyrobili (včetně 1450) Staré Moony na 1479.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno sobota v 12:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:53 S dětmi do kina se správným vybavením! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno včera v 12:32 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:32 blue 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno včera v 13:24 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 13:24 Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Já měl dnes na ruce tento model, jak koukám, k mání tento typ 120 prakticky není. Foto z katalogu. https://benjaminmarcello.nl/product/omega-seamaster-f300-electronic-198-0005/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami A pondělí je opět zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno před 33 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 33 minutami Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Tak jsi je sehnal-paráda Za mě nej SeamasterySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se