junior300 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Tak nějak furt důchodkyně... Aspirují na nejvíce nošené... 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetroH Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Ked chce clovek zimu, tazko ju hladat v meste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetroH Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Manzelka vravi, ze AT su i tak naj. Nebudem jej to vyhovarat Ma pravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Cestovatelské gmt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Také cestuji časem, ale v kanceláři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odpočinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února V 5. 2. 2025 v 23:46, Humanzero napsal: Ten nový tah bych nutně potřeboval (s mikroregulací ve sponě).. Za mě nejlepší tah, co kdy ke Speedům vyrobili (včetně 1450) Staré Moony na 1479.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno sobota v 12:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:53 S dětmi do kina se správným vybavením! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno neděle v 12:32 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:32 blue 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno neděle v 13:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:24 Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno neděle v 19:21 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:21 Já měl dnes na ruce tento model, jak koukám, k mání tento typ 120 prakticky není. Foto z katalogu. https://benjaminmarcello.nl/product/omega-seamaster-f300-electronic-198-0005/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno pondělí v 05:14 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 05:14 A pondělí je opět zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno pondělí v 12:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 12:23 Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno pondělí v 14:49 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:49 Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Tak jsi je sehnal-paráda Za mě nej SeamasterySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno pondělí v 15:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:27 V 9. 2. 2025 v 14:24, Jocker napsal: Konečně chvilka času na vyzkoušení gumy s kožky…. Jaké jsou dojmy z origo gumy? Racing řemeny moc pěkný.. před 2 hodinami, Pivas napsal: Tohle mi udělalo velkou radost. Ty hodinky jsou fakt povedený. Konečně už je nebudu kolegům závidět. Gratuluju!:) Jsou skvělé Nějak ses rozjel s nákupama.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno pondělí v 17:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:10 @Juraj11 - Díky! Jo zadařilo se,štěstí chodí dokola,někdy … @Axel - Ani mi nemluv,doufám,že se ted nikde neobjeví nic co bych nutně potřeboval. Mam vybráno. No,ale ty na tom nejsi o moc líp. Ten nový tah musel stát jak slušné hodinky. Odhaduju 25+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno pondělí v 19:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:13 @Axel osobně nemám rád, když mi hodinky jezdí po ruce. To se mi teď v zimě na origo tahu stávalo a nebyl jsem schopný tah nastavit (články, regulace na sponě) tak aby se ti nedělo. Guma na překlápěčce sedla parádně na dírku na moji ruku. Takže spokojenost a hodinky to hezky odlehčilo a navíc to přesně sedí do pouzdra. Eště jak bude chvilka, tak vyzkouším tu překlápěčku na conduře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se