Jeronimo Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Ještě jsem to nezapomněl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 5
PavelH Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Campino Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Cakanie na vyzivny obed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Leviathann Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Flightmaster odletěl do Onyxu, tak teď je zase čas prasit hesalit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jocker Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Speedy tuesdax Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jeronimo Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Tak jsem se nechal ještě jednou ukecat, ale jen proto, že mi to dělá dobře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Seamaster Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Taky uz jsem si dlouho nezabrousil... vzpominam, ze nejvetsi peklo byl buznatah, to bylo olepovani...
Jeronimo Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna před 29 minutami, Seamaster napsal: Taky uz jsem si dlouho nezabrousil... vzpominam, ze nejvetsi peklo byl buznatah, to bylo olepovani... Jo, buzna tahy se nedělají dobře. Drobné leštěné segmenty který je moc jsou utopené pod úrovní broušených. Zlatý Oyster na Subech 1
Dez123 Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna @Jeronimo nemáš nějaké video z renovace? A kolik to tak zebere času? Já bych jen to olepování dělal půl dne
paya01 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Pěkně to svítí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Johanes Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Hezkou neděli přeji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
PavelH Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezke odpoledne! 2
Borco77 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
Johanes Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna PO a serial století FARGO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
EpsteinBarr Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Tie nove moonwatch ma prinutili vytiahnut moje stare. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Kulda17 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna (upraveno) Sic ne na ruce , ale konecne doma a musel jsem okouknout … vypadaji fantasticky , jako nove … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. ledna uživatelem Kulda17 5 4
AlexSad Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Večerní pohoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jocker Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Chystají se na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Jsem s kolegou @Semishak na pivu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se