Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 1 hodinou, Fade napsal:

@Humanzero toho si právě všímám furt a když to nesedí přesně a viklá se to, může mě z toho trefit :D 
Jinak, pokud tě baví guma, doporučuju zkusit tu origo na Moony. Je naprosto boží a snad nejpohodlnější, co jsem na Moonech měl. Tu jsem si dokonce nechal, kdybych je zase (snad po páté) koupil :D 

Guma na Moony jsou pro mě vyhozený peníze, dal jsem jí na ně, jen abych trochu ponosil gumu na SMP, kterou nepoužívám. I když nikdy neříkej nikdy.

Odesláno

První constelejšny 🙂

Jen nevím, jestli nejsou fakt trochu malé..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
V 31. 7. 2026 v 13:50, bobi napsal:

Bílý cifer s tou červenou gumou je super.

Odesláno
před 22 hodinami, Honza 1234 napsal:

První constelejšny 🙂

Jen nevím, jestli nejsou fakt trochu malé..

Nejsou. Integrovanej naramek i stribrnej cifr je opticky zvetsuji. Dobry jsou :)

Odesláno
před 3 hodinami, martar napsal:

Nejsou. Integrovanej naramek i stribrnej cifr je opticky zvetsuji. Dobry jsou :)

Díky za podporu 😁

Odesláno

Můj první příspěvek do tohoto vlákna, a rovnou se dvěma kousky. Oblekovky už mám pár týdnů, ale včera k nim přibyly i Moony. Pro mě je to docela významný hodinkový milník.

• Like 8
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 27. 4. 2018 v 19:58, Murphy97 napsal:

Gratuluji moc!

Neskutecna telepatie. Je to 20 minut, co jsem Omega chlubici vlakno hledal.

Misto nejakeho ziveho (ktere tady mimochodem ma asi dalsich 10 brandu) jsem nasel pouze toto smutne, ktere par chytrolinu donutilo zavrit.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87238-jaké-omega-máte-dnes-na-ruce/?hl=%2Bjake+%2Bomegy+%2Bmate+%2Bruce#entry1495156

Tak snad te taky nevypicujou...

Omegam zdar!

Jak se nosí tyhle na ruce? Mám nové Seamastery, jsou dost na ruce cítit. Ale zatím mě to baví, jen si uvědomuji, že je to asi maximum co na ruce unesu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...