Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkouším Arne z řady Hirsch performance.. Asi to je moc světlé, chtělo by to tmavší hnědou 😅 Jinak tyhle řemeny jsou za mě pecka, mají všechno - pěkný detaily, kvalitní zpracování, do vody v pohodě, hromadu barevných kombinací, padded a zúžení 20-18mm. Doporučuji 👍

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 8
Odesláno

Pár cvaků 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Jarett napsal:

Popravdě nejlíp vypadají zezadu :D

Top strojovna! Krásný, mě ten průhled na strojek baví i u "obyčejných" Moonů.. Tady je to povinnost na to čumět 😉 Hlavně ta kombinace se zlacením strojku.. To je nádhera, škoda veliká, že Omega od toho upustila a zůstala jen u rhodia.. I ta měď měla svoje kouzlo :)

• Díky 1
Odesláno
před 16 minutami, Axel napsal:

Top strojovna! Krásný, mě ten průhled na strojek baví i u "obyčejných" Moonů.. Tady je to povinnost na to čumět 😉 Hlavně ta kombinace se zlacením strojku.. To je nádhera, škoda veliká, že Omega od toho upustila a zůstala jen u rhodia.. I ta měď měla svoje kouzlo :)

@Axel Díky, měl jsem s kalibrem 321 už před lety 145.012, ale nebyly v moc dobrém stavu, tak jsem je pustil dál. No a koupit dnes vintage Moony s 321 je sázka do loterie, která většinou nevyjde. Když pak Omega představila tuhle edici, rval jsem si vlasy, ale nakonec jsem se zlomil. Jsou dokonalý, nemají METAS ani hacking, ale ten vintage feel je dokonalý, přitom jsou to moderní hodinky, u kterých nemusím mít strach, že něco odejde a už to nedám dohromady. Řekl bych, že vedle Dayton jde o aktuálně nejlíp nositelný chronograf :)

• Like 2
Odesláno
před 3 hodinami, Tomak napsal:

@Johanes tyhle PO jsou naprosto skvělý 👍

Díky,máš pravdu. Měl jsem asi rok tu třetí generaci PO a ty už se moc leskli a byli celý takový robokopský. Tyhle v těch 42 mm se opravdu pohodově nosí jak na tahu, tak na nato řemenech👍

Odesláno

minulý rok som ich mal na ruke max 3x a teraz to neviem uz snaď mesiac zložiť z ruky. A keďže mám paranoidnú chrono-hoarder poruchu, tak som pre istotu dovliekol aj NOS strojček do rezervy. Čas letí a pomaly sa aj v Omege míňajú zásoby.. Je fajn mať jeden do rezervy. 

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...