StefanM Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Tak jak obecně nemusím bílý cifry, tak tyhle jsou super!Možno to bude tým, že sú strieborné Biely ciferník by som na moonoch bral, len je to pomerne vzácna záležitosť. Čo som pozeral limitmitku Apollo 11 35 výročie, tak na živých fotkách mi príde ciferník do striebornej farby, čo je skoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 PO a předvečerní nůďo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2019 Možno to bude tým, že sú strieborné Biely ciferník by som na moonoch bral, len je to pomerne vzácna záležitosť. Čo som pozeral limitmitku Apollo 11 35 výročie, tak na živých fotkách mi príde ciferník do striebornej farby, čo je skoda. Tím se to všechno vysvětluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Pandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Kazdodenne univerzalky. Stale sa neviem rozhodnut, aky kozeny remen im mam kupit. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Nechal bych je na gumě nebo pořídil tah, kůže se podle mě hodí spíš k hliníkové lunetě, než ke keramické... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 už třetí týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Od přistání stále na ruce - jen jsem je hodil na parádní řemen od Zekona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Vcera dorazilo NATO ...... dnes prezbrojeno na letni rezim. Moc jim ten Bond slusi Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Aha, jeste fotka Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To bobi: Máš tu sbírku přesně podle mého gusta, super :-) Tak a já tedy taky pod vodou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To bobi: Máš tu sbírku přesně podle mého gusta, super :-) Tak a já tedy taky pod vodou....Dík. Afri,ty máš ty tvoje Seamaster GMT taky pěknou řádku let,co? Vypadají stále super Konkrétně tyhle GMT (1128) se mi totiž vždycky moc líbily.Dokonce jsou myslím (již delší dobu) někde v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Jo, jo, mám je hodně dlouho, jedny z prvních hodinek co jsem zde na fóru kupoval. Mám je moc rád, splňují tak nějak všechno co od hodinek požaduji, takže definitivní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 FURT PLANETY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se