Přejít na obsah

Jaké Omegy máte dnes na ruce?

farkyostrava

Doporučené příspěvky

Do nově napadeného sněhu jedině s GMT 50years anniversary :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam cerne speedy 40mm, ale po tvych fotkach mam nejake cukani vymenit je za moony..to nemuze dopadnout dobre :)

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

Menší Speedy si vytáhly tak trochu Černého Petra, jejich větší brácha urval všechnu pozornost pro sebe, díky tomu ale nestojí ještě nesmysl, :) Na menší ruku výborná volba  :punk:

foto z dneška, žádné filtry, retuše, úpravy..  Tentokrát na tahu 1479  ^_^

ApolloXI_no_filter.jpg?ver=0

Odkaz ke komentáři

Já právě safírovky měl, ale říkal jsem si, že tentokrát zkusím klasiku a srovnání právě nemám. Někdo tvrdí, že co měl hesalit, tak mu ta "mléčná dráha" dost vadí, někdo naopak. Mě se opticky líbí hesalitky víc, ale trochu se bojím, že mně ty vlásečnice budou vadit víc, než mléčnej kruh. Asi je poptám a nechám to na náhodě, co přijde. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud neresis pruhled a zdobeny strojek, tak hesalit po designove strance vitezi, po te prakticke asi trochu ztraci...ALE.. Zase tak moc nosenim netrpi a kdyz uz je potreba, tak za par sekund/minut mas vyreseno s polywatch. A konecne kdyby uz se stala vetsi nehoda, tak hesalit je otazkou nejakych 1500kc? Nedavno jsem ho videl, tusim, za 50 liber NOS, vymenit to zvladne kazdy slusny hodinar.. 

Hesalit vitezi v optickych vlastnostech, je krasne cisty, nijak nerusi, je lepe klenuty, subjektivne na tech hodinkach lepe "hraje".. A k Moonum, coz je bod posledni, proste patri .. Ale chapu, ze kdo je zvyknuty uz jen na safir, tak s tim muze mit problem. Drive jsem taky nedokazal pochopit, jak si nekdo muze koupit hodinky s plastovym "sklickem", to bylo jako spatny vtip  :D

Odkaz ke komentáři

Více méně si vypsal důvody, proč chci teď taky zkusit klasiku, ale až čas ukáže, co mi sedne líp.

Průhled všeobecně moc nemusím, ale u Moonů jsem ho celkem hltal. Nadruhou stranu hlavně ze začátku a časem jsem koukal už míň.

Asi půjdu do klasiky ať mám aspoň vlastní srovnání.

Stejně jsou mi trošku větší, ale seru na to. Mě prostě berou. :)

Odkaz ke komentáři

Více méně si vypsal důvody, proč chci teď taky zkusit klasiku, ale až čas ukáže, co mi sedne líp.

Průhled všeobecně moc nemusím, ale u Moonů jsem ho celkem hltal. Nadruhou stranu hlavně ze začátku a časem jsem koukal už míň.

Asi půjdu do klasiky ať mám aspoň vlastní srovnání.

Stejně jsou mi trošku větší, ale seru na to. Mě prostě berou. :)

S tím bych asi souhlasil.

Měl jsem dvoje moony a ty posledni byla varianta - hesalit/průhled. Jo. krásnej strojek, ale nasadil jsem nato a bylo vymalováno :-)

Ani mi pohled na strojek nechyběl ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...