pavel23 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 15 hodinami, Adamsson napsal: Cestou na trénink Tahle fotka je parádní a hodinky samozřejmě taky nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 50 minutami, pavel23 napsal: Tahle fotka je parádní a hodinky samozřejmě taky nádherný. Díky díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 V dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 před 2 hodinami, ABCDE napsal: Super fotka, super kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Planet Ocean 43,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 @Radek Cigistejně ty POčka jsou super. Nakonec chystám jejich upgrade, takže dneska už vlnky. A na copak má zálusk pan @rekib1, že ty svoje najednou pouští?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Nebuď zvědavej,budeš brzo starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 před 40 minutami, Radik napsal: @Radek Cigistejně ty POčka jsou super. Jsou! Já věděl, že ti těmi fotkami udělám radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 (upraveno) Vlnky taky Jsem duhovej víl .... Upraveno 22. května 2021 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 @bobihele, ono je dobrý vědět "vo co de" @Radek Cigijojo, nemůžu si pomoct, ale POčka mně co se týče kombinace číslic, indexů, velikosti, hmotnosti (jo, pořádný kladiva) tvaru korunky a heliáku, ruček i pozadí data prostě přijdou nejlepší. Jen si člověk musí vybrat barevnou variantu. Ti co jsou na černou to mají jednoduchý. Drobounký zlepšení bych viděl v umístění data na šestku jako to mají SMP a plný dýnko s koníkem, ale to už by byly dokonalý a takový hodinky přece neexistujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Radku,měl tam Provazník nový Můny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 11 hodinami, Radik napsal: @bobihele, ono je dobrý vědět "vo co de" @Radek Cigijojo, nemůžu si pomoct, ale POčka mně co se týče kombinace číslic, indexů, velikosti, hmotnosti (jo, pořádný kladiva) tvaru korunky a heliáku, ruček i pozadí data prostě přijdou nejlepší. Jen si člověk musí vybrat barevnou variantu. Ti co jsou na černou to mají jednoduchý. Drobounký zlepšení bych viděl v umístění data na šestku jako to mají SMP a plný dýnko s koníkem, ale to už by byly dokonalý a takový hodinky přece neexistujou Dokonalý hodinky?? To by už nebyla sranda A že ta modrá těm vlnkám sluší, co?:) Ja ty svoje POčka skoro nedám z ruky. Jo, bicák už mi z nich docela narost, ale stejně.. seděj jak ulitý. A je to jak píšeš, celkového design je fakt strašně povedenej ..a nedokonalej tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 14 hodinami, bobi napsal: Radku,měl tam Provazník nový Můny ? Tyjo, ruku do ohně bych za to nedal, ale myslím, že ne. Já jsem byl tak rozhozenej z těch mdlejch modrejch PO, že až doma mě napadlo, proč jsem se nekouknul i po všech ostatních. Jak už jsem psal, taková obhlídka pro mě byla dosud nevídaná Určitě tam měl nový Breitling Endurance PRO, na ty bych rád aspoň kouknul příště, byť to jsou baterkáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Jasný Tak (někdy) příště jukni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Nový elastický nato strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 17 minutami, Bertik napsal: Nový elastický nato strap. Zajímavý, to jsem ještě nikde neviděl. A nezačne tě to po nějaké době škrtit ruku - nemusíš to v průběhu dne přenastavit a povolit? To sis vyrobil sám a z kšandy, že jo? ... Dělám si legraci, jinak hodinky s touto lunetou paráda! To jsou ty Nekton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) Já bych bohužel elastický nesnesl, resp. bych jeho elasticity nemohl využít, protože i při jen malém sevření tahu mám po chvíli pocit, že mi upadne ruka a musím to povolit. @bobipříště zkusím nezanedbat přípravu Upraveno 23. května 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 7 hodinami, Radek Cigi napsal: Zajímavý, to jsem ještě nikde neviděl. A nezačne tě to po nějaké době škrtit ruku - nemusíš to v průběhu dne přenastavit a povolit? To sis vyrobil sám a z kšandy, že jo? ... Dělám si legraci, jinak hodinky s touto lunetou paráda! To jsou ty Nekton? Neškrtí, ale opravdu to připomíná kšandy , velmi pohodlné, nosím to lehce povolené, můj nejpohodlnější řemínek. JJ je to Nekton edice. Vybral jsem si je pro tu lunetu, matový číselník a pevné zadní víko s nádhernou gravírou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se